- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Велоаргометър
По колко време и на каква степен трябва да карам за по бързо отслабване и след колко време се виждат 1вите резултати
Съдбата помага на смелите !
ВеЛоергометър, за начинаеща се започва с 1ва степен, като за начало по 10-15 минути..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
1. веЛоаргометър
2. според мен тва си е идивидуално и трябва да се посъветваш с фитнес инструктора във фитнеса, в който ходиш или с някой друг специалист, който знае теглото ти, ръста и възможностите
3. вместо да ти цитирам и да ти вадя - ето ти в тоя форум има доста инфо http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=10928
За бърз и видим резултат :
- гориш всеки ден по 600-700 ксал на първа или втора степен.![]()
![]()
Изпитано е и да, действа.![]()
С 10 минути и начинаещ да си и да си свикнал да караш нищо няма да направиш.
Първа степен е създадена за разгрявка. Тялото ни се нуждае от 20 минути разгрявка, за да се подготви да гори мазнини. Аз лично карам 20минути на 1ва степен, после още 20 минути на 4/5та(за да се изгови това, което си изял днес) и после 10 минути на 6та степен, за да изгориш вече натрупани мазнини. Резултат определено има.
Ако си начинаеща е най-добре първо да се научиш да караш без да хващаш мускулна треска. 15/20 минути 5 дена в седмицата караш на 1ва степен. Като свърши тази седмица увеличаваш с по 10минути времето си. Много важно при изгарянето на мазнини е да не спираш да караш. Забрави да ставаш за вода или спираш за почивка. Взимаш си едно шише вода до себе си и пиеш докато въртиш. Причината за това е, че пулсът ти не трябва да пада, за да сваляш килограми...ако падне няма смисъл да въртиш.
Посмъртно не можеш да изгориш това, което си ял днес.
Примерно, когато тренираш редовно и огладнееш до такава степен за някоя от забранените храни, че си викаш "аз ще го хапна, пък тия дни ще го изгоря", не е така, понеже това, което изядеш сега, поне два, три месеца ти трябват, и чак тогава ще започнеш да го гориш.
евала и обяснение![]()
ТОва със сменянето на степените и аз го практикувам, само че малко по по-различен начин. Започваш на на-ниската степен след 5-6-10 минути сменяш на по-висока и така докато издържиш на трудността... след това започват на 5 минути да намаляш нивата т.е. примерно започваш от 1 за разгрявка, след 5 минути на 3, след 5 минути на 3, след10 на 4, след 10 на 5, след 10 пак на 4 и на пет минути на 3,2,1 и приключваш.. това се прави, за да ти се ромализира пулсът постепенно, защото на мен имам чувството ,ч сърцето ми ще се пръсне ако спра на 5-6 трудност и сляза от колелото, а така постепенно се успокоява пулсът и нато спреш нма опасност да ти стане зле
и няма как да изразходиш всичко, което си изяла, защото чисто и просто ще си умреш така след няколко дена... преувеличавам естествено, о идеята на спра е да изразходиш излишното, да стимулраш организма да черпи сили и от мазнините по тялото ти и да стегнеш кожата си, защото слабо тяло със отпусната кожа също не е хубава гледка.
А за дупето може да осталбне в резултат на цялостното отслабване на тялото, но да се стегне - абсурд... но пък задължително боли след първите пъти хаха![]()
Моите бижута http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=391647