.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Загубих най-добрия си приятел ;(

Признах му, че имам чувства към него .. и кактоо се очакваше той се отдръпна .. Каквоо да направяя .. Искам да е както преди
    Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Риск печели риск губи. Не мисля че отново ще сте в същите отношения. Няма как според мен. Съжалявам.
    ваУ рокс
    Grell

Мега фен Аватара на Hilary_
    Искаш ама нЕмаа .. шанса си е 50-50 .. т'ва е положението ..

anonymous796009
    Guest
    Един съвет:Никога не предлагай на близък приятел!!!

Град
    Там някъде
    Скъпа никакъв шанс да сте както преди От личен опит знам..

Аз не съм му предложила ! .. Признах си чувствата.. Не мисля, че това е предложение ...

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Все тая. Ако не изпитва същото към теб ще се изплаши и ще има притеснения да говори с човек който изпитва чувства към него същите работи които е говорил с най-добрия си приятел.
    ваУ рокс
    Grell

Аз също започнах да се отдръпвам от него след като му казах... Правилно ли постъпвам .. Мисля, че ще започна да му досаждам .. Попринцип той ми пише винаги .. Аз никога не съм му писала първа, но сега ми пише много по рядко ..

еми това е никога няма да бъде същото

Супер фен
    Е то е ясно, че любовта погубва приятелството в 99% от случаите. Какво да направиш ? Нищо ! Дай му време Не знам какво друго да ти кажа.

Повече от фен Аватара на autumn666
    Ами... не знам дали има връщане назад. Въпреки това аз съм в... подобно... положение. Най-добрият ми приятел ми призна, че ме харесва, и знае, че аз изпитвам само приятелски чувства към него, но всичко си е както преди - разбираме се и си споделяме, той се е примирил, че в момента не може да има нищо между нас... но продължаваме да сме приятели за сега... не знам дали в твоя случай е възможно същото, зависи от това в колко добри отношения сте били с него. Ако сте близки, защо не пробваш да говориш с него? Не знам какво точно можеш да му кажеш... мм щом ти пише по-рядко просто директно го питай защо те избягва... кажи, че се чувстваш гадно.. ох не знам. Едва ли ще е същото, но си струва опита, де... Или пък му дай повече време, може би е объркан.

Ако и той те е смятал за най-добра приятелка не мисля ,че толкова лесно се губи силно приятелство.Очевидно той не те смята за най-добра приятелка.. а просто познато момиче влюбено в него.
    sleda ot lubovta

Град
    Варна, моретоо :)
    Цитирай Първоначално написано от valentin1578
    Един съвет:Никога не предлагай на близък приятел!!!
    що ве на мен 2 пъти ми излезе късмета :]
    хЪх...

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Риск печели риск губи.
    Can It All Be So Simple ?

Опитай се да поговорите. Ако за него си била важна поне това ще направи. Аз сега си спомням кат един от най-добрите ми приятели ми призна и аз как млъкнах Не продумах нищо 20 минути, а той горкия седеше и чакаше да му кажа нещо. Ужасна ситуация. Ама след т'ва поговорихме ... И сега сме си фр, той харесва друго момиче и така... Мисълта ми е, че не е задължително всичко да се проваля .. Все пак ти и други момчета ще харесваш и може би тогава може да си оправите отношенията. Късмет
    So baby, don't feel no pain, just smile back <3

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Съгласна съм с това,че не е задължително всичко да се проваля.. Обаче в случая вече се е провалило.. Аз също съм в подобно положение,да не кажа същото положение ,връщане назад няма.. Нищо няма да е както преди.. Просто се примири с тази мисъл... И недей да храниш празни надежди..

Продължи смело напред.. Ако той не изпитва същото към теб - няма да сте както преди,защото той ще знае,че ти не изпитваш само приятелски чувства към него.. И точно в това е проблема..

Просто поговори с него.. Ако не стане.. Продължаваш смело напред.. (: Не знам друго какво да ти кажа (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Дай време на себе си да преодолееш чувствата си към него. Когато това стане, му пиши, че си готова отново да бъдете приятели; че си приела това, че човек не може да контролира емоциите и чувствата си, но може да избира приятелите си и си готова отново да бъдете приятели, както преди
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

НЕ искам да те отчайвам, но никога няма да сте като преди. След време обаче може да се отпусне и да не е толкова отдръпнат от теб.
    вчера,днес,утре и завинаги ! ♥

Град
    София
    Мисля,че е изключително тъпо да се сърдите за това,че ваш близък приятел/ка има чувства към вас.Просто казавате ,че и вие го обичате,но като приятел/ка и нищо повече.Глупаво е ,даже изключително тъпо да се сърдите.В случаят няма за какво да му се извиняваш..За това,че го обичашли?Стига глупости..Просто му кажи да го приеме като възръстен човек,и че ти нямаш никаква вина,за товаче го обичаш.И то наистина е така.Той,ако ти е поне истински приятел няма да ти се сърди за глупости

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Мисля,че е изключително тъпо да се сърдите за това,че ваш близък приятел/ка има чувства към вас.Просто казавате ,че и вие го обичате,но като приятел/ка и нищо повече.Глупаво е ,даже изключително тъпо да се сърдите.В случаят няма за какво да му се извиняваш..За това,че го обичашли?Стига глупости..Просто му кажи да го приеме като възръстен човек,и че ти нямаш никаква вина,за товаче го обичаш.И то наистина е така.Той,ако ти е поне истински приятел няма да ти се сърди за глупости

И аз мисля така.. Била съм в същата ситуация... Бившия ми най-добър приятел също ми каза, че има чувства към мен, но продължихме да си споделяме и тн, обаче по едно време той доста се отдръпна от мен .. Незнам защо.... Много е странно всичкоо :х

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Да не ти пука.Приятели за цял живот няма.Рано или късно всеки си хваща пътя.След време ще се радваш че си постъпила смело и си опитала
    Addicted to Addictions

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от xxpamzy
    Опитай се да поговорите. Ако за него си била важна поне това ще направи. Аз сега си спомням кат един от най-добрите ми приятели ми призна и аз как млъкнах Не продумах нищо 20 минути, а той горкия седеше и чакаше да му кажа нещо. Ужасна ситуация. Ама след т'ва поговорихме ... И сега сме си фр, той харесва друго момиче и така... Мисълта ми е, че не е задължително всичко да се проваля .. Все пак ти и други момчета ще харесваш и може би тогава може да си оправите отношенията. Късмет
    И аз така мисля

Мега фен
    Град
    Earth...
    напсувай го!

Град
    Warna (:
    Хм .. ами няма как да са същите отношенията наистина,просто щом те е оставил явно не е държал достатъчно на теб.Разбирам,че наистина ти е много гадно и че искаш всичко да е както преди.. но не мисля,че има начин просто продължаваш напред и това е.НЕ си направила грешка,че си му казала.. по-добре е,че си изляла всичко,което чувстваш.Понякога така се получава.Горе главата (:

anonymous708973
    Guest
    Изчакай да мине известно време. Обади му се и кажи "Наистина ли смяташ да си скапем прекрасните отношение заради нещо толкова глупаво?"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си