- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Д-р Хаус (фен тема)
ЗдравейтеИзвинявам се,ако има подобна тема. Нека тук да обсъждаме всичко за героите, сериала и всичко каквото се сетите
Аз съм голяма фенка на сериала. Един от любимите ми.Направо обожавам всички!
Скоро започнах да го гледам и вече съм на 4 сезон. Не изпускам нито една серия. Всички са толкова готини,а сериите толкова инетесни .. Няма какво да обяснявам повече,особено на тези,които обичат сериала и всичко свързано с него !!
Вие сте наред![]()
Аз съм голяма фенка на Хаус. Интересно ми е колко слоеве има личноста му. Много хора мислят че той е безсърдечен, но всъшност винаги помага на пациентите си до максимум каквото и да коства (като примерно да махне дясното пулукълбо).
За жалсто обаче така и не съм видяла първата серия![]()
И аз като теб. Невъзможно обаче само ние двамата да сме фенове на сериала. ;д
.. Наистина е готов на всичко за пациентите си .. И разбира се :
Най-добрия доктор![]()
За коя първа серия става въпрос
След малко пак ще почна да го гледам.. добре,че има толкова сезони и серии .. .;д
13 !!!Също я обожавам !!
Фен, въпреки че не съм му голяма обожателка, ама..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Аз най много пък харесвам Чейс ... особено след като си махна онази мазнотия от главата![]()
Искам да кажа също така,че и Рейчъл е много яка и имам предчуствие,че Мастърс и Чейс ще се залюбят,но вие май не сте стигнали до последните серии![]()
Когато мога винаги го гледам по ТВ. Обаче реших и да си го тегля. Вече съм на 4 сезон. Много хубав сериал!![]()
И аз така. Още не съм стигнала до края на сезона,защото нз като свърши .. какво ще се прави .. Предполагам отначало ще ги гледам:P oт 1 и така до 7 .. Пърфект ..
Мнооогоо ми харесват всички както казах и по-горе .. ее .. особено ТРИНАЙСЕТ .. Много е красива,въпреки че и другите не са за изпускане .. Чееееййссссссс![]()
![]()
ии ест Хаус ..![]()
Абе най-якият сериал ..
Да ви питам:
Сезон 5 Серия 9
Какъв е тоя лошияя и защо 13 си инжектира нещо в ръката??
.. Нямам търпение да го догледам ..
Много е готин филма,много му се кефя.Преди няколко години доста се бях зарибила и постоянно го гледах по ТВто. (:
There's no such thing as too much Supernatural!
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
Аз продължавам да го гледам,само че на компаа ..(happy))))
![]()
13 беше болна от нещо наследено от майка и - може би затова си е инжектирала нещоПървоначално написано от ___mimity___
btw - Чейс е направо без коментар
- особено като си беше пуснал леко дълга косица
![]()
много ме дразни онзи полицай ли е какъв е дето тръгна да разпитва екипа на Хаус и да им блокира сметките само защото Хаус му натика термометър отзад - все пак полицая сам поиска да го прегледат
аз какво включване направих само - огромна фенка съм![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от catyyyy
Ти Чейс педофил го изкара![]()
Сериала е як, със сезоните доразвиха личността му, а не тъпкаха на едно място. Това е добре.
най - много ми харесва това че във всеки епизод има нови случаи
И аз много харесвам сериалчето. По принцип изобщо не съм фен на сериалите, но този ме спечели. Много обичам медицински сериали, в които действително се обръща и внимание на болестите не само кой от лекарите с кой спи (както е например при тая тъпня "Анатомията на Грейс").
Любимата ми част са случаите им, просто са уникални.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
И аз съм голяма фенка!!![]()
Гледахте ли последния епизод?? 13 се върнаа![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
ааа и аз съм му голяма фенка! страшен е!