- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Евтино и с кратък живот, или скъпо и трайно
С възрастта минаваме от едното на другото. Някои в критическата пак се връщат на евтините.Първоначално написано от Rorschach
Това разбира се, ако не си купуваш булката с камили.
...
АджебаПървоначално написано от amk933
![]()
И а3 така.
Предпочитам да е едно,но да е качествено и да е дълги години с мен.
Но естествено,колкото и да е скъпо и качествено,ако ти не го пазиш ще се развали бързо.
ЕЙ.. деба..да не сме ви стока?Първоначално написано от CanisDirus
НЕ всички.Първоначално написано от Rorschach
Пък и една жена,която и да е така може да омае мъжът до себе си,че той да и дава всичко,което поиска.НЕ е нужно да се продава.
^^Пич,отдавна е факт,че жените сме по-умни и хитри от вас мъжете.
(: Предлагам ти да се примириш с фактът,колкото и да е наранено мъжкото ти его..![]()
Да.Първоначално написано от Rorschach
На колегата над теб![]()
Hold fast.
Моля те, искам аз да бутна стола...![]()
![]()
![]()
И ти като нас си просто келеш...
И затва ли мъжете управляват света,а най-известните жени обикновено са певици и актриси ?Това ли ви е великият ум ?Що па Мендалеев,Нютон,Колумб,Бет вен не са жени ?Що не са жени питам,щом сте някъв по-висш разумПървоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
![]()
![]()
Илко, този форум е истински лукс в сравнение с твоите напъни.Първоначално написано от Aleks5x1
...
Когато става дума за дрехи, избирам евтиното. Предпочитам да ги сменям често. Приемам количеството да е за сметка на качеството. С обувките съм по същият начин. За козметика рядко жаля пари, но все пак се съобразявам с финансите си и се оглеждам за най - добрият вариант на най - приемливата цена. Виж, с техниката нещата стоят малко по - иначе. Трудно си наваксвам с новите технологии, в някои отношения съм си още пещерняк, но изключително се привързвам към вещите си. Компютърът ми има собствено име и си ми го обичам, а телефонът ми е на преклонна възраст, но няма да бъде сменен, докато все още мога да говоря по него.
Зависи за какво става въпрос. Ако е за жилище, съм склонна да спя един месец на дюшек на земята и да правя икономии, за да мога да си взема после хубави мебели, вместо първите, които видя. Ако е за дрехи - и евтините ме устройват, защото така или иначе омръзват, а и все пак имам някакво чувство за естетика и няма да изглеждам като излязла от женския пазар.
За дрехи съм се отказала да давам зверски суми..понеже съм абсолютна мърда и няма нещо, което да не съм съсипала на 3тата седмица. Но кецовете ми DVS са към 200лв и ми изкараха душичката като си ги взех, но не са мръднали 3та година. А да ми писнат, няма начин просто, те са ми trademark вече![]()
За техника-неоспоримо, утвърдени имена, с твърди цени, които не се променят с течение на времето. Има логика да е така :>
ПП: Само ЕДНО ме дразни. Ще ми се българите да разберат, че Adidas е специализирана в спортното облекло. Което се носи..докато се спортува. А не.. навсякъде, и да се носи с някаква..гордост едва ли не.
Абе, ти не се ли казваше Илко, бе?![]()
И ти като нас си просто келеш...
Илич, пак ли ти бе..
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
Ако си купуваш нещо аз ти предлагам скъпо , но трайно . Са щи дам един пример - Един фр си купи скутер за 1000 лева и нещо китайски с всички джаджи . Можеше да се пали по 5 начина с аларма . А аз си купих скутер за 5000 лева . Това беше преди две години . Та на тоя неговия скутер са му сменяли всичко по 10 пъти за първата година . После си купи пак скутер китайски пак скутера му умря <:Д и сега пак е с нов . А аз на моя да чукна на дърво нищо не съм му сменяла от две години все още и си е супер здрав Пиаджио . Така че виждаш ли разликата . Ако си купиш нещо евтино , като си го купуваш всеки месец щи излезе толко скъпо колкото да си купиш нещо по скъпо но трайно .