Т`ва нещо се случи миналата седмица .. Бях на мач на Ботев и там видях един мноооооооого стар приятел.. И след мача си сменихме скайпове телефони и т.н - личеше си че има интерес. След дни почнахме да си пишем и това продължи.. Той си счупи ръката и не може да излиза но ми обеща че като се оправи всичко ще излизаме.. Знам че е малко детско ама съм на 13 :дд И всичко беше ОК.. Но се появиха две "мърли" , едната преди ми беше супер добра приятелка, но разбрах каква "курва" е зад гърба ми и спрях да общувам с нея.. И същата го харесва много, но разликата с мен е че тя е излизала с него.. Но той все пак НЕ я Харесва.. Той ми кказа че "много го кефя", но по скайп не стават нещата.. И тая мацка почна да ме "съботира", да си измисля някви простотии за мен - от всичко най-мразя лицемерите - а тя именно такава ме "изкара".. ВЕДНАГА предопредих Боби, че не съм такава .. и той ми вика "ОК споко" но вчера тая УФСЪ продължила да говори... и вечерта той спря да ми пише и ми вика ай НМЗ .. 30000 човека ми казаха да не се ядосам.. ама от всичко най-мразя - ЛЪЖА ЛИЦЕМЕРИЕ ПРЕДАТЕЛСТВО .. !!! И сега какво да правя ?? Да знам че не съм такава и да бъда спокойна .. или да ида и да я пребия :дд

ПРИЯДЕН ДЕН ОТ МЕН ХОРА !!