.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Не тичай след него, задушила си го с внимание, страх го е от толкова сериозни неща, не знае какво иска в момента, затова и ти отговаря супер противоречиво.
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Благодаря Ви много ! Надявам се да се справя , но много ще ми е трудно ;(

незнам как да почна да се държа хладно с него,като той постоянно е със слушалките на ушите ,играе CS и си пише постоянно с едно друго момиче което постоянно го настройва против мен ;( .... Немога да спра да плача , немога да понеса да го видя с друга ;( имам чувството , че ще се побъркам ;(
    Помни , че винаги има някой готов да вземе това , което ти изпускаш от ръцете си !!!

снощи е писал на въпросното момиче '' караш ме да съм любопитен ,така че нямаш право на глас '' а тя му отговорила '' аз не те карам насила , аз само те потиквам , карам те да ме поискаш '' даже се ууговорили да излезнат двамата някаде ;(
    Помни , че винаги има някой готов да вземе това , което ти изпускаш от ръцете си !!!

Стегни се и упорствай! Не очаквай да стане за един -два дена. Направи така, че да разбере, че това не е просто твое мимолетно хрумване , а твоето решение за напред.
    В момента си мисли, че скоро ще се предадеш , а като те гледам и на там си тръгнала.Не му се връзвай! Държи се тъпо? Сърди се? Еми прави се ,че това няма значение за теб,ако трябва и месец ще се преструваш ...и забога НЕ СПИ С НЕГО! Това което ти говори е от чист егоизъм.Той да си лашка някакви мърли, а ти само с него. Ако си поиска,режеш!Кажи му ,че не е толкова трудно да си намериш някого и за теб да се грижи в това отношение,така че да не се ``притеснява``.
    Бъди целеустремена и не се поддавай на шантажите му.Успех!

I love my high heels <3

едва сдържам сълзите си ;(

Приеми че е боклук и ме послушай за това което ти написах по -горе. Най-малкото ще си върнеш ,а от теб зависи дали ще е тъпкано.

I love my high heels <3

Голям фен Аватара на Fizz
    Град
    Sofia citY ;P
    брех и сълзи намеси .. не можеш да съдиш хората за това какво и с кой правят .. но ако им обръщаш внимание ще потънеш в тоя живот .. говоря като цяло .. затова трябва да ти е безразлично , трябва да си егоист .. в граници естествено и всичко ще е на 6 ,, тъпо звучи , но си е така ... не само той а много хора ще те мачкат , заради добричката ти .. стегни се ..

каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]

Мега фен
    аз не разбрах какво искаш ти всъщност? да се съберете или просто да го подразниш, задето те е зарязал?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

искам да се съберем !!!! ;(

Мега фен
    ''ама той ме заряза ;('' ''ама той си пише с други :S'' ''ама той не ми обръща внимание ;('' ''ама той иска само да ме използва, защото съм му писнала до мозъка на костите му, обаче знае колко съм слаба и че веднага ще се поддам ;(;(;(''.

унижаваш се, жалка си. спри да мислиш за него, мисли за себе си. като иска да е сам, ок. а щом толкова любезен, че да ти предоставя секс, само, видиш ли, за да не се налага да си търсиш другаде (сякаш пък е много трудно да си намериш), предлагам ти да си два пъти по- любезна от него- събираш си нещата тихомоълком, без да му прекъсваш CS-a, махваш за чао и се изнасяш. супер тъпо е да живееш с него при това положение.
    като те потърси, защото 100% ще го стори, му отговаряй съвсем небрежно, сякаш това е леля ти Пенка от съседния вход. заеми се с живота си и забрави тази история. нищо добро няма да видиш от това момче занапред. само се измъчваш. и се вземи в ръце, как изобщо се понасяш, като си такава слабачка...
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Момичето се чувства унизено, няма нужда да и го натяквате "жалка си, нямаш достойнство" и т.н. Поставям се на твое място и на мен би ми било адски трудно да живея с човека, който обичам, а той да се държи така. Добри съвети ти дадоха - да водиш други, да излизаш повече, но ти каквото и да правиш, пак ще си умираш за него. Единственото решение според мен е да се изнесеш, след като вече си разбрала, че не си струва да се тормозиш така психически. Той просто не те заслужава! Изнеси се и с времето ще ти мине и ще си намериш друго момче. Успех

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Между другото...
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Щом така студено се държи с теб и от това,което прочетох..99%съм сигурна,че ти е изневерил.
    подкрепям.

neeDaBosS <3 { }

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Сега прочетох последния ти пост и... Ъ
    Променя ми се мнението... не се опитвай да оправяш нещата, бахти типа. Просто поговорете и стигнете до някакво решение, ама не му се води по акъла колкото и да го обичаш. Не искам да съм с теб, ама не искам и да ходиш да правиш секс с други... WTF !? Изяснявате се и правиш каквото си искаш, без значение кво иска той (ако се окаже, че се разделяте де...)
    ...

Благодаря ти '' buzzzz '' Лошото е , че дори да се изнеса учим заедно в колежа и сме една група на лекции упражнения и практика сме постоянно заедно и е неизбежно да не го виждам ...Почваме сутрин в 7 и 30 и чак в 18 и 30 се прибираме вкащи ... лошото е , че той не ми дава никаква надежда да се съберем .... Знам че съм се унизила , но виновна ли съм че обичам до полуда ;(

Цитирай Първоначално написано от IceGirl90
    Благодаря ти '' buzzzz '' Лошото е , че дори да се изнеса учим заедно в колежа и сме една група на лекции упражнения и практика сме постоянно заедно и е неизбежно да не го виждам ...Почваме сутрин в 7 и 30 и чак в 18 и 30 се прибираме вкащи ... лошото е , че той не ми дава никаква надежда да се съберем .... Знам че съм се унизила , но виновна ли съм че обичам до полуда ;(
    Мхм, ама да се изнесеш е някакво начало. Повярвай ми - за добро е, че не иска да се съберете, замисли се.. По държанието му се разбира, че си му безразлична, колкото и да е гадно за теб. Ако изяви желание пак да се върне при теб, ти трябва да откажеш. Защото ще се привържеш още повече към него, а след известно време той пак ще започне със старите номера. Знам, че е много гадно и тежко за теб, но трябва да се опиташ да го игнорираш. Срещай се с повече момчета, все някой ще ти грабне очите, тоя да не е единствен... Не се самосъжалявай, не се затваряй в себе си и спри да се тормозиш психически заради някакъв боклук..не си заслужава.

neeDaBosS <3 { }

Днес говорих с бившия ми приятел , той каза че иска време да види дали е сгрешил като е сложил край на връзката ни . Каза ако съм сгрешил , ще се съберем отново , ако не няма да се събираме , но за сега неискам ... Каза че уж неискал да започва връзка с друго момиче (но много много не ми се вярва) .Аз Немога да се изнеса още тъй като все още не съм си намерила работа в този град в който съм вече , а спестяванията бързо свършват , принудена съм засега да сме заедно в квартирата ... Какво мислите , дали ще се съберем ? Или по добре да приема нещата такива каквито са в момента (макар да ми е адски трудно) ?

^И как ще "види дали е сгрешил"... Нали ти не си правила нищо и си била повече от перфектна във връзката ви, какво има да му гледа. Момчето просто не знае какво иска ... Ако наистина те обичаше, нямаше изобщо да има колебания. Според мен не трябва да се събирате, нещата надали ще станат както преди и ти ще продължиш да рухваш. Просто няма смисъл - waste of time.

neeDaBosS <3 { }

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си