.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    Град
    София

Въпрос към момчетата

Може би има много такива теми , за което се извинявам ..
    Какво харесвате в момичетата ? Задължително ли е едно момиче да е мн хубава , за да я харесате ? Има ли значение ? Какво е най-важното в характера ?
    Също така - ако харесвате момиче , на външен вид , характер - всичко ок ... има ли възможност, поради някаква причина, вие момчетата да не искате да тръгнете с момичето примерно ?
    И има ли възможност да виждате хубаво момиче , с хубав характер - но да не я харесвате ?
    Плс мнение !
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Супер фен

Re: Въпрос към момчетата

Цитирай Първоначално написано от theonlyone123
    Какво харесвате в момичетата ? Задължително ли е едно момиче да е мн хубава , за да я харесате ? (мне) Има ли значение ? Какво е най-важното в характера ? (да не псува, да е що годе интелигентна, да не е тъпа, да схваща лафовете/бъзиците, а не като я бъзикнеш да те гледа тъпо)
    Също така - ако харесвате момиче , на външен вид , характер - всичко ок ... има ли възможност, поради някаква причина, вие момчетата да не искате да тръгнете с момичето примерно ? (ами аз не си падам по "тръгванията с еднодневки/едноседмични")
    И има ли възможност да виждате хубаво момиче , с хубав характер - но да не я харесвате ? (има и такава възможност --> "лесно хващат окото ми, трудно сърцето")
    Плс мнение !

Какво харесвате в момичетата ? - Крака,дупе,гърди,коса.
    Задължително ли е едно момиче да е мн хубава , за да я харесате ? - Да. Има ли значение ? - Да.
    Какво е най-важното в характера ? - Да е умна,забавна свестна.
    Също така - ако харесвате момиче , на външен вид , характер - всичко ок ... има ли възможност, поради някаква причина, вие момчетата да не искате да тръгнете с момичето примерно ? - Примерно,ако тя харесва някой мой приятел и той също я харесва няма да им се бъркам.
    И има ли възможност да виждате хубаво момиче , с хубав характер - но да не я харесвате ? - Трудно.

лексиконеееееец

Какво харесвате в момичетата?
    артистичността, чувството за хумор, освободеността (но не прекомерна) като разговори и държание, смелостта и силната воля

Задължително ли е едно момиче да е мн хубава , за да я харесате ? Има ли значение?

не. приятелките ми досега са нямали много общо помежду си като външен вид, тъй че..

Какво е най-важното в характера ?

първи въпрос горе + да си отстоява мнението и да е достоен и равен партньор, а не влачещо се парцалче. да не е самонадеяна, примерно.

Също така - ако харесвате момиче , на външен вид , характер - всичко ок ... има ли възможност, поради някаква причина, вие момчетата да не искате да тръгнете с момичето примерно ?

е ако вземеш всичко това предвид и всичко ти допада...защо? ще се породи привличане и после желание за връзка, не виждам логика.

И има ли възможност да виждате хубаво момиче , с хубав характер - но да не я харесвате ?

има възможност, естествено. достатъчно такива е имало/има

Град
    Стара Загора
    В една подобна тема написах същото но нищо...

Аз лично в дадено момиче гледам около 35% външен вид и 65% характер.
    Макар че при повечето момчета не е съвсем така...
    На мен ми е достатъчен приличен външен вид и приятен глас (не знам защо,просто гласа на едно момиче ми влияе доста и може много да ме привлече),и добър характер.
    Бих предпочел по невзрачно момиче,но свястно,пред една доста по атрактивна (във всякакъв смисъл...) кифла...

Под свястна имам предвид,че бих харесал почти всяко момиче,което се покаже като нещо повече от останалите "кифли",т.е. не пуши,не пие и не се друса,не спи с всеки срещнат,и интелекта й е над нивото на овца...
    Останалото се подразбира.
    Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.

Град
    София
    Мерси за мненията .. ако може още ;дд ;*
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    да има хубаво лице, цици и дупе и да не е много висока
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Значи аз лично не един път във живота си залагах само на външност, и много страдах от това.
    За мен е по важен диалога ако нямаме какво да си кажем просто не е за мен ако тя не разбира мен и аз нея също.
    Колкото за външността определено не трябва да е Памела Андерсън или поп фолк силиконка.
    Ходил съм със доста обикновенни на вид но уникални по характер маниери и навици.
    Мразя разни-тревоманки,пиячки,биячки,"г ъзарки" но най много от всичко мразя момичетата със курвенски характер и разпуснато поведение.

Град
    София
    Сори ,че ще се оплача тук .. ама по тва което виждам,че пишете .. то на мен къв ми е проблема .. сиг че съм малка още ;дд ..

Сори ,че ще се оплача тук .. ама по тва което виждам,че пишете .. то на мен къв ми е проблема .. сиг че съм малка още ;дд ..
    Пак ще кажа грозни жени няма!
    Тъпи-БОЛ!
    И да можеби си малка още за връзки ама те съветвам и да не вързаш .
    Ще пораснеш и ще си намериш приятел

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    как ше нема грозна жена майна....
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на vagarious
    Хубаво е, че го разбираш.Наистина,колкото и да си малка - не бързай с връзките.
    Попринцип то не пита,но все пак ..
    Big or small, lies are lies!

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    да има хубаво лице, цици и дупе и да не е много висока
    Ей това е всичко от което се нуждаем

няма формула...

Супер фен Аватара на BladeDancer

Какво харесвате в момичетата ? Ами отначало като я видя ми прави впечатление дрехите външния вид ама после ги игнорирам защото характера е много по-важен. Има ли за какво да си говорим с такова момиче и ми е приятно... Харесвам я. Задължително ли е едно момиче да е мн хубава , за да я харесате ? Не. Въпреки че на красотата е важна а да ли момичето е симпатично. И все пак грозни жени няма - има непотдържани! Има ли значение ? Какво е най-важното в характера ? Честно да ти кажа не знам... Да се държи добре с околните най-вече. Не да се държи като някаква кифла.
    Също така - ако харесвате момиче , на външен вид , характер - всичко ок ... има ли възможност, поради някаква причина, вие момчетата да не искате да тръгнете с момичето примерно ? Ако го харесваме отвсякъде тва момиче то няма как да е причината за да не тръгнем. Единствената причина е в нас. Поне аз така понякога не съм от най-общителните и съм " тая брат няма да ме хареса.. " .
    И има ли възможност да виждате хубаво момиче , с хубав характер - но да не я харесвате ? Под хубаво момиче и хубав характер приемам такива които се харесват на нас. Щото не сте уневерсални да се харесвате на всеки.. никой не е. Същата работа харесва ли ми единствената причина може да е в мен.
    Плс мнение !
    ваУ рокс
    Grell

Град
    София
    Мерси за мненията ...
    Иначе .. просто мисълта ми беше,че по това , което пишете повечето неща съвпадат : нито пуша , пия и не съм няква надута кифла ... повечето хора , които познавам са ми казвали,че съм мн хубава,умна,забавна // ама просто нещо не ми върви с момчетата .. нз защо ... най-вероятно,защото съм все още малка ;дд ... ии просто ако някое момче не ме хар , го приемам твърде лично и си мисля,че вината е в мен .. абе сложна работа ;дд

Мерси за мненията ...
    Иначе .. просто мисълта ми беше,че по това , което пишете повечето неща съвпадат : нито пуша , пия и не съм няква надута кифла ... повечето хора , които познавам са ми казвали,че съм мн хубава,умна,забавна // ама просто нещо не ми върви с момчетата .. нз защо ... най-вероятно,защото съм все още малка ;дд ... ии просто ако някое момче не ме хар , го приемам твърде лично и си мисля,че вината е в мен .. абе сложна работа ;дд
    Здрастии! Ако наистина си такава каквато се описваш си супер. Сигурно си малко за да те хареса още някой ( не знам на колко години си ), но определено ако си такава нямаш проблеми. А и не може всеки да те хареса. Както казах ням универсални хора (или поне не съм срещал до сега). То ти стига един а другите да го духат както се казва. И късмет не се отчайвай .
    ваУ рокс
    Grell

Град
    София
    Добре .. мерси .. предполагам,че все някога ще му дойде времето и за това ;дд

Добре .. мерси .. предполагам,че все някога ще му дойде времето и за това ;дд
    Е няма за къде да се бърза. Има и други работи в живота.. Все имаш някое хоби и т.н. Защо толкова искате да имате гаджета. Всякаш е нещо чак толкова.. Смисъл ок яко е ама има и други работи бе хора ..
    ваУ рокс
    Grell

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аз не съм момче, но все пак...
    Според мен е съвсем възможно някой да те кефи по всички формални критерии - външност, нагласа, характер и т.н., но все пак между вас да няма привличане или поне от едната страна. Това се случва, макар и по-рядко, ако си необвързан, но според мен по-честно, ако вече си намерил човека до себе си и той те кефи много повече
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    София
    BladeDancer мда .. няма за къде да бързам принципно .. но не знам .. в днешно време всеки гледа,едва ли не,да се изфука,че си има гадже .. а тези дет нямат , за другите,изглежда сякаш си някъв забутан и прочие ..
    Josefinne .. мда .. мисля,че си права ;]

BladeDancer мда .. няма за къде да бързам принципно .. но не знам .. в днешно време всеки гледа,едва ли не,да се изфука,че си има гадже .. а тези дет нямат , за другите,изглежда сякаш си някъв забутан и прочие ..
    Josefinne .. мда .. мисля,че си права ;]
    Истинските приятели са ти приятели дори и да нямаш гадже ( боже до къде го докарахме.. ) .. Така че няма кво да ти пука. Като дойде правилния човек за теб колкото и недостатъци да има той ще е перфектния за теб. И въобще няма да мислиш дали съм хубава дали съм грозна и дали момчетата харесват това и онова. Всеки харесва различно. И заради това колкото и да мразя тая приказка все пак ще я използвам. За всеки влак си има пътници. Споко и твоето време ще дойде. Те да не мислиш че момиченцата на твоята възраст се харесват снякой. Хванали са се ейтака за да се правят на готини.
    ваУ рокс
    Grell

Мерси за мненията ...
    Не те харесват,защото съучениците ти са безмозъчни деца и се кефят само на кифлички,които пият и пушат и се мислят за най-великите.

хубава усмивка,в тялото някои неща може да се преглътнат,усмихната не някаква депресирана и всеки да и е крив,възпитана,да не пуши и пие и хубав външен вид като дрехи и грим да няма 2 дона грим с мотика да го къртиш и да има собствено мнение

Защо не си бъдете вие а искате да ставате такива каквито другите ви искат за да ви хареса някой?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си