.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Дайте ми съвет

Здравейте!Може темата да ви се стори малко тъпа и скучна,но мн ще се радвам ако някой я прочете и ми помогне!Мерси предварително!
    Ето я и моята история:Мн харесвам едно момче от моя клас,но и двамата сме срамежливи.Както се досещате,поради тази причина изобщо не мога да преценя дали той ме харесва или не.Той е мн красив и постоянно му се лепят момичета и го преследват и точно затова не би трябвало да има проблеми да си хване приятелка,но той сякаш не им обръща внимание и следователно е сам.Иначе мисля,че даже и да има нещо не би ми казал.А и двамата сме толкова различни във всяко едно отношение,нямаме общи приятели,обща компания,не слушаме един стил музика...как да разбера дали има нещо наистина или само защото аз изпитвам нещо и започвам да си въобразявам разни знаци на взаимност...!плс...знам,че е банално,но наистина имам нуйда от помощ!

Град
    София
    Не е най-важно да имате общи познати,обща музика итн.
    Просто го заговори някой път и лека по лека се зближете.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Започни да флиртуваш с него, за да видиш как ще реагира.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Просто си говорете повече...
    Това,че нямате общи приятели или пък не слушате еднаква музика,не значи нищо.. Важното е да има за какво да си говорите... Другото е маловажно..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Просто си говорете повече...
    Това,че нямате общи приятели или пък не слушате еднаква музика,не значи нищо.. Важното е да има за какво да си говорите... Другото е маловажно..
    .. и да си прекарвате добре заедно.

Град
    Бургас
    Това, че нямате общи познатиали и интереси може да се окаже плюс в един момент . Дали те харесва само той си знае, за да разбереш и ти бъди по смела и уверена в себе си, допусни го до твоя свят, оня различния, може пък и да сте създадени един за друг кой знае. Знам само, че ако пробваш може и да съжаляваш, но ако не пробваш със сигурност ще съжаляваш. успех
    Обичам да обичам

След като слушате еднаква музика, заговори го, говорете си за това.. Постепенно ще започнете да си говорите и за друго, лека полека ще се сбилижите.. Ако станете много добри приятели, според мен може да се стигне и по - далеч.
    I MISS YOU . . . ;[

Това, че не се интересувате от едни и същи неща не трябва да е пречка. Все пак са казали, че противоположностите се привличат. Що се отнася до това дали той има чувства към теб - обърни се към най-добрия му приятел. Ако е свестен ще поговори с него без да те издава. От личен опит знам, че действа . Успех!
    Love is like the wind. You can not see it but you can always feel it.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Не е най-важно да имате общи познати,обща музика итн.
    Просто го заговори някой път и лека по лека се зближете.
    Съгласна съм

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Ууу...общ клас...не е добра идея.

Заговори го! Или ти харесва да се измъчваш и да се чудиш харесва ли те, не те ли харесва бля, бля... Бъди малко по-решителна.

Цитирай Първоначално написано от girl6
    Това, че не се интересувате от едни и същи неща не трябва да е пречка. Все пак са казали, че противоположностите се привличат. Що се отнася до това дали той има чувства към теб - обърни се към най-добрия му приятел. Ако е свестен ще поговори с него без да те издава. От личен опит знам, че действа . Успех!

+1

Мега фен
    Град
    Earth...
    покажи му циците си!

Не ви трябва нито обща музика, нито общи познати, пълни глупости. Оставате си "срамежливи и двамата" и се мъчите с времето, докато не ви писне(единият си намери гадже), или просто правите нещо, каквото и да било. Толкова е просто
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Ако нямате нищо общо, не мисля, че може да стане нещо по-трйно. Възможно е, но трудно и ще има неразбирателства. Но щом се харесвате може да пробвате. Усмихни му се, извикай го на кафе след училище или в голямото междучасие, но непринудено, когато няма да сте сами, за да не изглеждаш лесна. С времето ще се разбере кой кого какво.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си