.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Тема: Сълзите..

Град
    :: in paradise ::

Сълзите..

Слабост ли е според вас едно момче да рони сълзи..и какво показва това? .. че е чувствителен, че не е МЪЖ, че е мекушав.. или, че има волята да обича истински.. ?! или въобще какво показва..
    :: the wrong kid to fuck with ::

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    мии много малко момчета плачат....мен това ме трогва...повечето момчета задържат чувствата си в себе си...по добре да ги излеят..става по леко. Така понякога то показва колко много много те обича.е са да не е някъв ревлю като Миро от бб2, той попрекали доста....

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Няма нищо лошо момче да плаче,но само когато има причина и тя е много основателна.Според мен това означава че не е коравосърдечен,че е чувствителен и доказва че и най-силния и смел човек може да бъде наранен.НО никак не ми допада постоянното плачене за глупости.Тва никак не ми се струва мъжко поведение и не мисля,че бих намерила опора в такъв човек

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Зависи кое момче плаче и какво чувствам аз към него.
    Един от бившите ми приятели плака няколко пъти заради мен,ни сълзите му ми изглеждаха фалшиви,празни,поръчани,а не изпитани...Сякаш се опитваше да ме задържи чрез тях,а само ме раздразни още повече...Може би съм ила твърде жестока и не съм го оценила,но просто така го чувствах.
    Докато момчето,с което съм сега...Случвала се е не повече от един,два пъти за почти година,но сякаш някой реже с нож сърцето ми и едновременно с това се изпълвам с любов и със знанието,че той ме обича наистина.
    Странно е,че чуждите емоции ни действат различно,в зависимост от нашите собствени,но така сме устроени.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Супер фен
    Ami, nqma ni6to lo6o mom4e da pla4e...stiga da ne prekalqva kato Miro
    Znam, 4e mom4eto, koeto nai-mnogo sum obi4ala dosega, e plakalo za men, purvoto mi gaje e plakalo pred men, edno drugo mom4e mi e kazvalo, 4e e plakalo, ama az ne sum go vijdala
    I o6te 7mom4eta sum razplakvala (ama tova stava predi dosta vreme), no kum tqh ne sum izpitvala 4uvstva

Ako edno mom4e pla4e - tova ne pokazva, 4e ne e muj ili puk, 4e e liglio, naprotiv...
    4uvstvitelen, nejen i obi4liv e, i mnogo lesno moje da bude naranen

Град
    :: in paradise ::
    аз съм плакал за момиче и имам чувството, че това го подтиска.. че го обърква и смущава .. а определено не това ми е била целта.. това е вид емоция, която се случва рядко, но според мен е много истинска.. сълзите за мен.. доказват истинската любов..ако и сълзите са истински де.. но партниорката ти трябва да те познава достатъчно добре, за да разбере ... какви са.. истински или насила..

П.С .. говоря в умерени количества.. не като Миро ..
    :: the wrong kid to fuck with ::

mi kolkoto do miro i salzite mu az smqtam 4e ne e prekalil 4ak tolkova kolkoto govorqt...po prostata pri4ina 4e i az i mnogo drugi hora smqtat 4e ako i te bqha zatvoreni v edna ka6ta i jena ti te zarqzva i tragva s nqkoi drug e dosta golqma bolka pak i nqma na koi blizak ada q spodeli6 kak togava 6te q prevazmogne6 - mi sas salzi...a za majete nqma ni6to lo6o edin maj da pla4e vse pak i toi e 4ove6ko sa6testvo i ima 4uvsva...razbira se da ne prekalqva!

milo e mom4e da pla4e za6tto mn rqdko se vijda nz za6to mom4etata se zdyrjat da ne pla4at.a sulzite te raztovarvat nqkak si nemoje6 da zdyrja6 vsi4ko vutre v teb..ne e sme6nu mom4e da pla4e samo da ne go pravi postoqnno de ..

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от alisa_mania4kata
    mi kolkoto do miro i salzite mu az smqtam 4e ne e prekalil 4ak tolkova kolkoto govorqt...po prostata pri4ina 4e i az i mnogo drugi hora smqtat 4e ako i te bqha zatvoreni v edna ka6ta i jena ti te zarqzva i tragva s nqkoi drug e dosta golqma bolka pak i nqma na koi blizak ada q spodeli6 kak togava 6te q prevazmogne6 - mi sas salzi...a za majete nqma ni6to lo6o edin maj da pla4e vse pak i toi e 4ove6ko sa6testvo i ima 4uvsva...razbira se da ne prekalqva!
    ми те го показваха само как плачка...на мен ми е жал за миро...ама

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    мии много малко момчета плачат....мен това ме трогва...повечето момчета задържат чувствата си в себе си...по добре да ги излеят..става по леко. Така понякога то показва колко много много те обича.е са да не е някъв ревлю като Миро от бб2, той попрекали доста....
    Hehe i men mujkite sulzi mnogo me trigvat.Tova pokazva 4e naistina mom4eto ima 4uvstva i durji na teb.I kakto kaza SeXyTo_f da ne e nekuv revlio kato Miro ot BB2...
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от DeSiTo0o
    Hehe i men mujkite sulzi mnogo me trigvat.Tova pokazva 4e naistina mom4eto ima 4uvstva i durji na teb.I kakto kaza SeXyTo_f da ne e nekuv revlio kato Miro ot BB2...
    ми не искам да засягам никой, но това си е лично мнение за Миро !

nqkoy
    Guest
    be ludi li ste da revete bre 'myje' q stiga pytkinski raboti i se stegnete malko kvi muje sme...

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    ami mislq i az da se prisyedinq kym vseobshtoto mnenie che myjkite sylzi trogvat, no razbira se ako ima prichina. Zashtoto po tozi nachin naistina pokazvat chuvstvata si ama tajyf deto za shtqlo i ne shtqlo da mi reve ne mi trqa

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    верно ли плачкате бе момчета?това е супер затрогващо(ако е в умерени количества и не е придружено с хлипания и крокодилски сълзи)! мен лично много ме трогват и аз самата започвам да цивра...
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    ами повечето хора казват че
    е ебaхти жалката картинка..
    ама аз не мисля така
    на мен ми става някфо такова..
    мило за момчето..незнам..
    ако плаче заради момиче,
    мисля че това наистина показва,
    че може да обича

Фен
    Град
    nqkade tam...
    vselki pla4a.zavisi oba4e nasame ili pred drugite....
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Голям фен
    Bifshiq mi priqtel plaka za men i chesno kazano tova beshe nai golqmoto dokazatelstvo che me obicha ..
    Spored men tova momche da plache e milo vapreki che mn malko momcheta go pravqt
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Sylzi ta te ne se delqt na myjki i jenski :P Za men syzite idvat ot syrceto...kakvoto e tam takova shte vidish i v ochite!Ne znam koi e reshil che myjete ne trqbva da plachat zashtoto stavat mekushavi,no za men ne e taka!Ta tova e edna istinska emociq...nie momichetata iskame momcheto da e emocionalno,da ni pokazva chuvstvata si...nali vse kym tova se stremim a kogato e tyjen kogato nqma sila da byde usmihnat...togava shte zaplache,zashtoto ne e kukla!i men myjkite sylzi me trogvat i nikoga ne sym se symnqvala che sa iskreni Samo edin istinski myjkar bi plakal pred jena a tezi koito se kriqt i plachat ..tva sa kompleksari s visoko ego za sebesi predstavlqvashto vyzdoh pod nalqgane
    No vse pak!Myj..olicetvorenieto na sila i harakter!Za men trqbva da e opora za jenata i da e po silen(psihicheski)ot neq i tq vinagi da se chuvstva sigorna v rycete mu

P.s:Az lichno tyrsq tova...Myjkar,ponqkoga emocionalen,no vinagi silen (malko iskam nali :P )
    Az sym pokvarena,az sym krasiva,az sym ambiciozna i Znam Kakvo Iskam!Ako tova me pravi Kuchka...Dobre! http://i.yoosms.com/i/uploaded/wall/1111485592120.jpg http://www.boaundwolf.de/bc-erotik-6.gif

Ako edno momche plache,tova oznachava che e chuvstvitelno za razlika ot povecheto si vrastnici
    (koito si mislqt che tova e proqva na slabost).NO ne biva da plache prekaleno chesto zashtoto shte zapochne da se zatvaria v sebe si.I koito i da mi kaje che ne e taka az sam stavala svidetel na takav sluchai.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

pla4at pri mom4etata spored men ne e znak 4e ne sa iztinski maje!vseki ima nujda da popla4e!tova pokazva 4e dadenoto mom4e e 4uvstvitelna li4nost i obi4a istinski!

Повече от фен
    Град
    (:
    emi az poprincip mnogo obi4am
    mom4eta koito si pokazvat 4uvstvata...
    Spored men salzite sa6to sa vid 4ustvo te ne pokazvat slabost!Da pla4e6 ne ozna4ava 4e si slab,naprotiv.Zavisi ot pri4inata mogat da pokazvat
    bolka,lubov,shtastie...spored men nqma ni6to sramno ot tova mom4e da pla4e no v ograni4eni koli4estva estestveno
    The pain is temporary!

Виждала съм бившият си приятел,да му се насълзяват очите,когато се карахме...страшно мн ме обичаше...Даже веднаж май плачеше като му отказах да се съберем,но щом го погледнах в очите му простих всички грешки и пка се събрахме...Едно момче да плаче тва е мн рядко срещтнато явление,ако плаче за момиче,значи че страшно мн я обича и не иска да я губи.Чуствителен е...Обожавам такива момчета,които не сдържат чуствата си и не се правят на голямата работа...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Мхм...Няма значение дали плаче момче или момиче.Хора сме, човешко е.Аз лично се трогвам от момчета, които си признават, че плачат.И ако плачат за момиче, те наистина го обичат.Но ако сълзите са фалшиви/като на Миро от ББ2/ мисля, че предизвикват отвръщение.Поне при е така.Познавам момчета, които си признават, че плачат.И двамата са адски чувствителни и лесно нараними, но това не ги прави по-малко мъже
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Ревал съм за жена само 1 път и то беше миналата седмица, щото не ми издаржаха нервите а и бех пил!
    Човешко е, ама някои ги дразни.
    Лично мнение от наблюдение.
    Struggle for what is yours!!!!!!!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    a така съгласна съм
    f@nt@zi@

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си