.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Странен Проблем

Ами значи имам си приятелка от доста време и наскоро рещихме да го правим бяхме в тях и всичко мина нормално но когато се стигна до половия акт не можах да го вдигна тя ми каза че до сега не и се е случвало нито пук и на мене ..

Ами брат може просто да си се притеснил или ако преди това си бил мн чекий да нямаш пауър.Ако тва е случая не се барай 2 дена и след тва пробвайте пак.Ако и тогава не стане пийни 1-2 бири и пак.Ако И ТОГАВА не стане си купи виагра.

значи няма смисал да ходя на лекар така ли ?

ами бях бил но не беше нещо кои знае какво ..

Ами ако по принцип можеш да получиш ерекция начи нама смисъл да ходиш на лекар щото най-много да ти изпише един Плейбой .Ако по принцип обаче не можеш трябва да идеш веднага.

Случва се, и е нормално ако си се притеснявал, и както казаха си употребявал алкохол. Другият път се отпусни максимално и не мисли са това.

Цитирай Първоначално написано от DarkStar20
    Ами ако по принцип можеш да получиш ерекция начи нама смисъл да ходиш на лекар щото най-много да ти изпише един Плейбой .Ако по принцип обаче не можеш трябва да идеш веднага.
    ами мога ама само когато тои си реши така да се каже

Цитирай Първоначално написано от som3on3
    Цитирай Първоначално написано от DarkStar20
    ами мога ама само когато тои си реши така да се каже
    Значи си наред!

ок мерси много за помощта и информацията от всички !

няма проблеми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си