.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на Hilary_
    Дори само с начина, по който си написала темата ти лично мен (нищо, че съм момиче) ме впечатли .. сигурна съм, че ако приложиш това и към него ще ти обърне внимание! (не, че сега не го прави) .. просто трябва да бъдеш по - настоятелна и да не го мислиш толкова какъв е и какъв не е ..

п.п. само после да няма .. "съседката е влюбена, кажи ми как ме предпочитааш" ..

Бъди себе си. Това е моят съвет. В крайна сметка ако те хареса, трябва да те хареса заради теб самата, нали така? Не преигравай, не опитвай да бъдеш нещо, което не си.. Ти сама каза, че искаш да бъдеш пич.. НЕДЕЙ да се правиш на маймуна за да се харесаш на някого.. Нека те харесва заради това, което си

Град
    Boulevard Of Broken Dreams..
    Помисли си хубаво до колко харесваш това момче и заслужава ли си да се бориш за един женкар. Има толкова много момчета и съм сигурна, че с поне 1 ще си паснете, но пък ако го харесваш много и искаш само него пробвай се.Според теб той харесва ли те? Показвал ли ти е някак или просто те е свалял като многото?

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Имаме невероятен ''очен'' контакт . Всъщност, може да се каже, че аз не съм го виждала в действие. Но една приятелка ми каза скоро нещо за него: ''Не го познавам лично, но щом се занимава с нея значи не е добър''. А тази ''нея'' е едно момиче, което явно е влюбено в него, а той я използва така да го наречем. А аз просто не искам да съм една от многото му ханъми, а той да се чувства като бей. Просто не съм такава. Явно не го харесвам чак толкова много, че да си го причиня.

Град
    Boulevard Of Broken Dreams..
    Радам се, че се ориентира какво да правиш. След като знаеш как ще свърши всичко просто се откажи. Това е най-доброто решение.

Аз все на женкари се натъквах...ехх късмет. Но никога, абсолютно никога не съм имала надежда да променям някого. Напротив. Все си казвах, че не съм аз тази дето ще промени някой, че не съм аз тази, заради която някой ще загърби голяма част от живота си, но....друго се оказа. Приятелят ми си беше женкар...или поне така изглеждаше, но се оказа изключителен човек, който просто не беше намерил подходящата. Като се запознахме на купон само му бягах. Виждах какъв е, личеше си му и изобщо не ми се занимаваше повече с такива, бягах, бягах, колко да съм бягала, като няколко дни след това бяхме гаджета. Той се промени адски много, загърби много голяма част от живота си - многото купони, кръчми, дискотеки, "приятелки" с привилегии и т.н. заради мен. Е, заслужавам го Отначало му нямах никакво доверие, изобщо не си правех илюзии, дори и сега имам едно наум. И все пак, няма как да го промениш ако той не пожелае. Такъв тип момчета трудно се променят, преди мислех, че е невъзможно и странях колкото мога от тях...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си