.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: с пръстче

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Здравейте имам някои опасения и преди посещението при лекаря, реших да чуя вашите мнения имам си сериозен приятел... декември месец последно правихме секс без презерватив. Той е категоричен, че ... - ТОВА Е ТВОЙ КОМЕНТАР, ДЕВОЙЧЕ
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Може да не си уцелила дупката , помириши си пръста и ни кажи, важно е !

Цитирай Първоначално написано от DREAM95
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Неслучайно е прието да те "отварят" (баси глагола, баси чудото) с пенис. Някак си не ми се вярно твоето женско средно пръстче да е по-дебело от него.
    Става с 2-3 мъжки пръста, тоест ако искаш сама, сигурно трябва да си навреш ръката до китката.
    Напълно съгласен
    +1

Да допълня за дупките.Няма как да си бръкнеш ( с извинение за грозната дума) в изхода от къде уринираш... както някой написа.. освен ако не си нацелила ануса там е по вероятно.Но би трябвало да усетиш до някаква степен удоволствие и така да ръбереш дали си на правилното място (((;

Авторката, че глупости е писала - писала, ама и вие не й останахте длъжни с нищо.... отваряници с цели ръце...ти ако си завреш цялата ръка в девствено 15г момиче при отваряне аз тролей ще стана....

Стига толкова спам, темата е несериозна.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си