- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- приятели или нещо повече .. ??
имам проблем: най-добрият ми приятел ми каза, че ме харесва отговорих му, че не съм сигурна дали отговарям на чувствата му. утре ще сесрещнем, за да доизясним нещата .. какво да правя ?? не знам дали го харесвам и ме е страх, че ще развалим приятелството си каквото и да кажа .. помоооощ !!
Щом сте най-добри приятели споко като станете гаджета и после като скъсате ще си останете фр ,но ако сте някви "фр" дето само се поздравяват и си казват само по 2 приказки ,съм сигурна че после няма даже и здр да си казвате... Ако бях на твое място щях да се замисля пярво дали наистина го харесвам и ако е така щях да тръгна с него
Надявам се да съм била полезна
![]()
щом ти самата не знаеш какво чувстваш, как очакваш да ти се помогне? моя съвет е да не разиграваш момчето. пишеш и, че ти е най-добър приятел.... ако е така то ти трябва да знаеш донякъде как би се почувствал при отказ и тн. .... и все пак аз не бих предприела нещо повече от тава, което имате до момента, защото има огромна вероятност да си скапете тотално отношенията!!
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
да ви кажа, и двете сте прави. въпросът е, че наистина нямам никаква идея какво да правя.. и аз не съм сигурна какво точно очаквах :Д знам, че е трудно да ми дадете съвет при положение, че и аз не знам какво изпитвам...
Ами пробвай, каквото стане.
█║▌│█│║▌║││█║║█
PEOPLE=SHIT
█║▌│█│║▌║││█║║█
742617000027
Е как така не знаеш дали го харесваш, ние ли ще знаем? А и да, 100% ще си преебете отношенията, ако не се получи. Личен опит![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ако искате да си останете приятели и след като сте скъсали, връзката ви трябва да е изключително и само сексуална. В момента, в който някой се влюби, нещата приключват - или оставате заедно, или всичко между вас приключва и може дори никога повече да не се видите.
Той така или иначе вече те гледа с други очи, а щом е така значи все нещо в отношенията ви ще се промени.
Ако не отговориш на чувствата му, най-вероятно ще се отдръпне.
Пробвай.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Да, сигурно е хлътнал в момента, представи си какво ще се случи, ако тя му позволи да стигне до следващия етап. Просто ще се влюби и тогава вече наистина нещата не могат да се върнат. Докато ако сега го отблъсква, на него ще му премине и ще остане само желанието за секс с нея. Със сигурност няма да се отдръпне, дори напротив, ще бъде до нея винаги, когато му свирне, защото ще има надежда, че ще му пусне. В което няма лошо, разбира се, важното е да не се случи в период, когато някой от двамата е хлътнал по другия. Защото при изключително близки приятели такива периоди има през годините и ако направят нещо в такъв период, нещата задължително се променят!Първоначално написано от onestar
Аз само да поясня.. ние сме на 14 и нито той ще иска секс от мене, нито аз ще му пусна :Д все пак благодаря
badsector, може пък двамата да се влюбят един в друг и да излезе една хубава връзка...
Разбира се, малко вероятно е след като се разделят да запазят приятелските си отношения.
Но няма ли да постъпи много егоистично ако всеки път, когато й прищрака му свирва и той понеже има чувства към нея, веднага дотърчава?
Така той ще си я иска, ще се надява, ще си мечтае, а тя все ще си го отрязва, до един момент, в който на него просто ще му писне и ще си тръгне от живота й.
А това също слага край на отношенията им.
Така че... може поне да опита.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Той вече не ти е най добрият приател, а момчето което е влюбено в теб..от това може да излезе нещо много хубаво и стойностно...пък и мисля че ако не го харесваше вече щеше да го усещаш...а ти се чудиш дали да му дадеш шанс...смятам че трябва да опиташ,но внимателно все пак неискаш никои да страда
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Щом не знаеш дали го харесваш, значи не го харесваш.
Увъртания от сорта "ами допада миии, но не знам" не ми приличат на някакви истински чувства. Освен това съм била на твое място, така че ... давай, щом искаш, но внимавай да не загубиш приятеля си.
Може, но на 14 едва ли. По-скоро ще й остане като спомен от детството. Иначе могат да са си приятели повечко години и тогава да решат да правят нещо и вече ще има голяма вероятност да се получат нещата.Първоначално написано от onestar
Той може да има чувства за момента - на 14, избили са го хормоните, тя му е подръка. Това не са задълбочени чувства и ще отминат бързо, след като го побутне настрана. След години може пак да се появят, както могат да се появят и при нея. Ако се случи по едно и също време, чудесно, но ако реши да пробва в момента, най-вероятно просто ще си разделят пътищата за постоянно.Първоначално написано от onestar
Ако ти не знаеш кой да знае бе??![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Та то ващо приятелство е вече развалено![]()
![]()
![]()
ами хора,благодаря ви много. ето как мина. говорихме дълго, накрая аз го попитах дали в кайна сметка ще пробваме да видим какво ще излезе. тогава той, неочавано за мен, каза, че няма, защото съм била права и не мисли, че си струва да разваляме приятелството си. всичко се нареди чудесно. мерси![]()
а ти що си мислиш, че ние знаем дали го харесваш?Първоначално написано от katq14
но това е доказателство, че М и Ж никога не може да са само приятели за дълго време!А иначе по въпроса ти ако се е отнасял с теб добре и ти е допадал - дай му шанс на пича
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Ми кажи му, че не си сигурна какво чувстваш към него. Каквото и да правиш, не зависи от теб дали ще си запазите приятелството или не, така че... Помисли дали наистина го харесваш или не. Другото - само ще се случи.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
То приятелството ви вече е минало, щом той те харесва..
Пробвайте се, може да излезе нещо хубаво от тази връзка.
*сън*
WRONG!Първоначално написано от sisi92
Приятелство след връзка се наблюдава веднъж на 10000 случая ако не и по-рядко поради простата причина, че след раздялата единия от двамата все още има чувства и не може да бъде само приятел.
ПТ: Замисли се какво искаш повече, да сте добри приятели или да имате някаква връзка. Ако е първото му го обясни в прав текст. Ако момчето е свястно ще те разбере и няма да направи проблем и приятелството ви ще продължи да съществува.
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota