.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Hybrid View

Повече от фен

Кръвосмешение

Винаги ме е интересувал отговорът на един въпрос. Някой може ли да ми обесни какво става, когато брат и сестра правят секс или пък братовчеди или каквито и да било роднински връзки. Не говоря да имат дете (което явно ще бъде с увреждания или така си го обеснявам) какви са последиците от секса между тях и може ли той да се осъществи

Погледни мазните долни цигани и сама си отговори.
    Те там се карат наред сапуните мръсни.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Aнгличаните що са толкова грозни .. ^
    Addicted to Addictions

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Когато правят секс с предпазни мерки на практика не виждам какво може да се случи.

Но няма нужда, надявам се, да ти обеснявам, че да правиш секс със брат/сестра си е отвратително нещо.
    Просто на нормалните хора им е вродено да не изпитват никакво сексуално влечения към братята/сестрите си.
    Не знам дали си само дете или сте няколко ама то от вътре ти идва и знаеш, че е грешно, гнусно и недопостимо да го правиш.
    Никой не ти е казвал, че не трябва да убиваш родителите си нали, и въпреки това си наясно, че не е правилно?
    Същото е и с това. Просто се знае, че не трябва да го правиш.
    - Всички авто-части на едно място!

anonymous708973
    Guest
    Нищо не може да стане, докато не се стигне до бременност. Тогава вече е страшно.

Голям фен Аватара на stelit0
    Нищо не може да стане,ама самата мисъл даже си е гнусна!
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Аз едно време Харибо ядях, сега гледам Ескапелът е нашумял...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    На тях самите нищо няма да им стане

Освен циклопа който се пръкне от тоя акт порасне и ги изяде
    Addicted to Addictions

Е , както казаха преди мен хорицата нищо няма да стане ама е леко брутално да се чукаш с брат/сестра си.

It's just not cool
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Самата мисъл да го правя с някой роднина ме отвращава...

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    всички които дрънкат че нищо нямало да стане да се пообразоват малко за 5 минути преди да дрънкат глупости.

то по тази причина е "вродено" да не ти се иска да се пецкаш с брата/сестрата

ДА, има последици

ето инфо за мързеливите

http://en.wikipedia.org/wiki/Inbreeding#Humans
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Всеки сам решава какво за себе си е най-доброто. Съвсем нормално е да не изпитваш влечение към своите роднини с които си прекарал голяма част от детството си и т.н..
    Но, в крайна сметка живеем във свят където стават все повече и повече стресиращи неща и хората започват да изкрейзват, и да правят неща които повечето хора биха нарекли пошли.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Доколкото разбрах от начина, по който е зададен въпроса, авторката пита има ли други негативни последици за въпросните брат/сестра АКО НЕ СЕ СТИГНЕ ДО ДЕЦА. Тъй че, отговорите ви "да, ще се родят изроди" са безсмислени.

Някой по-нагоре вече каза - освен, че е морално неприемливо и анатемосано от обществото, не, други негативни последици няма.

И още нещо за разбирачите... не е вродено на никой да се отвращава от секс с брат/сестра си. Така сме научени и така ни е втълпявано в главите откакто сме родени. Ако живеехме в общество, където от малки ни учат, че братя и сестри трябва да се женят примерно (има такива примери в историята) щеше да ни отвращава мисълта да "разредим" кръвта си с тази на някой не-свързан с нас... Въпрос на "програмиране".
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Нищо няма да стане само да не се стигне до бременност...
    После става страшно...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    ама вие сте били бая...... немога д анамера подходящата дума....

по темата .... ХУЙ РОД НЕ ЖАЛИ ... Ебе ли ти се ... ебеш ... !!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Hе знам кво става, но и не бих пробвал.
    Welcome to the Jungle...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BgHtH

Най-точният отг.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    самата мисъл е ...отвращаваща
    Hostis Honori Invidia

е ти просто ми взе думите от устата. От самия секс нищо няма да им стане, ти можеш да е*еш къде кво видиш - кеф ти кон, кеф ти крава, кеф ти сестра/майка/брат/дъщеря. Но в човешкото общество съществуват писани и неписани закони, дори и самия човешки морал. Е те т'ва те възпира да отидеш и да опънеш кравите на село, белким снесат някое яйчице Но когато иде реч за потомство, по-добре недей. Такива хромозомни аномалии се получават, че бедна ти е фантазията. Мизериите се получават (най-често) при хора с еднакви кръвни групи, а като се замислиш, твойта кръв е от майка ти и баща ти; на сестра ти кръвта - също. Сам си прави сметка кви ще са ви кръвните групи и защо подяволите не е хубаво да имате деца. А имаш съвест която да ти отговори на другия въпрос - защо да НЕ опъваш родата си наред.

Супер фен Аватара на gabri3lla

Re: Кръвосмешение

Само самата мисъл за това нещо ме отвращава бе, не мога да си обясня как наистина има такива хора......

Преди няколко дни по новините или по точно по "Тази сутрин" даваха репортаж за обаче забравих какво и по едно време споменаха, че някои роми са си имали нещо като ритуал, където момичето като навършило определена възраст (май 12-13, някаква такава шокираща възраст беше ) е трябвало да бъде оплождано от братята си, а пък ако те не можели тогава пробвали с бащата, чичото или там който хванат ( ). И по време на оплождането роднините на момичето били в една стая с него и ставали свидетели на целия полов акт.
    В смисъл ако била оплождана от брат майката и бащата били в стаята, пък от другите не знам и не искам да си представям, отвратително.
    И това си е било истина. В Сливен, ли къде. Между другото докато писах се сетих за какво беше репортажа, но това едва ли ви интересува.
    Иначе наистина бях потресена от това, пълни ИЗВРАЩЕНИЯ..

Свят широк - хора всякакви. Не са хубави неща ,но се случват.
    Addicted to Addictions

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mf155
    е ти просто ми взе думите от устата. От самия секс нищо няма да им стане, ти можеш да е*еш къде кво видиш - кеф ти кон, кеф ти крава, кеф ти сестра/майка/брат/дъщеря. Но в човешкото общество съществуват писани и неписани закони, дори и самия човешки морал. Е те т'ва те възпира да отидеш и да опънеш кравите на село, белким снесат някое яйчице Но когато иде реч за потомство, по-добре недей. Такива хромозомни аномалии се получават, че бедна ти е фантазията. Мизериите се получават (най-често) при хора с еднакви кръвни групи, а като се замислиш, твойта кръв е от майка ти и баща ти; на сестра ти кръвта - също. Сам си прави сметка кви ще са ви кръвните групи и защо подяволите не е хубаво да имате деца. А имаш съвест която да ти отговори на другия въпрос - защо да НЕ опъваш родата си наред.
    Какво? Я пак?
    1. Стават генни мутации най-често.
    2. Това беше вече малоумно. Че то има 4 кръвни групи в природата. Сега искаш да кажеш, че човек с да речем кръвна група А не може да има деца с друг човек с кръвна група А? Проблемът идва от смесването на двама души със сходна наследствена информация.

ПП. Впрочем, двама души могат да имат спокойно 2 деца с различни кръвни групи. Ако решиш да научиш повече по въпроса, макар и това да ме съмнява, отвори си учебника от 10 клас на алелни взаимодействия между гените, кодоминиране. Може и някъде из 8 клас при "Кръв" да го има, не помня.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си