Concordia, никой не трябва да прави нещо, което не иска. Откъде накъде момичето е длъжно да роди, ако забременее? Защото някои казват, че така трябва ли? Ех, ако плащахме данък обществено мнение.......

Казваш, че ние не притежаваме нечий живот, следователно нямаме право да го прекратяваме. Ами това дете се развива в тялото на друг човек. Човек с мечти и амбиции. Да ги зарежеш, заради дете, което не искаш..... не ми звучи като нещо, което много хора ще направят с радост. Освен това, тялото си е на жената и тя решава какво да прави с него. Да твърдиш, че нямаме абсолютно никакво право да правим аборт е, меко казано, абсурдно.

Аз съм твърдо "за" абортите. Ако забременея и не искам това дете, по никакъв начин няма да се чувствам длъжна да му предоставя тялото си да се развива там. 'Щото и аз имам мечти и амбиции, видиш ли. А това, според теб, за момиче, което е забременяло, е напъъъъъъълно недопустимо. Чак се изумявам как има хора с такова мислене. Ти едва ли не казваш, че когато жената забременее, става в пъти по-малко важна от детето.

И един въпрос. Ако детето е увредено или представлява опасност за живота на майката- кажи ми, кой би го задържал?