- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- В безизходица ??? (cry)
Ами значи и двамата сте се мотали.. Няма как да сте приятели повече, поне ще е трудно.. Понякога така се случва, приятел си с някого, влюбвате се, и после оставате само на здравей-здрасти.. Това е положението, изчерпва се.. Обаче ти не, знаеш си всичко, ами тогава защо искаш съвети? Че и се надъхва нашия на хората от форума..Първоначално написано от Bakemono
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Тая ти е разкатала фамилията, после тя наранената... Не знам как ги разбираш ти тия работи. Искаш я обратно като приятелка? Да си близо до момиче, което искаш да разкъсаш от секс, пък да я искаш обратно само като приятелка...? Щом така мислиш действай както знаеш. Трябва да има и слаби на тоя свят, иначе няма да изпъкват силните.Първоначално написано от Bakemono
Най-накрая ще се запознае с някой и ще го изчука на третата или четвърта среща. Дари си топките някъде, ако няма да ги ползваш. Може и смяна на пола. Тамън ще сте си най-добри приятелки.
Temet Nosce
벨야카
Пич ти сам написа отговора или както каза един друг потребител преди мен " отговора е между редовете" . Ето Ако някой е прочел, бих се радвал да даде съвет... единственото, което не съм направил е да говоря с нея на живо очи в очи..., но е такова инато магаре, че шанса да спре и да ме чуе отива към 0-лата, а шанса да излезна още по-голям простак ако ме подмине като малка гара... е огромен..., понеже още я обичам, да... и съм и го казвал много пъти... обичам я въпреки всички простотии и караници и ако трябва пак да мина през всичко, ще го направя. Не ни остана много време, вероятно пътищата ни ще се разделят много скоро, затова искам да бъда приятел с нея до тогава... вече си взех поука и макар да си я обичам много, бих искал да сме си приятели и да ми остане хубав спомен като цяло, защото сега като се видим и ми стана страшно мъчно за преди... КАЗАХ И да ми каже, че не иска да я занимавам ако е така, а тя просто игнорира всичко, което и казвам, как да постъпя... наистина ли искам толкова много... просто си искам добрите спомени обратно... Знам, че и е добре и така... т.е. предполагам..., но този поглед и действията и като се разминем просто ме карат да размишлявам с дни по въпроса... Нямам нерви да го мисля повече... имали сме много чувствителни моменти като приятели, просто 3 години не мога да ги напиша на 2 на 3... Дано, някой е прочел.
В това , което копирах , просто отиваш при нея и и го казваш без страх. Кажи и , че ти е адски гадно без нея и че не можбеш повече така. Също , ако искаш де , и кажи че ще направиш всичко само за да си останете пак добрите приятели , които сте си били преди .
Най - важното е да и кажеш това ,което чувстваш и да бъдеш искрен.
Пожелавам ти успех и дано да съм ти помогнал![]()
~~ Music = LIFE !! :]]
Ми момчето е уникално прост. Вампирката ме разбра, но в тоя форум също си има черни офце.Първоначално написано от marin4itu
Ми.. не знам как да ти обясня, надявах се някой да е имал подобен проблем. Аз ако не знаех, че ще е трудно дали бих си играл да питам. Ми да, бяхме приятели, влюбихме се и продължихме да сме приятели 2 години и половина, защо да не бъдем пак... замисли се. От части си права, но съм мислил много много пъти, трябва ми някакъв план или нещо друго от човек, който е имал същия проблем. Наистина не искам да те обидя, благодаря ти за помощта.Освен това не сме се изчерпали... има нещо друго, просто не е логично да прави така ако и е омръзнало... много работи могат да са, само аз ли съм имал такъв случай
![]()
Alex Peace - P.I.M.P (music)
Хаха... Ако беше за секса дали щях да бездействам 3 години... просто е няква специална в моите очи... само влез (сигурен съм, че си) в подраздел секс или так каквото е и ясно се виждат тези, които не понасям. Аз пак мога да си ги използвам като съм приятел с нея, нали се сещаш. Не знам... това, че уважавам жена не ме прави слаб. Разбиранията ти са малко нехуманниПървоначално написано от umri
Но от една страна си прав и ще уважа мнението ти като няма да казвам какво мисля като цяло. Ми да, нараних я. Верно ме накисна хубаво и ми връща за всичко по по-гаден начин, но все пак ако видя някой да прави, каквото правих аз ще го разчекна ей така на улицата
Не ми се коментира... Благодаря за мненията.
Според мен трябва да поговориш с нея очи в очи, а не да пращаш бест френд-овете.. ако те отблъсне я остави да помисли не и се натрапвай ! Така ще може да се осъзнае ако има чувства към теб .. а ако не .. се опитай да я забравиш ! Успех . .
ПП. : относно до котките – на мн тъпи места си я водил честно ! моя ако ме заведе на такова мястоо ...........
му boy
Ми ти остави момчето и просто да е, принизяваш се на неговото ниво, като му се надъхваш на бой..
Ами защо да не сте приятели.. ами защото такъв е животът.. няма как.. Знаеш ли колко по всястно момиче ще си намериш и един ден ще се чудиш как си могъл да хленчиш по тази..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Всъщност ми помогна доста... смисъл аз и преди съм мислил за тези неща и явно съм ги казал наизуст... но наистина трябва без страх, а аз мисля прекалено много и ме е страх да не стане по-лошо... , но ако не рискувам да стане по-лошо ще си остане лошо завинаги, понеже дори да иска да се здобрим няма да ме потърси, ще ме гледа и ще ми прави знаци докато я потърся. И преди се е случвало и посме ми е разказвала. Не знам, ще видя дали някой друг ще каже нещо и ако не измислят нищо (ако никой не е имал моя проблем), когато усетя, че започвам да мисля отново за нея и за всички глупости... ще я потърся... може би....Първоначално написано от DiDy1
Първоначално написано от marin4itu
3 години са много време... познавам я отлично... познавам се с тяхните и т.н. трудно ми е да приема да свърши всичко с приятелства и т.н. след като до сега все сме се здобрявали... Не знам... предавам се, вече написах какво реших.
Да бе, това с бест фр беше много тъпо... МерсиПървоначално написано от IQA
![]()
![]()
1. Бяхме просто приятели!Първоначално написано от RaisedOnRock
2. Тя го предложи![]()
не знам това кой го е писал, но съм го изтървал
Минавам направо по темата, без да коментирам побоя над животни.
Та... остави я малко време и опитай ти сам да говориш с нея, дори по телефона (ако го имаш де), защото просто като пращаш сови до нея и обратно, тя ще си помисли "какво ще се занимавам с тоя страхливец, тва не е мъж, във всичко ще е така" без да знае колко ти е тежко... Ако и тогава не стане.. Не знам. :S Ако вече е минал почти месец от последното пращане на най - добрия ти приятел до нея, мисля, че можеш да опиташ или изчакай още малко.Поздрави и успех!
I MISS YOU . . . ;[
С момиче, което си опитвал да зарибиш не се става приятел.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Детската градинка...![]()
█║▌│█│║▌║││█║║█
PEOPLE=SHIT
█║▌│█│║▌║││█║║█
742617000027