Само не разбрах защо всички се нахвърлихте върху concordia? Не ви изнася мнението на човек, с по-различно мислене? Абортът е проява на егоизъм. Наистина, глупаво е да твърдите, че ако е на няколко седмици нещото във вас, още е нищо. Защото и вие сте били такива, но от вас е станало нещо. Егоистично е, защото на вас са ви дали шанс, някакъв. Относно осиновяванията - вярно е, че българските домове гъмжат от деца, НО голям процент, над 50, са от ромски произход. Българчетата почти веднага се взимат. Относно секса след брака - това е малко пресилено, наистина. Пък отделно, че повечето хора вече живеят на семейни начала, но без подпис. Секс се прави (според мен), когато си готов да поемеш отговорност, ако случайно нещо се случи. Аз не правя секс, защото ако го бях направила на 15, и ако случайно нещо беше станало... много хубаво, майка на 15 и баща на 16. Относно него, едва ли щеше да иска да го махнем, той си е народен човек, самите те са 3 деца, така че едва ли неговите родители щяха да имат против да имат и внуче. Пък и за него образованието определено не му беше приоритет. Затова и не му пукаше особено за последствията. На мен ми пука, защото си имам цели и майчинство на 15-16-17-18, дори и 19 не ми е сред тях. Също съм егоист, но с моя егозиъм не наранявам никого. Моя роднина роди на 19. Омъжи се, купиха си апартамент, тя продължи да учи висше, завърши го, сега има сладка дъщеричка на 3 годинки и също има и хубава работа. Родителите й и помагаха, а тя самата е страхотна майка. Даже не й беше минало през ум да го махне, дори и на близките й не им мина през ум. Вярно, че беше с момчето от дълго време, но според вашата логика, да родиш на 19 си е съсипване на живот. За всичко успя, сега е млада майка и е много щастлива. Ясно ми е, че не всички имат нейния късмет, но все пак...