- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Избелващ продукт за зъби
Споделете за някой продукт(паста за зъби,прах,разтвори,метод в домашни условия) който наистина помага за избелване.
Чудех се дали тази новата Колгейт Макс Уайт е по добра от Бленд-а-мед 3д?
Аз ще ти препоръчам пудра за съби.Има ги в аптеките и не са скъпи, така че нищо не губиш, ако опиташ.
![]()
Лак за зъби на Pearl Drops .. изсветлява с 1-2 нюанса, ама е вредно да се използва мн често, а и тряа да се внимава кво ядеш, защото след една Hubba Bubba череша, например, и всичко живо те гледа странно![]()
пудра за зъби Fresh White (то по аптеките друга май не предлагат), струва към 2 лева
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
има ли я по аптеките или супермаркетитеПървоначално написано от papte
![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Абе с тези продукти повече от 1-2 тона нищо няма да направите, а като се има в предвид че резултата е много кратък.. При зъболекар е най-добре, качествено е, но за съжаление цените (поне в моя град) варират от 500-600 евро нагоре..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Хора и аз имам такъв проблем но си мийте зъбите поне 2 пъти на ден ако може повече и след 1-2 седмици ще видите резултат поне минимален като вземеш и някой продукт за избелване.![]()
има си указание на опаковката... иначе топиш четката в пудрата и започваш да търкаш, така около 2 минути, после с вода се измиваш и готово
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Днес питах в една аптека за тая пудра и жената ми каза,че от 10 години не е получавала таковаИначе съм навита да я пробвам и аз.Ако някой знае къде в Плевен има да сподели.
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля