- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много ми е тежко...
Имам си приятелка,макар и за не дълго време,се привързахме 1 към друг доста бързо,много ни е хубаво заедно.. спиме , виждаме се всеки ден,макар ,че тя ходи на лекций а вече .. и вечер на работа,намираме време.Днеска се видяхме и ми каза, че началото на май месец ще се наложи да замине за морето(баща и е уредил работа за цяло лято) И това тя го разбра днеска,докато бяхме заедно.. като го чух направо замръзнах..... тя ми обесни , нали.. че ще си се чуваме, .. че си има глава на раменете и да не се притеснявам за изневяра и тн.. което ако стане ще ме убие, но .. знам как седат нещата на морето.. особено само момиче,и то 4 месеца без момче.. колкото и да и имам доверие,много държа на нея, много си я обичкам и не искам да я изгубя, какво да правя? Има ли смисъл да сме заедно още... да ичакам ли как ще се развие всичко,дайте ми съвет.
Наистина ми е доста тежко..
(аз съм на 18 тя на 19)
Ами иди с нея? Освен, ако кандидатстваш тази година и си зает лятото с изпити.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Това е проблема.. че имам изпити и ще мога да отида на почивка само.. за 2-3 седмици 1 месец макс.
и незнам какво да правя .. да бъда търпелив ли.. да не се филмирам какво може да стане.. или съм си прав.. макар , да ми е казала да не се рпитеснявам и тн..
Ебаси, 4 месеца не са толкова много. Хората се налага да не се виждат години, ти тук за 4 месеца!? Пък сте в една държава, все ще идеш да я видиш поне веднъж. Темата ти е пълна с противоречия. Не сте гаджета от дълго, но ти си я обичаш, но пък се чудиш дали има смисъл да сте заедно!?!? Разбери кво искаш.
От личен опит смея да твърдя,че на морето момичетата се променят и не само момичетата всички.Там човек получава свобода може да бъде когото си поиска и да прави каквото си иска без да държи сметка на когото и да е ( освен на шефа естесвено).Не го казвам за да те плаша или разочароам,но за три лета направих три поредни едни исъщи грешки.Заминах на работа за морето,но си имах приятел в града.И трите възки приключиха адски зле,тъй като там се запознах с нови хора,естшено грабва те друг живот и т.н.
Та по същество.Моят съвет е да се разберете следното.ОСтавате си заедно,но си давате един вид свобода да правите каквото искате.Естесвено ако се обичате,няма да погледнете друг,но има вариант и да не е така.Тогава не трябва да и държиш сметка или да я оставяш тя да ти дъжи.Тъй като имате уговорка.Дори и да преживеете нещо ново през лятото и чувствата помежду ви не истинат,според мен няма нищо лошо. Това означава разнообразие и затвърдяване на взаимоотношенията ви.
Успех ((:
А попринцип могат да наемат на работа и средата на юли, началото на август,щом кандидастваш. (((:
А тя не се ли притеснява, че и ти можеш да и изневериш..
Тя заминава за друг град, а ти оставаш и какво от това, ако се обичате няма да си изневерите...
Останете заедно.. отивай да я виждаш и така... месеците може да минат бавно, но опитай се да ги превъзмогнеш. Ако минете това, значи всичко след това ще е лесно.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Мерси за съветите..
и все пак , ще се порова за работа тук там,да се надявам да сме заедно..смисъл на едно място,ако не.. здраве да е , съдбата ще реши.
В такива ситуации само можеш да гадаеш какво ще се случи.
Късмет
█║▌│█│║▌║││█║║█
PEOPLE=SHIT
█║▌│█│║▌║││█║║█
742617000027
Ако искаш да не я загубиш я подкрепяй да отиде. В противен случай ще се ядоса, че я вазпираш (дори при най-малките съмнения за това които ти би изразил на глас). Късмет!
Love is like the wind. You can not see it but you can always feel it.
Само ми кажи, къде съм написал,че я обичам.Първоначално написано от Moderatorius
Просто я харесвам много и искаме не искаме.. ще трябва да замине,което е кофтито.
Ами нека ти разкажа накратко какво се случи с мен. Лято 2009 като започнах работа, тогава имах сериозна връзка, но в течение на обстоятелствата, изневерих на вече бившия ми приятел, при което скъсахме. КАто се има в предвид, че аз съм от Варна и работих на Златни пясъци, което е адски близо. Последва едно лудо, диво, пиянско лято, изпълнено с какви ли не емоции.
Април 2010 тръгнах със сегашния ми приятел, които дори е от Русе. Аз лято 2011 отново работих в същия хотел, но знаеш ли, даже не ми е минавало през акъла някаква помисъл за друго момче! Не че не съм се забавлявала, напротив. Дори хората, с които работих втора поредна година го виждаха това, че аз съм толкова влюбена, че само приятелят ми е в главата.
Това, което се опитвам да ти кажа е, че не е от значение обстановката каква е, кой ще я сваля и така нататък.. Важно е тя да си те обича и да има чувства към теб и няма да направи нищо зад гърба ти.![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Първоначално написано от theonlyone92
Оу, може би имало разлика за теб между обичКам и обичам. Ако е така, сори. За мен разлика няма))колкото и да и имам доверие,много държа на нея, много си я обичкам и не искам да я изгубя, какво да правя?
Ako си при нея за 1 месец другите 2-3 ще минат много бързотова е хубаво, изпитание за любовта ви
ако се обичате толкова много ,няма да се изневерите и тн.
Да си полипсвате малко е добре
![]()
така е майна
Абе какви са тия вашите любови, че не може да се стискате 3-4 месеца?
catyyyy, да си прекарваш добре, е е равно да си лягаш с всеки, който ти хареса. Може да се забавляваш и без секс. Не виждам нищо лошо да пийнеш и да се забавляваш с приятели(по-скоро познати), ама да не можеш да си свиеш колената и то при все, че имаш приятел...
Към автора - ако тя иска да ти изневери-ще ти изневери, ако не иска-няма да го направи. Може да ти изневери 1 час след като сте се разделили в същия град, с твой познат, а може и да ти остане вярна на стотици километри. Ти си познаваш човека по-добре от нас. Съвет няма да ти дам, защото какво може да направиш:
а) да й забраниш да отиде (кой си ти да го решава)
б)да й кажеш - бъди ми вярна, тя да каже - ок, а после да се такова с първия намигнал й
Само реши за себе си искаш ли да знаеш, ако тя ти изневери, или не искаш и й го кажи.
Ей тука е истината. Човек си има свободна воля и колкото да я обичкаш ТИ, ако тя иска да направи нещо, ти нямаш никакво право да й го забраниш. Просто приемаш (по лесния или по трудния начин) и продължаваш напред.Първоначално написано от krem4et0
Пътищата се кръстосват и е въпрос на избора на двамата дали да бъдат заедно. Едностранно не става.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last