.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Спагети =D

Спагети =D

Не знам дали това е подходящия раздел но все пак реших да публикувам темата си тук Така... Искам да си приготвя спагети а наличните ми продукти са:

1. Спагети
    2. Кренвирши
    3. Маргарин
    4. Сирене
    5. Кашкавал
    ииии другии....

Очаквам идеи.... ще съм благодарна... :P
    [i] Und der Haifisch, der hat Tr

Ами вариш спагетите слагаш кренвирша, кашкавала и сиренето отстрани, а маргарина си го гледаш и готоо?
    "Humanity is overrated."
    ex. ChildOfBodom

Мега фен Аватара на iiordanova
    Сваряваш спагетите и ако имаш доматен сос правиш сос с него , кренвирш и някои подправки. И след това сервираш , заливаш със соса и насъргваш кашкавал отгоре.
    Ако нямаш доматен сос ,сваряваш спагетите , настъргваш кашкавал , нарязваш на кубчета кренвирша , ако искаш кетчуп слагаш и всичко го разбъркваш.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Сваряваш спагетите и ако имаш доматен сос правиш сос с него , кренвирш и някои подправки. И след това сервираш , заливаш със соса и насъргваш кашкавал отгоре.
    Ако нямаш доматен сос ,сваряваш спагетите , настъргваш кашкавал , нарязваш на кубчета кренвирша , ако искаш кетчуп слагаш и всичко го разбъркваш.
    И лютеницата върши работа!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на Biskfitka
    С домати и вода ( и брашно) вариш ,докато се сгъсти и стане сос.Предварително нарязваш малко лук,може моркови и кренвирша и се пържа за 1-2 минути на загрято олио.След това изсипваш сока с водата и брашното...докато стане гъсто Тва е много сложно,по-добре не го пробвай.
    За по-лесно аз правя така,че иначе соса не ми се получава:-> Варя спагетите...слагам кетчуп и майонеза и настъргани шунка и кашкавал

Мерси на всички^^

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    С домати и вода ( и брашно) вариш ,докато се сгъсти и стане сос.Предварително нарязваш малко лук,може моркови и кренвирша и се пържа за 1-2 минути на загрято олио.След това изсипваш сока с водата и брашното...докато стане гъсто Тва е много сложно,по-добре не го пробвай.
    За по-лесно аз правя така,че иначе соса не ми се получава:-> Варя спагетите...слагам кетчуп и майонеза и настъргани шунка и кашкавал

Това ме кефи... обаче не обичам майнонеза... ама нищо и без майонеза ще станат яки

Супер фен Аватара на icebulllet14
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    +1
    Bought a ticket for a runaway train
    Like a madman laughin' at the rain
    Little out of touch, little insane
    Just easier than dealing with the pain

RaisedOnRock <333

Velkovsgirl <3333

Greennight <333

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от evilGirL97
    Мерси на всички^^

Това ме кефи... обаче не обичам майнонеза... ама нищо и без майонеза ще станат яки
    То и аз ги ям без майонеза Но нашите си слагат

вариш спагетите
    после им слагаш сирене и захар и малко маргарин ако искаш и става като макарони :Д
    На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!

Цитирай Първоначално написано от evilGirL97
    Мерси на всички^^

То и аз ги ям без майонеза Но нашите си слагат

Всеки има различен вкус

Ние с един приятел направихме страхотна спагети. Слагаш доматен сос, подправки на вкус и сирене. Това го пасираш, докато не стане чорба.Вариш спагетите и като са готови ги слагаш в тава. Нарязваш нещо тип кренвирш (дебартиди, камчия, лионска наденица etc.) навсякъде, заливаш (пак навсякъде ) спагетите и бъркаш докато не стане бъркоч. Настъргваш кашкавал отгоре, ама повечко, и слагаш да се топли колкото искаш (забравих колко време...абе да се стопи кашкавала и да са топли). После сервираш в дълбоки чинии и Bon Appeti

P.S. Виждам, че темата е стара, но следващия път пробвай и тази рецепта ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си