Аз си пробих езика преди 2 години и половина. Пробиваше ме една бабка, толкова се бях навила, че не мислех почти В момента в който вкара абоката вече се питах какво правя по дяволите хаха. След това не съжалявах. Отидох до аптеката купих си почистващ разтвор( Сандрин се казва 3.50/ 4 лева струва някъде ) и се джобурках с него. Майка ми първоначално си помисли, че съм пияна, зашото говорехме по телефона. След това го прие нормално все пак бях на 20. Носих обицата половин година след това я махнах. След това пак я сложих след 1 година. Сега не нося обица, но чудно защо дупката грам не е зараснала. Бабката е уцелила мястото Сега ако искам пак мога да си я сложа, но честно да ти кажа ми омръзна. Помисли хубаво дали си заслужава,защото всеки организъм е различен.Може езика ти да я отхвърли и само дето си дал/а пари.Или по-лошо- може да не уцелят точното място и да фъфлиш завинаги, има и опасност езика ти да загуби способността си да различава вкусове ако се засегнат някой рецептори. Прочети хубаво за какво става въпрос за да не съжаляваш. И ако наистина си много решен/а да го направиш, не жали пари, а отиди при професионалист. За родителите ти няма как да ти помогна, защото ти знаеш най-добре как можеш да ги убедиш. Аз лично съм си извоювала доверието им. А ти на колко си години? И от кой град си ако искаш да ти препоръчам къде да отидеш.