Имах гадже с което бяхме заедно година и половина , за това време за първи път почувствах какво е да обичаш и да бъдеш обичана . Така станаха нещата , че се наложи той да замине за морето (работеше 3 месеца) бях при него само за почивка (една седмица) всичко беше наред до тогава . Когато се прибрах в града кадето живея , той ми се обаждаше и ми казваше , че адски много ме обича и няма търпение да се върне да ме види и да си продължим заедно занапред . Септември се прибра , заживяхме заедно и с него учим една и съща специалност , дори сме в една група . Така до преди 3 седмици всичко беше прекрасно , разбирахме се , помагахме си , забавлявах ме се и се радвахме на всяка една секунда в която сме заедно .... Та преди 3 седмици прекарахме единия ден в забавление (както обикновенно) беше неверояно просто ...вечерта го извикаха негови колеги да играят карти и като се прибра по късно даже не ме погледна , не ми говорише може би около 10 дни , подминавахме се , когато се опитвах да разбера какво има и какво е породило това негово държание , тои ми отговаряше винаги '' моляте не ме занимавай с глупости ,престани '' ... 10 дни плаках (не пред него) пропуших (за което мн ме е яд) и вече адски много настоях да каже какво има и той ми каза '' неискам вече да сме заедно '' попитах ''защо? И защо предния ден ми говорише че ме обича и би направил всичко за мен'' той каза '' немога повече така '' Продължаваме да живеем заедно , даже той ми каза че другата година като започнем 2рата година в колежа че пак искал да сме заедно на квартира . Рухвам психически .... Какво да правя , не съм била влюбена преди , виждам го че още ме обича и че има интерес към мен ! Дайте ми съвет моля Ви ! Мислите ли , че може да се съберем отново (той каза , че незнаел и да не съм го питала повече този въпрос) Вече наистина незнам какво още да направя за него ! Благодаря Ви предварително