- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Искам да попитам....
Тъй като раздела е " У ДОМА " какво правите със ненужните ви дрехи?![]()
Давам ги на леля и тя ги носи в един дом за деца ,където работеше преди.![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях.Над мен летеше моят страх като гарван чер.И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
..
мхм, но попринцип не знам какво да направя, защото 1-во всичките ми дрехи ми станаха много малки и сега трябва да си търся нови![]()
Най-вече си стоят в гардероба ми.. или ги подарявам.
• Обичай,за да те обичат! •
Имам по-малка сестра... за нея стоят![]()
запалвам ги!
Първоначално написано от Transform
Седят сиЖал ми е да се разделя с тях ..А и като няма как да ги дам на някой дом, и те се трупааат. Пък знам, че много от тях няма и да облека повече,амъъъ
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
+1Първоначално написано от zlatit0o
Или пък, тези, които не стават за обличане / за излизане / за пред хора -> обличам си ги за из вкъщи.
Първоначално написано от xSANYAx
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
мхм благодаря за разбирането, но ми е жал толкова хубави неща да гии запаля , да ги хвърля или камо ли да ги дам на някой![]()
![]()
![]()
![]()
Ами имам по-малък брат,или пък ги взимат децата на приятелите на наще![]()
Първоначално написано от nikitka_
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Дрехите, които не нося се сгъват и прибират в една от стаите, които използваме за нещо като килер.
Много добре правиш !Първоначално написано от SpirituallyAbused
![]()
По темата: Подарявам ги.
Стоят си в гардероба ми или ако мога ги пооправям с шивашка машина за да заприличат на нещо и пак си го нося.Например имах един изсулен зелен панталон ( преди се носех рапър
) който само ми стоеше вече в гардероба и го направих на пола,както и две дънките.От всеки боклук може да стане нещо стига да се потрудим.
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
хвърлям ги на боклука?
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Първоначално написано от zlatit0o
Скатавам ги някъде и не ги мисля![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !