.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70

Тема: Аборт

Аборт

От скоро съм в сайта , и все гледам теми бременна ли съм не съм ли бременна . Отварям темата и кво чета , че нещо е станало по погрешка . Интересно ми е ,ако като това е станало и ако наистина сте бременна дали бихте абортирали или бихте оставили човечето , което ще се роди да остане живо и да си го отгледате с много любов . Просто съм любопитен . Иначе , аз лично съм против абортите . Защо ли ... Еми просто по добре да си го родиш и да си го гледаш отколкото да му съкратиш живота още преди да се е родило . А и да добавя , че също и зависи от двоиката ( тоес да са бедни и да няма как да си позволят бебе ) . Очаквам да видя вие какво мислите
    ~~ Music = LIFE !! :]]

Родиш ли.. особено в ранни години.. живота ти свършва (лично мнение):D

брак..деца.. след 40 ! :Д

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Цитирай Първоначално написано от theonlyone92
    брак..деца.. след 40 ! :Д
    Ехее, къде отиде ти чак след 40 И после детето ти като стане на 20 ще си мислят, че си му баба/дядо..
    Да не говорим, че на тази възраст репродуктивните способности на жената драстично са намалели и забременяването става доста трудно.
    По темата: Не, че точно в момента горя от желание да ставам майка, но ако хипотетично се случи, мисля, че бих го задържала на този етап, с този човек.
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ако в момента забременея- аборт. Рано ми е за деца още.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

В момента съм 11 клас и да , ако забременея сега бих и оставила бебето , защото няма смисъл да се убива едно малко невинно човече , заради това че не съм внимавала .. А и не ние сме хората , които решаваме кой трябва да живее и кой да умре...Макар че, ако ми беше зададен този въпрос преди 2 години бих отговорила по съвсем различен начин...

Твърдо ЗА абортите..
    Какъв е смисъла да се роди нещастно детенце с безотговорна майка и без баща.. то ще стане вагабонтин .. просто няма смисъл по-добре да се спре от рано това..
    I Love YOU baby

Повече от фен Аватара на ellsss
    Не мисля,че от момичета по на 15-16 години ще станат добри и най-вече ГРИЖОВНИ майки... като добавим и даскалото и непостоянните момчета.....

Сякаш съм "за"...
    One and only...
    "Опит е името, с което много хора наричат грешките си."

Нямам категорично мнение дали съм "за" или "против". От една страна е много тъжно,че един малък живот чака да се появи на белия свят, а собсвената му майка го лишава от шанса да почуства слънчевите лъчи, вятъра, майчината милувка и тн и тн...оправдавам такова решение единствено когато наистина бъдещата майка няма възможност да отгледа и възпита детето си.
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Голям фен Аватара на UniCoWN
    'За' абортите съм.
    И определено бих направила аборт ако това ми се случи, не дай Боже
    В случая, започне ли да се развива новия живот (бебето), моят свършва. Край. The end. Over.
    Въпреки че съм на 17, доста по-зряла и отговорна съм от едно 15 годишно момиче например, съм с ясното съзнание, че не искам дете (засега) и че изобщо не бих могла да отгледам такова.
    Има си време за всичко.
    А за тези, които подкрепят тезата, че "не е правилно да убиваме едно малко, невинно същество" , > тръгнали Нероден Петко да оплакват ! [приказката - ако я знаете] Та това 'същество' все още дори не прилича на човек.. няма мисли.. няма съзнание.. нищо ....

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аз пък съм ЗА аборта. Смятам , че животът на детето започва, когато то бъде родено и следователно, ако направя аборт, това не е убийство, а решение за моя живот. Смятам, че жените имат право да решават дали и кога да имат деца, защото това е нещо, което се случва в тяхното собствено тяло и е нещо, което и в двата случая те белязва за цял живот.
    Не знам дали бих направила аборт. Преди две-три години бях сигурна, че ще направя, ако ми се случи. Сега не съм сигурна, но определено ще обмисля сериозно въпроса.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Прекалено много катаклизми се задават и мисля, че сега не ми е подходящото време за дете. Затова се старая да не допусна бременност. По-малкото зло е това, отколкото аборта. Бих абортирала. Не искам да извивам ръцете на бабата и дядото за финанси и гледане. Както и приятелят ми е безработен, ще цъфнем и вържем.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    За това България е в демографска криза...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ^ ми да почнеме да се пецкаме и да правиме мангалски семейства на по 11 години ли?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DREAM95
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    За това България е в демографска криза...
    България сама не се грижи за децата си. Не можеш да разчиташ на държавата за помощ да отгледаш детето си. Детските са 48 лв. 200 лв. еднократна помощ за първо дете. Ето за това демографската криза ще се задълбочи.
    А по темата - не искам да правя аборт, но ако забременея и не се чувствам достатъчно зряла и в достатъчно добро финансово положение че да си гледам детето без да го лишавам... ще направя.
    Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Който реши да прави аборт не е наред, стига сте се ебали курвички малки и плейбойчета-като имате деца ще разберете, че те са най-важното в живота ви-просто не ми е ясно кви родители ще сте като се ебете с който ви падне и мислите че това е престижно-ибахти извратения свят

По-полека с изразните средства
    krem4et0

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    По принцип не съм против аборта, напротив. Като не си готов финансово или емоционално - не ставай родител. Старая се да се пазя, но не е нещо, което не искам и което ще ме стресне. Лошото е, че ще си прецакам докторантурата, особено ако имам тежка бременност (не дай си Боже) и вероятно ще загубя поне година, но не бих абортирала. Все някак ще го гледаме, все някак ще се оправяме. Плановете ни са този момент да дойде след...2-3 години да кажем, но пък и от сега го искам.

Голям фен Аватара на Moderatorius
    11 клас съм (18год.), напълно против аборта. Ако се случи и ако зависи от мен - бих си го оставила. Но тъй като родителите ми все още ме гледат и на практика решават за мен... не мога да задържам така дете. Ако ме подкрепят - супер. Ако ли не - или ще се махна от тях и ще се оправям някак сама или най-смирено ще абортирам :/ Но ако абортирам, тва значи че не са ме подкрепили и едва ли някога ще ги погледна!!! Естествено, зависи и от момчето, но като се знам, едва ли ще се... с първия срещнат. Против аборта съм и е много тъпо, че родителите не говорят с децата си за това и се налага те сами да ходят по някакви гаражи и да махат децата. Въпреки че и аз не говоря с моите на тази тема, мисля че ще ми дадат да си задържа детето

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Въпроса е доста сложен. Много зависи от положението, в което ще се намирам. Ако имам мъж до себе си не бих се поколебала да оставя детето, но ако се случи бащатата да се окаже момче, с което недай си Боже само съм се забавлявала тогава наистина бих се замислила сериозно, но може би отново няма да ми стиска да направя аборт. В крайна сметка бебето няма да е виновно, че аз съм се държала неразумно.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    За аборта , аз съм гадна егоистична курва .
    Наистина съм за , омг.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Твърдо ЗА аборта. Абсурдно е друг да решава вместо мен и/или да ми налага какво да правя АЗ с тялото си. Когато майката не е готова за дете и го роди това са два провалени живота. И естествено винаги всичко зависи от обстоятелствата. Ако аз забременя на тази ми възраст доста сериозно ще помисля по въпроса и може би по-скоро бих го родила.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Добре вече и аз ще напиша нещо. Повечето мнения са супер добри защото има доста хора които са против аборта . Има и доста хора , които са против него . Все пак си решава . Както казах в началото , аз съм против аборта . Просто не трябва детето , което ще се роди , да си плаща заради това , че майка му не се е пазила . Да добавя само , че не обиждам никой , просто си казвам мнението . Искам и да кажа още нещо . Сега се сетих за циганките ... Те на колкото и да са години пак се е*ат и пак си правят деца кат луди , и накрая раждат . Без аборт без нищо. И какво все по някакъв начин се оправят . Исках да дам само пример .
    ~~ Music = LIFE !! :]]

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Те щото циганките са тооолкова оправни, затова бягат от родилно отделение на втория ден. И пак щото са оправни, имат 10 деца в различни институции.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Твърдо съм За аборта, когато става дума за деца. На 13-14-15-16-17, че понякога и вече пълнолетните момичета не могат да отгледат качествено едно дете. И всички, които твърдите, че не можело нероденото дете да плаща за вашата небрежност, сте лицемери. То тъй или иначе плаща и страда от вашите грешки, живеейки в мизерия (с доходите на една едва завършила гимназия пикла, която едва ли ще си намери друга работа освен сервитъорка, чистачка или продавачка) и ненавиждано от собствените си родители за проваления им живот. Да си нежелано, но родено дете не е песен.
    Аз лично се надявам на деца около 25-27, когато вече съм завършила висше и съм започнала някаква кариера и мога да осигуря на това човече нормален живот.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Ако забременея ... аборт 100%. Прекаленооо малка съм за деца

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми