Цитирай Първоначално написано от umri
Цитирай Първоначално написано от Bakemono
Братле... съжалявам, че си толкова прав. Обаче има една подробност... точно когато си мисля така като теб побеснявам и я наранявам... да си мъж не значи, че трябва да нараняваш някое момиче. До някъде си прав, но всеки си намира майстора, нито съм п**ка нито лигльо. Прав си... не бих я оставил просто така. И да, прав си, не съм спал с нея. За приятелката също си прав и това го знам, но сега не ми се занимава, ще е след 2 месеца най-рано. Искам си я обратно като приятелка, като преди. Аз мога да си я обичам и като приятелка. Разликата не е голяма, може би е някаква платонична любов или там както и се нарича. Ако трябва да застана като мъж срещу теб ще се съглася за всичко, но нали ти казвам... не е чак толкова просто. С всяко друго момиче е много лесно... Примерно гледай това лапе вампирката и там тея дето ся приказват... такава не заслужава грам уважение... написах 10 пъти какво е станало и продължава, но това момиче след всички обиди и всички глупости от моя страна не ме е обидила нито 1 път и винаги е проявявала уважение, освен сега като ме игнорира, но има една подробност, която забравих да спомена Тя ми каза, че ако пак издъна работата и и наговоря простотии (да си мъж в скайп не е лесно, пък на живо не ме провукира) повече няма да ми проговори.... Но ме гледа странно, определено не ме мрази... как да постъпя ся ми обясни
Тая ти е разкатала фамилията, после тя наранената... Не знам как ги разбираш ти тия работи. Искаш я обратно като приятелка? Да си близо до момиче, което искаш да разкъсаш от секс, пък да я искаш обратно само като приятелка...? Щом така мислиш действай както знаеш. Трябва да има и слаби на тоя свят, иначе няма да изпъкват силните.

Най-накрая ще се запознае с някой и ще го изчука на третата или четвърта среща. Дари си топките някъде, ако няма да ги ползваш. Може и смяна на пола. Тамън ще сте си най-добри приятелки.
Хаха... Ако беше за секса дали щях да бездействам 3 години... просто е няква специална в моите очи... само влез (сигурен съм, че си) в подраздел секс или так каквото е и ясно се виждат тези, които не понасям. Аз пак мога да си ги използвам като съм приятел с нея, нали се сещаш. Не знам... това, че уважавам жена не ме прави слаб. Разбиранията ти са малко нехуманни Но от една страна си прав и ще уважа мнението ти като няма да казвам какво мисля като цяло. Ми да, нараних я. Верно ме накисна хубаво и ми връща за всичко по по-гаден начин, но все пак ако видя някой да прави, каквото правих аз ще го разчекна ей така на улицата Не ми се коментира... Благодаря за мненията.