Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
Цитирай Първоначално написано от kiberrboy
Цитирай Първоначално написано от kiberrboy
Не са добре..Първо са малко за гръб , гърди ..А пък бицепс - трицепс го скъсваш..И това 1x10? 1 повторение по 10 сета? Бицепса прави 2 упражнения по 4 серии прави трицепс 3 упражнения по 4 серии..Базови упражнения прави..Лег , от наклонена , разтваряне встрани с гири..И рамо ,крака .. ??
Щом са малко за гръб какво друго да правя. А за бицепс и трицепс кое упражнение да премахна и кое да добавя за да е добре и да се развиват.1х10 една серия по 10 повторения означава. А какво значи базови упражнения. За крака тичам а за рамо нищо не правя.
За гръб сложи дърпане на лостове зад врат ,пред врат сложи,за да ти отвори гърба,за да ти добиеш маса правиш мъртва тяга + гребане с дъмбел .. Всичко по 4-5 серии Добавяш ако искаш и една с тесен хват ,за да се оформя целият гръб ..

За бицепс не прави 1x10 Избери 2 упражнения и прави по 4 серии всяко ..

Като казвам базови имам в предвид squat , deadlift , bench press ..

За крака squat , четериглав , двуглав , малко дупето , после повдигане седнал за прасци..

За рамо прави 3 упражнения .. С щанга зад врата , пред врата и разтваряне встрани с гирите..

За бицепс ще правя бицепсово сгъване 4х10 и чуково сгъване 4х10. Преди ми беше трудно да правя бицепсово сгъване защото гирата ми е от 10кг и ми идваше тежко и ги правех с малко засилка, но сега вече свикнах.
А за трицепс .

Да спомена че тренирам вкъщи и имам само гири.
За трицепс кик бек ,зад врата и пейката 4x10 всичко.. За рамо разтваряне встрани с гирите,преса дъмбели и повдигане встрани с гири от наклонена пейка ИЛИ седнал повдигане на гири встрани 4x10..
За трицепс кик бек ,зад врата и пейката 4x10. Всяко упражнение 4х10 или общо всичко 4х10.