- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кръвосмешение
Винаги ме е интересувал отговорът на един въпрос. Някой може ли да ми обесни какво става, когато брат и сестра правят секс или пък братовчеди или каквито и да било роднински връзки. Не говоря да имат дете (което явно ще бъде с увреждания или така си го обеснявам) какви са последиците от секса между тях и може ли той да се осъществи
...
Погледни мазните долни цигани и сама си отговори.
Те там се карат наред сапуните мръсни.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Aнгличаните що са толкова грозни .. ^
☆ Addicted to Addictions
Когато правят секс с предпазни мерки на практика не виждам какво може да се случи.
Но няма нужда, надявам се, да ти обеснявам, че да правиш секс със брат/сестра си е отвратително нещо.
Просто на нормалните хора им е вродено да не изпитват никакво сексуално влечения към братята/сестрите си.
Не знам дали си само дете или сте няколко ама то от вътре ти идва и знаеш, че е грешно, гнусно и недопостимо да го правиш.
Никой не ти е казвал, че не трябва да убиваш родителите си нали, и въпреки това си наясно, че не е правилно?
Същото е и с това. Просто се знае, че не трябва да го правиш.
Нищо не може да стане, докато не се стигне до бременност. Тогава вече е страшно.
Нищо не може да стане,ама самата мисъл даже си е гнусна!![]()
Първоначално написано от amk933
Освен циклопа който се пръкне от тоя акт порасне и ги изяде
☆ Addicted to Addictions
Е , както казаха преди мен хорицата нищо няма да стане ама е леко брутално да се чукаш с брат/сестра си.![]()
It's just not cool
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Самата мисъл да го правя с някой роднина ме отвращава...![]()
всички които дрънкат че нищо нямало да стане да се пообразоват малко за 5 минути преди да дрънкат глупости.
то по тази причина е "вродено" да не ти се иска да се пецкаш с брата/сестрата
ДА, има последици
ето инфо за мързеливите
http://en.wikipedia.org/wiki/Inbreeding#Humans
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Всеки сам решава какво за себе си е най-доброто. Съвсем нормално е да не изпитваш влечение към своите роднини с които си прекарал голяма част от детството си и т.н..
Но, в крайна сметка живеем във свят където стават все повече и повече стресиращи неща и хората започват да изкрейзват, и да правят неща които повечето хора биха нарекли пошли.
Доколкото разбрах от начина, по който е зададен въпроса, авторката пита има ли други негативни последици за въпросните брат/сестра АКО НЕ СЕ СТИГНЕ ДО ДЕЦА. Тъй че, отговорите ви "да, ще се родят изроди" са безсмислени.
Някой по-нагоре вече каза - освен, че е морално неприемливо и анатемосано от обществото, не, други негативни последици няма.
И още нещо за разбирачите... не е вродено на никой да се отвращава от секс с брат/сестра си. Така сме научени и така ни е втълпявано в главите откакто сме родени. Ако живеехме в общество, където от малки ни учат, че братя и сестри трябва да се женят примерно (има такива примери в историята) щеше да ни отвращава мисълта да "разредим" кръвта си с тази на някой не-свързан с нас... Въпрос на "програмиране".
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Нищо няма да стане само да не се стигне до бременност...![]()
После става страшно...![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
ама вие сте били бая...... немога д анамера подходящата дума....
по темата .... ХУЙ РОД НЕ ЖАЛИ ... Ебе ли ти се ... ебеш ... !!
Hе знам кво става, но и не бих пробвал.
Welcome to the Jungle...
самата мисъл е ...отвращаваща
Hostis Honori Invidia
е ти просто ми взе думите от устата. От самия секс нищо няма да им стане, ти можеш да е*еш къде кво видиш - кеф ти кон, кеф ти крава, кеф ти сестра/майка/брат/дъщеря. Но в човешкото общество съществуват писани и неписани закони, дори и самия човешки морал. Е те т'ва те възпира да отидеш и да опънеш кравите на село, белким снесат някое яйчицеПървоначално написано от BgHtH
Но когато иде реч за потомство, по-добре недей. Такива хромозомни аномалии се получават, че бедна ти е фантазията. Мизериите се получават (най-често) при хора с еднакви кръвни групи, а като се замислиш, твойта кръв е от майка ти и баща ти; на сестра ти кръвта - също. Сам си прави сметка кви ще са ви кръвните групи и защо подяволите не е хубаво да имате деца. А имаш съвест която да ти отговори на другия въпрос - защо да НЕ опъваш родата си наред.
![]()
Само самата мисъл за това нещо ме отвращава бе, не мога да си обясня как наистина има такива хора......
Преди няколко дни по новините или по точно по "Тази сутрин" даваха репортаж за обаче забравих какво и по едно време споменаха, че някои роми са си имали нещо като ритуал, където момичето като навършило определена възраст (май 12-13, някаква такава шокираща възраст беше) е трябвало да бъде оплождано от братята си, а пък ако те не можели тогава пробвали с бащата, чичото или там който хванат (
). И по време на оплождането роднините на момичето били в една стая с него и ставали свидетели на целия полов акт.
![]()
![]()
![]()
В смисъл ако била оплождана от брат майката и бащата били в стаята, пък от другите не знам и не искам да си представям, отвратително.
И това си е било истина. В Сливен, ли къде. Между другото докато писах се сетих за какво беше репортажа, но това едва ли ви интересува.![]()
Иначе наистина бях потресена от това, пълни ИЗВРАЩЕНИЯ..
Свят широк - хора всякакви. Не са хубави неща ,но се случват.
☆ Addicted to Addictions
Какво? Я пак?Първоначално написано от mf155
1. Стават генни мутации най-често.
2. Това беше вече малоумно. Че то има 4 кръвни групи в природата. Сега искаш да кажеш, че човек с да речем кръвна група А не може да има деца с друг човек с кръвна група А? Проблемът идва от смесването на двама души със сходна наследствена информация.
ПП. Впрочем, двама души могат да имат спокойно 2 деца с различни кръвни групи. Ако решиш да научиш повече по въпроса, макар и това да ме съмнява, отвори си учебника от 10 клас на алелни взаимодействия между гените, кодоминиране. Може и някъде из 8 клас при "Кръв" да го има, не помня.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()