- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Челси или Юнайтед ???
Искам да ви попитам за кой отбор сте в мача МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД - ЧЕЛСИ . Аз съм момиче и съм от Юнайтед ще съм ви благодарна да споделите . Ако прочетете темата след мача кажете за кого сте били . Резултатът в момента е 0:1 за Юнайтед с попадение на Руни .
Юнайтед![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
ти незнаеш ама аз съм сигурна че не е за тук ама айде
Първоначално написано от gab4ooo
Аз пък съм убедена, че не знаеш как се пише 'НЕ знам'![]()
Напред червени дяволии !!
Manchester United!
На техния терен ги унижихме! Дерзайте фенове на Челси, на Олд Трафорд ще ви пратим в ада! Другия мач също беше интересен Барселона - Шахтьор.
Барселона![]()
колко свърши че не успях да видя резултата . говоря за барселона и шахтьор
3-1 за Барса,обаче и Шахтьор не се изложи.А Челси и Ман. Ю.-0-1-РУУУНИ се завърна!Първоначално написано от gab4ooo
Никой!
МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД И БАРСЕЛОНА са ми фаворити!Иначе БАРСА-ШАХТЬОР завърши 4:1
Темата не е за селски (български) отбори.Първоначално написано от slicky
Баси якото да спечелиш с помощта на съдията. Не се беше случвало отдавна на Юнайтед![]()
100 пъти по-сладка ми беше победата, а като гледам жалките коментарчета по сайтовете, ми става още по гот![]()
Офф най - мразя коментари от някви комплексари , на които не им харесва любимите им отбори да губят и веднага грешката била на съдията . Юнайтед биха , защото са ВЕЛИКИ !!!!!!!!!!!!!
Манчестър Юнайтед разбира се.
Не съм им голяма фенка, но ме кефят. Най-много Неманя Видич.![]()
Вече работата е повече от ясна.При 1-0 в Лондон,Челси нямат голям шанс в Манчестър.
0-1 в Лондон бе! Първият резултат е за домакина, вторият за гостите. В случая Челси - домакин/Юнайтед - гост.Първоначално написано от Greennight
Най-добрите отбори в света в момента са Барселона и Манчестър Юнайтед![]()
![]()
Червените дяволи.. ♥