- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- с пръстче
Хора вкарах си целия среден пръст във вагината и нищо .. нито болка .. нито се отворих . Дали ми има нещо , възможно ли е да съм отворена преди това от нещо или просто девствената ми ципа е по-навътре ? Някой как успяват да се отворят с пръсти.. , не че исках да се отворя просто реших да видя колко мога да си го вкарам . А извинете за тъпия въпрос , но възможно ли е да съм го ръгнала в някоя друга дупка ?
И по темата девствена съм .
Извинявай, но не само въпросът е тъп - цялата тема е тъпа.. Но за да не е спам - има малка вероятност да си се отворила.. Не е задължително веднага да почне да ти тече кръв или да усетиш болка.. И няма как да си се "ръгнала" в друга дупка.. По средата имаш само една...![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
еми може и да не си уцелила дупкатано иначе там има две дупки една от която излиза урината и от другата се извършва половият акт
но може й наистина да ти е по-навътре девствената ципа
при всяко момиче е различно някои ги болят други не
но вече когато вече тръгнеш да правиш секс с някого няма как да не те заболи
в противен случай отиди на гинеколог
![]()
Или ти е по-еластична .. случва се и дори и като ти го сложи (с извинение) примерно гаджето ти , да не те отвори при първото вкарване ... едва ли си объркала дупкитеа от пръсти смисъл няма , действай направо ..
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Неслучайно е прието да те "отварят" (баси глагола, баси чудото) с пенис. Някак си не ми се вярно твоето женско средно пръстче да е по-дебело от него.
Става с 2-3 мъжки пръста, тоест ако искаш сама, сигурно трябва да си навреш ръката до китката.![]()
Напълно съгласенПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
За какво се занимавате с простотии ? Искала да види колко ще си "пъхне" пръстта ? И да,има вероятност да е скъсана девствената ципа.. Не е задължително да има кръв,болка при "отварянето"..
Та ,както и да е.. Просто не се занимавай с такива глупости..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Сега очаквам следващата тема: Пъхнах си ръката до китката, малко ме заболя и като я извадих беше мокра. Дали съм бременна?Първоначално написано от PinkPan7her
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
аве тебе никой ли не иска да те ебе ? Аре с хуй става по лесно ...... кви са тея пръсти глупости ...
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Първоначално написано от Josefinne
![]()
Нали?
Ти колко дупки имаш,извинявай?Първоначално написано от malkasladkaku4ka
![]()
И да ти кажа,в медицината ,когато е разкъсана ципата ти вече не си девствена.Иначе...в останали 'свят' се счита,че губиш девствеността си,когато правиш вагинален секс за първи път.
Не се шашкай.
На 15 ли да се еба бе ... ?Първоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Jus7DreamBoy
На 15 ли да се еба бе .... ?![]()
![]()
![]()
Колко дупки имаш,бее!?![]()
![]()
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
Много сте интересни бе. Възмущавате се как 14 15 годишните правят секс на поразия, а сега я съветвате да пробва с мъжки полов орган.. :Х
И откога да мастурбираш е глупост !?![]()
Не се притеснявай и аз съм го правила когато бях девствена (сигурно и някои други момичета, които се направиха на мн отворени, защото ги е срам да си признаят...) и не с цел да се "отворя" сама...
Няма нищо лошо да опознаваш тялото си. Не си се отворилаИ аз така си мислех, защото ме заболя веднъж, ама когато правих секс за първи път, разбрах, че не съм успяла.
пак философиии ....Първоначално написано от SmilezZz
![]()
![]()
по темата: може и да е по-еластична може и да си я скъсала но тя пак ще зарасте ако не го правиш скоро
I hate cold-blooded people !!!
Индианското ти име да не е "Бездънна яма", йоу!
хЪх...
![]()
![]()
![]()
викам да не си си бръкнала в дупката, от където ти е изтекъл мозъка..![]()
everybody lies !
дай да ти вкараме по един уи .. та да видим дали няма да усетиш нищо![]()