- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Спагети =D
Не знам дали това е подходящия раздел но все пак реших да публикувам темата си тукТака... Искам да си приготвя спагети а наличните ми продукти са:
1. Спагети![]()
2. Кренвирши![]()
3. Маргарин![]()
4. Сирене![]()
5. Кашкавал![]()
ииии другии....![]()
Очаквам идеи.... ще съм благодарна...![]()
:P
[i] Und der Haifisch, der hat Tr
Ами вариш спагетите слагаш кренвирша, кашкавала и сиренето отстрани, а маргарина си го гледаш и готоо?
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
Сваряваш спагетите и ако имаш доматен сос правиш сос с него , кренвирш и някои подправки. И след това сервираш , заливаш със соса и насъргваш кашкавал отгоре.
Ако нямаш доматен сос ,сваряваш спагетите , настъргваш кашкавал , нарязваш на кубчета кренвирша , ако искаш кетчуп слагаш и всичко го разбъркваш.
И лютеницата върши работа!Първоначално написано от iiordanova
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
С домати и вода ( и брашно) вариш ,докато се сгъсти и стане сос.Предварително нарязваш малко лук,може моркови и кренвирша и се пържа за 1-2 минути на загрято олио.След това изсипваш сока с водата и брашното...докато стане гъстоТва е много сложно,по-добре не го пробвай.
![]()
За по-лесно аз правя така,че иначе соса не ми се получава:-> Варя спагетите...слагам кетчуп и майонеза и настъргани шунка и кашкавал![]()
Мерси на всички^^
Първоначално написано от Biskfitka
Това ме кефи... обаче не обичам майнонеза... ама нищо и без майонеза ще станат яки![]()
+1Първоначално написано от iiordanova
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
То и аз ги ям без майонезаПървоначално написано от evilGirL97
Но нашите си слагат
![]()
вариш спагетите
после им слагаш сирене и захар и малко маргарин ако искаш и става като макарони :Д
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
![]()
Ние с един приятел направихме страхотна спагети. Слагаш доматен сос, подправки на вкус и сирене. Това го пасираш, докато не стане чорба.Вариш спагетите и като са готови ги слагаш в тава. Нарязваш нещо тип кренвирш (дебартиди, камчия, лионска наденица etc.) навсякъде, заливаш (пак навсякъде) спагетите и бъркаш докато не стане бъркоч. Настъргваш кашкавал отгоре, ама повечко, и слагаш да се топли колкото искаш (забравих колко време...абе да се стопи кашкавала и да са топли). После сервираш в дълбоки чинии и Bon Appeti
![]()
![]()
P.S. Виждам, че темата е стара, но следващия път пробвай и тази рецепта ;]