- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момчетата
Може би има много такива теми , за което се извинявам ..
Какво харесвате в момичетата ? Задължително ли е едно момиче да е мн хубава , за да я харесате ? Има ли значение ? Какво е най-важното в характера ?
Също така - ако харесвате момиче , на външен вид , характер - всичко ок ... има ли възможност, поради някаква причина, вие момчетата да не искате да тръгнете с момичето примерно ?
И има ли възможност да виждате хубаво момиче , с хубав характер - но да не я харесвате ?
Плс мнение !![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Първоначално написано от theonlyone123
лексиконеееееец
Какво харесвате в момичетата?
артистичността, чувството за хумор, освободеността (но не прекомерна) като разговори и държание, смелостта и силната воля
Задължително ли е едно момиче да е мн хубава , за да я харесате ? Има ли значение?
не. приятелките ми досега са нямали много общо помежду си като външен вид, тъй че..
Какво е най-важното в характера ?
първи въпрос горе + да си отстоява мнението и да е достоен и равен партньор, а не влачещо се парцалче. да не е самонадеяна, примерно.
Също така - ако харесвате момиче , на външен вид , характер - всичко ок ... има ли възможност, поради някаква причина, вие момчетата да не искате да тръгнете с момичето примерно ?
е ако вземеш всичко това предвид и всичко ти допада...защо? ще се породи привличане и после желание за връзка, не виждам логика.
И има ли възможност да виждате хубаво момиче , с хубав характер - но да не я харесвате ?
има възможност, естествено. достатъчно такива е имало/има![]()
В една подобна тема написах същото но нищо...
Аз лично в дадено момиче гледам около 35% външен вид и 65% характер.
Макар че при повечето момчета не е съвсем така...
На мен ми е достатъчен приличен външен вид и приятен глас (не знам защо,просто гласа на едно момиче ми влияе доста и може много да ме привлече),и добър характер.
Бих предпочел по невзрачно момиче,но свястно,пред една доста по атрактивна (във всякакъв смисъл...) кифла...
Под свястна имам предвид,че бих харесал почти всяко момиче,което се покаже като нещо повече от останалите "кифли",т.е. не пуши,не пие и не се друса,не спи с всеки срещнат,и интелекта й е над нивото на овца...
Останалото се подразбира.
Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.
Мерси за мненията .. ако може още ;дд ;*
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
да има хубаво лице, цици и дупе и да не е много висока
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Значи аз лично не един път във живота си залагах само на външност, и много страдах от това.
За мен е по важен диалога ако нямаме какво да си кажем просто не е за мен ако тя не разбира мен и аз нея също.
Колкото за външността определено не трябва да е Памела Андерсън или поп фолк силиконка.
Ходил съм със доста обикновенни на вид но уникални по характер маниери и навици.
Мразя разни-тревоманки,пиячки,биячки,"г ъзарки" но най много от всичко мразя момичетата със курвенски характер и разпуснато поведение.
Сори ,че ще се оплача тук .. ама по тва което виждам,че пишете .. то на мен къв ми е проблема .. сиг че съм малка още ;дд ..
Пак ще кажа грозни жени няма!Първоначално написано от theonlyone123
Тъпи-БОЛ!
И да можеби си малка още за връзки ама те съветвам и да не вързаш.
Ще пораснеш и ще си намериш приятел![]()
как ше нема грозна жена майна....
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Хубаво е, че го разбираш.Наистина,колкото и да си малка - не бързай с връзките.Първоначално написано от theonlyone123
Попринцип то не пита,но все пак ..![]()
Big or small, lies are lies!
Ей това е всичко от което се нуждаемПървоначално написано от tuzaro
![]()
ваУ рокс
Grell
Мерси за мненията ...
Иначе .. просто мисълта ми беше,че по това , което пишете повечето неща съвпадат : нито пуша , пия и не съм няква надута кифла ... повечето хора , които познавам са ми казвали,че съм мн хубава,умна,забавна // ама просто нещо не ми върви с момчетата .. нз защо ... най-вероятно,защото съм все още малка ;дд ... ии просто ако някое момче не ме хар , го приемам твърде лично и си мисля,че вината е в мен .. абе сложна работа ;дд
Здрастии! Ако наистина си такава каквато се описваш си супер. Сигурно си малко за да те хареса още някой ( не знам на колко години си ), но определено ако си такава нямаш проблеми. А и не може всеки да те хареса. Както казах ням универсални хора (или поне не съм срещал до сега). То ти стига един а другите да го духат както се казва. И късмет не се отчайвайПървоначално написано от theonlyone123
.
ваУ рокс
Grell
Добре .. мерси .. предполагам,че все някога ще му дойде времето и за това ;дд
Е няма за къде да се бърза. Има и други работи в живота.. Все имаш някое хоби и т.н. Защо толкова искате да имате гаджета. Всякаш е нещо чак толкова.. Смисъл ок яко е ама има и други работи бе хораПървоначално написано от theonlyone123
..
ваУ рокс
Grell
Аз не съм момче, но все пак...
Според мен е съвсем възможно някой да те кефи по всички формални критерии - външност, нагласа, характер и т.н., но все пак между вас да няма привличане или поне от едната страна. Това се случва, макар и по-рядко, ако си необвързан, но според мен по-честно, ако вече си намерил човека до себе си и той те кефи много повече![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
BladeDancer мда .. няма за къде да бързам принципно .. но не знам .. в днешно време всеки гледа,едва ли не,да се изфука,че си има гадже .. а тези дет нямат , за другите,изглежда сякаш си някъв забутан и прочие ..![]()
Josefinne .. мда .. мисля,че си права ;]
Истинските приятели са ти приятели дори и да нямаш гадже ( боже до къде го докарахме.. ) .. Така че няма кво да ти пука. Като дойде правилния човек за теб колкото и недостатъци да има той ще е перфектния за теб. И въобще няма да мислиш дали съм хубава дали съм грозна и дали момчетата харесват това и онова. Всеки харесва различно. И заради това колкото и да мразя тая приказка все пак ще я използвам. За всеки влак си има пътници. Споко и твоето време ще дойде. Те да не мислиш че момиченцата на твоята възраст се харесват снякой. Хванали са се ейтака за да се правят на готини.Първоначално написано от theonlyone123
ваУ рокс
Grell
Не те харесват,защото съучениците ти са безмозъчни деца и се кефят само на кифлички,които пият и пушат и се мислят за най-великите.Първоначално написано от theonlyone123
хубава усмивка,в тялото някои неща може да се преглътнат,усмихната не някаква депресирана и всеки да и е крив,възпитана,да не пуши и пие и хубав външен вид като дрехи и грим да няма 2 дона грим с мотика да го къртиш и да има собствено мнение![]()
![]()
![]()
Защо не си бъдете вие а искате да ставате такива каквито другите ви искат за да ви хареса някой?