.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

За което стана дума кожата е по - тъмна там да , но базово си беше така и преди , на създателя на сайта след възстановяване прави впечатление че е по светъл , и сигурно е логично при положение че регенерира нови клетки, незнам дали може да се промени цвета на кожата , сигурно може и да има нещо като манипулация ама като за начало най - важно е да се прикрие нацяло Гланца че с тия болки , дискомфорти , парения ако щеш , стържения , чувствителност при допир ако искаш и какво ли още не , щом човек се спаси веднъж завинаги започва да разсъждава по - добре . Като цяло горе долу същото , което каза е и при мен . Само където незнам при мен дали ще излезне различна на цвят , или не . Горе - долу разделянето на Shaft Skina от Inner горе - долу за колко време стана , и вярно ли е , че след като се раздели тогава може ( трябва да се премине към по - агресивните методи , за описанията по устройството още не съм в час защото не са ми в ръцете още ) А друго интересно нещо на мен конците не ми се разградиха а ги вадиха , дърпаха на 1вата седмица , много гадно усещане , Ако искаш да те добавя на Вайбър че знае ли се да не крашне нещо сайта...

Здравей, не използвам Вайбър и Фейсбук.....дай друг алтернативен метод да измислим?

Ако искаш Telegram приложението то е подобно на Вайбъра , Скайп става също
    Последно редактирано от Lambreno : 02-06-2020 на 18:33

Цитирай Първоначално написано от Lambreno Виж мнението
    Ако искаш Telegram приложението то е подобно на Вайбъра , Скайп става също

https://join.skype.com/invite/k0ztgWVkg4fu
    Последно редактирано от SSQV : 02-06-2020 на 20:28

Добавих те , получили съобщението ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си