.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

фдт Афинитон

Значии..по принцип ползвам фон дьо тен на Импала 3ката и с него ми е добре смисъл покритието и цвета ми харесват,не ми излизат пъпки и нямам проблеми с него ,а го ползвам вече 2 години.Сега обаче се навих да си купя друг защото чух че на Импала били за по - зряла кожа ( Това вярно ли е наистина? ) и се рових из нета гледам че много хвалят Афинитон,пък и като цена ме устройва,защото над 15 лева не давам за фон дьо тен.Аз нямам пупки,черни точки или други кожни проблеми ползвам фон дьо тен просто за изравняване на тена и се чудя дали афинитон ще ми свърши работа.Покривен ли е,траен ли е,подходящ ли е за млада кожа?

Ползвала съм Импала и е отвратителен.Много омазнява кожата.Не съм чувала подобно нещо за него, че е за по-зряла кожа.
    Ползвала съм и Афинитон и го харесвах наистина доста.Може би досега от него съм била най-доволна, защото и аз не съм давала повече от 15лв. за фон дьо тен.За цената си е много хубав.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Не съм чувала подобно нещо за него, че е за по-зряла кожа.
    А да си забелязала, че водещи компании за козметика едва ли тестват продуктите си върху жени на възраст 12г.-20г. ?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Аз го ползвам и съм много доволна.Имам някоя и друга пъпка и ми действа чудесно. Все пак е от минералната козметика. Използвам най-светлия цвят-16,но въпреки това пак съм супер бяла.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Аз ползвам този и съм много доволна
    Любовта е частна собственост на жените, която отдават под наем на мъже

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си