.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    А при жените как седи въпроса и предпочитанията?

Евтини и често сменяни

или

Скъпа, ама за цял живот?
    С възрастта минаваме от едното на другото. Някои в критическата пак се връщат на евтините.

Това разбира се, ако не си купуваш булката с камили.
    ...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Предпочитам нещо скъпо, което ще е с мен дълги години.
    Аджеба
    И а3 така.
    Предпочитам да е едно,но да е качествено и да е дълги години с мен.
    Но естествено,колкото и да е скъпо и качествено,ако ти не го пазиш ще се развали бързо.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    А при жените как седи въпроса и предпочитанията?
    С възрастта минаваме от едното на другото. Някои в критическата пак се връщат на евтините.Това разбира се, ако не си купуваш булката с камили.
    ЕЙ.. деба..да не сме ви стока?

Ние сме ужасни сексисти и си посипваме главата с пепел.

ПП. А като не сте стока, защо се продавате?

Град
    София
    ПП. А като не сте стока, защо се продавате?
    НЕ всички.
    Пък и една жена,която и да е така може да омае мъжът до себе си,че той да и дава всичко,което поиска.НЕ е нужно да се продава.

На това му се вика скрита проституция и пак имаме търговска сделка (бартерна) - полови органи (първични и вторични) под наем, на цената на лъскави дрънкулки, кола и т.н.

Град
    София
    ^^Пич,отдавна е факт,че жените сме по-умни и хитри от вас мъжете.
    (: Предлагам ти да се примириш с фактът,колкото и да е наранено мъжкото ти его..

^ Купи си въже и стол.
    И ти като нас си просто келеш...

Хаха, аз тук друго наранено его виждам...

И какво - ти си по-умна от мен?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HoldFast
    ^ Купи си въже и стол.
    Преди теб

Град
    София
    Хаха, аз тук друго наранено его виждам...

Да.
    На колегата над теб
    Hold fast.

Твърде евтино...

Пробвай пак.

Моля те, искам аз да бутна стола...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    ^^Пич,отдавна е факт,че жените сме по-умни и хитри от вас мъжете.
    (: Предлагам ти да се примириш с фактът,колкото и да е наранено мъжкото ти его..
    И затва ли мъжете управляват света,а най-известните жени обикновено са певици и актриси ?Това ли ви е великият ум ?Що па Мендалеев,Нютон,Колумб,Бет вен не са жени ?Що не са жени питам,щом сте някъв по-висш разум

Цитирай Първоначално написано от Aleks5x1
    Ти очевидно си избрал ЕВТИНИЯ форум.
    Илко, този форум е истински лукс в сравнение с твоите напъни.
    ...

Мега фен Аватара на babity
    Когато става дума за дрехи, избирам евтиното. Предпочитам да ги сменям често. Приемам количеството да е за сметка на качеството. С обувките съм по същият начин. За козметика рядко жаля пари, но все пак се съобразявам с финансите си и се оглеждам за най - добрият вариант на най - приемливата цена. Виж, с техниката нещата стоят малко по - иначе. Трудно си наваксвам с новите технологии, в някои отношения съм си още пещерняк, но изключително се привързвам към вещите си. Компютърът ми има собствено име и си ми го обичам, а телефонът ми е на преклонна възраст, но няма да бъде сменен, докато все още мога да говоря по него.

Супер фен
    Град
    в килера
    Зависи за какво става въпрос. Ако е за жилище, съм склонна да спя един месец на дюшек на земята и да правя икономии, за да мога да си взема после хубави мебели, вместо първите, които видя. Ако е за дрехи - и евтините ме устройват, защото така или иначе омръзват, а и все пак имам някакво чувство за естетика и няма да изглеждам като излязла от женския пазар.

Повече от фен Аватара на Shiz0
    Град
    Велико Търново
    За дрехи съм се отказала да давам зверски суми..понеже съм абсолютна мърда и няма нещо, което да не съм съсипала на 3тата седмица. Но кецовете ми DVS са към 200лв и ми изкараха душичката като си ги взех, но не са мръднали 3та година. А да ми писнат, няма начин просто, те са ми trademark вече
    За техника-неоспоримо, утвърдени имена, с твърди цени, които не се променят с течение на времето. Има логика да е така :>

ПП: Само ЕДНО ме дразни. Ще ми се българите да разберат, че Adidas е специализирана в спортното облекло. Което се носи..докато се спортува. А не.. навсякъде, и да се носи с някаква..гордост едва ли не.

Абе, ти не се ли казваше Илко, бе?

Илич, пак ли ти бе..
    Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.

Повече от фен
    Ако си купуваш нещо аз ти предлагам скъпо , но трайно . Са щи дам един пример - Един фр си купи скутер за 1000 лева и нещо китайски с всички джаджи . Можеше да се пали по 5 начина с аларма . А аз си купих скутер за 5000 лева . Това беше преди две години . Та на тоя неговия скутер са му сменяли всичко по 10 пъти за първата година . После си купи пак скутер китайски пак скутера му умря <:Д и сега пак е с нов . А аз на моя да чукна на дърво нищо не съм му сменяла от две години все още и си е супер здрав Пиаджио . Така че виждаш ли разликата . Ако си купиш нещо евтино , като си го купуваш всеки месец щи излезе толко скъпо колкото да си купиш нещо по скъпо но трайно .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си