.
Отговор в тема
Страница 6 от 141 ПървиПърви ... 23456789101656106 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 3520

Hybrid View

I ♥ machoka Супер фен
    Мисля,че е по-скоро нормално покривен.Аз съм пробвала цвета Golden Beige и ми е супер,защото моята кожа е хем леко бяла,хем жълтее,хем на места е розова ;д някаква откачена.Natural Beige също е хубав,приятека го имаше тоя цвят.Cool Beige за мен е много розов.. Най-добре е да отидеш и да пробваш за да видиш кой най-добре ти стои.Впрочем и на мен ми харесват повече 'озаряващи' и 'лъскави' лица от тея матиращите..някакво много сухо,ужас.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    То Golden Beige като гледам на снимката, се води най-тъмния, но ще ми е страшно светъл със сигурност. Няма ли и по-тъмни ?

предпоследния поне:
    http://img.photobucket.com/albums/v4...photoready.jpg

Много се харесвам с тен и лятото винаги почернявам много..
    А ако някой е ползвал Афинитон и този на Ревлон, може ли да каже кой е по-покривен, да си направя сравнение...
    Иначе в бюти зоните по моловете има ли го ?

I ♥ machoka Супер фен
    Аз съм виждала само тези цветове Афинитона (за 1вия говоря) и него имам,определено ми е по-покривен от фотореди-то ама ме прави оранжева..Предполагам,че в бюти зоните ще го има.Тоя последния цвят е трепач
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Доволни ли сте от
    MANHATTAN MOUSSE MAKE UP
    http://beautycosmetic.biz/images/man...up_teaser1.jpg

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    Аз съм виждала само тези цветове Афинитона (за 1вия говоря) и него имам,определено ми е по-покривен от фотореди-то ама ме прави оранжева..Предполагам,че в бюти зоните ще го има.Тоя последния цвят е трепач
    Нали.. Уф, много му се навих, ама ако наистина само това са цветовете, явно няма да си взимам. Но все пак ще проверя де.. ;р А ColorStay матиращ ли се води ?

Мега фен Аватара на koshtramba
    Goddess, Photoready има само 4 цвята в БГ ! и дори най-светлия е тъмен... по-тъмен е отколкото на снимките, така че ходи и пробвай на място

Кажете в Пловдив от къде мога да си взема фон дьо тен на Revlon.. ако може да е около Кършака.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Goddess, Photoready има само 4 цвята в БГ ! и дори най-светлия е тъмен... по-тъмен е отколкото на снимките, така че ходи и пробвай на място
    Мм добре, надявам се.. ;д По принцип лятото ползвах най-тъмния на Афинитон ( 30 ) и сега ми трябва общо взето толкова тъмен..

http://img.szafa.pl/uploads/clothes/...1250541804.jpg

Значи ще си намериш подходящ от Фотореди Добър е.

Photoready не е много подходящ за ежедневна употреба, по-скоро за специални случаи е, защото е по-тежък. Целта е все пак на снимки да изглеждаш добре.

@neeDaBosS, не е забранено да използваш повече от един цвят. По принцип при грима за HD се прави точно това - на места е с по-тъмен цвят, на места - друго.. Ако не намираш най-точния си цвят, не пречи да смесиш. Може да инвестираш в палитра от фон-дьо тени, за да си създадеш перфеткния цвят. На Bobbi Brown има страашни палитри, ама и цената им е зловеща...

@Goddess, също можеш да комбинираш. В Т -зоната матирай, а останалата част - не. Малко ми е странно, че предпочиташ лъскава кожа, защото 99% от хората се стремят към матиране. Избери си нещо с по-лека формула.

Мега фен Аватара на Infinity
    И на мен ми писна от матиращи фдт ! Искам нещо, което да седи, като крем на кожата, а не след няколко часа да се чувствам супер "спечено" в лицето.
    В това отношение единствено от Виши-то съм доволна, но ти не знам дали си търсиш медицинска козметика.
    Преди няколко дни майка ми си взе Photoready, но дори най-светлият не ми седи естествено.
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от Infinity
    И на мен ми писна от матиращи фдт ! Искам нещо, което да седи, като крем на кожата, а не след няколко часа да се чувствам супер "спечено" в лицето.
    В това отношение единствено от Виши-то съм доволна, но ти не знам дали си търсиш медицинска козметика.
    Infinity,ако и ти се бориш с лъщенето може да си купиш някаква лекичка пудра от този род и да я нанасяш върху фдт-на който ползваш.

На Виши съм ползвала Aera Teint и мостричка на Нормадерм,доста специфични са цветовете и нямат голям избор,ако ти пасне цвета ще останеш доволна,ако не-седят отвратително!
    А за прекалено светлите хора най-добре някакъв адаптиращ се към цвета на кожата.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    koshtramba, от ФотоРеди само 4 цвята ли има? Скоро го гледах, защото цветовете ми се струваха светли, и мисля, че видях поне 6 различни цвята, но може и да съм се объркала...
    Всъщност кой е най- светлият цвят, който се внася в България, знаеш ли?

Ето този цвят(vanilla) ми го показаха като най- светъл, но не го пробвах на кожата...
    Everything changes, but beauty remains ...

Град
    София
    А всъщност в София можете ли да ми кажете къде точно може да се намери Ревлон ? Защото досега честно казано не съм виждала или пък просто не съм обръщала внимание... В dm ?

бях чела някъде че бадемово мляко може да се ползва и като основа за грим.. дали
    • God is a D J •

Абе хора , можете ли да ми покажете как изглежда матиращия фдт , едни го хвалят , други не толкова , а аз даже не знам какво точно представлява
    I want to be strong but sometimes I`m not sure...

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Искам нещо,което е против лъщенето,тъй като преди ползвах фон-дьо тена Affinitone,но не ми се ще вече да се мацам с него..Та може ли ад ми предложите някакъв крем,пундра или фдт с по-лека и немазна формула?

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от peti123
    Абе хора , можете ли да ми покажете как изглежда матиращия фдт , едни го хвалят , други не толкова , а аз даже не знам какво точно представлява
    Няма как да ти го покажем просто се премахва мазнината от лицето,кожата не лъщи и фдт-то стои по-дълго на лицето.Повечето такива фдт обаче,след няколко часа изглеждат като маска.Стават повече за мазна кожа.

Успокояващият/овлажняващият фондьотен е като крем,слива се перфектно с кожата и според мен има по рядки случей наречени ;маски;
    Препоръчвам го за суха кожа.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Някой имали отзиви от Manhattan X-act eyeliner ... Водоустойчив е, а на мен точно такъв ми трябва, защото на водната линия на окото всичко останало ми се размазва.

Та, ако има някой, който да го е ползвал да каже :P

[/img]

Цитирай Първоначално написано от Goddess
    А всъщност в София можете ли да ми кажете къде точно може да се намери Ревлон ? Защото досега честно казано не съм виждала или пък просто не съм обръщала внимание... В dm ?
    Не. Там няма. В Lilly има. И са само 4 цвята...

PullMeCloser, най-светлият е Natural beige... Но изобщо не е като на тази снимка. Жълтее доста повече и определено не е за момичета със светла кожа !

Orient не се боря с лъщенето, а точно обратното- търсе си нещо хидратиращо, което да омекотява кожата, ако изобщо съществува такова нещо, де.
    Ще ми препоръчате ли нещо добро ?
    Задължително, обаче искам да има защитен фактор ..
    To infinity and beyond.

Искам да изкажа възхищението си от невероятно лекия Bourjois 10 hour sleep efect

Най-добрата ми приятелка много го хвалеше, лек бил, невероятен бил. Вчера си забрави чантата в нас и сутринта го пробвах. Мноого лек, консиснтеницията му е като на Афинитон г/д, ако не й по-лек, средно покривен, по-скоро изравнява тена. (не става за мн червени петна, макар че пак ги прикрива донякъде) Много хубаво мирише също така. Много добре омекотява. Харесва ми... За съжаление няма фактор, но ако се сложи крем с фактор ще е муцка

В момента съм с bourjois healthy mix и честно казано не съм очарована.
    Точно затова и не ми се иска отново да залагам на тая марка.
    To infinity and beyond.

Град
    ~ България, Варна ~
    ако става въпрос за фдт , сега използвам един може би нов на Seventeen: Natural Velvet и засега съм много доволна ; ]
    http://www.seventeencosmetics.gr/upl...1278493808.jpg
    ♥ I love music ♥

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Искам нещо,което е против лъщенето,тъй като преди ползвах фон-дьо тена Affinitone,но не ми се ще вече да се мацам с него..Та може ли ад ми предложите някакъв крем,пундра или фдт с по-лека и немазна формула?
    Аз за крем мога да ти кажа колко довона съм от зеления от серията Нормадерм на Виши.

Към 30 лева е, много е икономичен- на мен при ежедневно ползване ми свърши за година някъде. Изключително довона съм. Много добре хидратира и матира. Моята кожа не е и мазна и не лъщи попринцип, но матиращия ефект си издържа цял ден, без ниакви проблеми. Единственото, което не ми харесва е, че няма слънцезащитен фактор, за това и лятото не го ползвам през деня. Можеш да поискаш тестер от някоя аптека, за да го пробваш.

Другият продукт, който ще ти предложа е едно кремче на Iwostin.

Току-що го пробвах от тестер, който ми дадоха в една аптека, докато си търсех слънцезащитен продукт на същата марка. Харесва ми как хидратира кожата. Но май не е за мен, защото пише, че е за мазна и склонна към акне кожа, но едва ли ще навреди. Много лекичко го усещам на лицето си, много приятно се нанася. Този също няма слънцезащитен фактор, за съжаление.
    Everything changes, but beauty remains ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си