- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кажи дума..
болка
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
лампа![]()
It`s my life... IT`S NOW OR NEVER
~*~момиче~*~
малина
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
лазер
It`s my life... IT`S NOW OR NEVER
~*~момиче~*~
засрамен
скромност
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
забравена
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Буркан![]()
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Пред винкелО всички сме равни!"
"Баба Диско Парти"!
"Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
"Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
"На бай Тико внук му" -
"Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"
ръка
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
връзка
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
ъгъл
чорап
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
зодия