- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- БАХТИ НЕЗЕМНАТА ЗЛОБА ..
Т`ва нещо се случи миналата седмица .. Бях на мач на Ботев и там видях един мноооооооого стар приятел.. И след мача си сменихме скайпове телефони и т.н - личеше си че има интерес. След дни почнахме да си пишем и това продължи.. Той си счупи ръката и не може да излиза но ми обеща че като се оправи всичко ще излизаме.. Знам че е малко детско ама съм на 13 :ддИ всичко беше ОК.. Но се появиха две "мърли" , едната преди ми беше супер добра приятелка, но разбрах каква "курва" е зад гърба ми и спрях да общувам с нея.. И същата го харесва много, но разликата с мен е че тя е излизала с него.. Но той все пак НЕ я Харесва.. Той ми кказа че "много го кефя", но по скайп не стават нещата.. И тая мацка почна да ме "съботира", да си измисля някви простотии за мен - от всичко най-мразя лицемерите - а тя именно такава ме "изкара".. ВЕДНАГА предопредих Боби, че не съм такава .. и той ми вика "ОК споко"
но вчера тая УФСЪ
продължила да говори... и вечерта той спря да ми пише и ми вика ай НМЗ ..
30000 човека ми казаха да не се ядосам.. ама от всичко най-мразя - ЛЪЖА
ЛИЦЕМЕРИЕ
ПРЕДАТЕЛСТВО ..
!!! И сега какво да правя ?? Да знам че не съм такава и да бъда спокойна .. или да ида и да я пребия :дд
![]()
ПРИЯДЕН ДЕН ОТ МЕН ХОРА !!![]()
![]()
![]()
![]()
Голем прас!
детска история
1. няма за какво да я пребиваш, ако се мислиш за по-умна ще отстъпиш
2. въпросното момче не знае какво иска, тъй че няма смисъл да се занимаваш с него![]()
you can't make people love you.
you can make them fear you.
О Боже не!Ако наистина го харесваш не се отказвай от него заради нея!!!..просто не я оставяй да ти го отнеме.Кажи му каква е и какво цели...
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
...
Спри да се занимаваш и с двамата.. Въпросната "приятелка" вече почти е успяла да ти го отнеме.. А за момчето просто няма да коментирам.. Той ако те познаваше и имаше някакви симпатии към тебе,нямаше да й повярва.. Не си струва да се занимаваш и с него..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Той ако не ти вярвя, всичко отива на кино. Следващия път му кажи, че е хубаво да те опознае преди да е повярвал на другите хора.
съгласна !Първоначално написано от VampireGirl666
Your time is running out, you're never gonna get it back.
+3 - Mного си малка за връзкиПървоначално написано от asdfjkfkklsdlslf
![]()
+1Първоначално написано от VampireGirl666
Виновно е момчето, ако имаше акъл или те харесваше щеше да знае кой лъже или поне щеше да иска да поговорите. Даже може да си благодарна на това момиче, може да те е предпазило от лоша връзка
А ако толкова го харесваш, иди при него и му разясни нещата.
Тъй че както виждаш нещата стоят различно, с бой се разправят първосигналните хора, всъщност всеки може да говори каквото си иска за който и да е, тъй че не е проблема в другите хора, а във вас.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Вярно е, че ако те харесва той няма да повярва на тези неща, но той се е почуствал кофти когато ти си му казала да не и вярва. Като кажеш така той си мисли, че го лъжеш, че това не е истина само и само, за да не те намрази..
Поговори с него.. или преди това разбери какво е говорила тая и дали има нещо наистина в него..
Пък той ако има чувства ще се върне към теб, но не се знае дали ще ти има такова доверие.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Иска ми се след 2 години да влезеш пак във форума, да потърсиш тази тема и да видиш какво тъпо лапе си била.Не, не се заяждам. Всички сме минали през това. Просто не приемай твърде насериозно нещата, които ти се случват. Те ще си отминат, а решението така или иначе ще дойде.
Относно съперницата - постави се на нейно място, защото черно и бяло никога няма. В момента, в който я разбереш и й простиш, ще придобиеш всичко необходимо, за да я смажеш отвсякъде - но няма да ти се иска вече.Това се нарича надрастване, зрялост.
Интересно ми е обаче защоОбоснови се, ще ми бъде безкрайно интересно.Първоначално написано от milenChii
Освен ако не го мислиш наистина, ами повтаряш клиширани глупости.
Аз съм установила, че единственият начин хората да те мислят за искрен и чист човек е да лъжеш и мажеш като луд. Всеки път, когато съм си открита и правя нещо просто така, хората търсят под вола теле.
Лицемерието пък е необходимо, за да оцелееш и няма човек, който да не го упражнява ЕЖЕДНЕВНО.
Предателството също е доста общо понятие.
all day... all night... what the fuck?!