Кефи ме начинът ти на писане (като изключим тъпите правописни грешки). Личи си, че си човек с въображение. Впрегни го!
Естествено, че има смисъл. Ако питаш мен, всичко, винаги има смисъл. Мхм...
А тва женкарите и кучките обикновено са наистина хубави, знаещи, можещи хора, които не искат да се хабят в безсмислени "връзки" и филми, нито пък да се правят на влюбени в посредствени хорица.
Сваля се с всичко живо, щото може. Всеки друг на негово място би го правил, но тези, на които не им връзват мацките, не щат публично да си кажат "аз съм по-смотан от него" и се пишат много свестни.

Ти искаш да си различна, уникална, готина? ОК! Не бъди такава.
Чаткаш ли какво искам да кажа? Ако наистина е такъв страшен пич, какъвто го описваш (макар че не го познаваш и е възможно да грешиш в преценката си за него, често се случва), то поне още 2-3 момичета полагат усилия да се покажат невероятни и ако се наредиш сред тях, няма да изпъкнеш. Така че, не залагай на празното изтъкване на способности и доблести. Вместо това, се покажи нежен и естествен, чувствителен човек.
"Ако една жена не умее да направи недостатъците си привлекателни, то тя не е никаква жена".
Тва е. Не е никак трудно, само си настрой антенките на неговата честота и започвай да го въртиш както си искаш. Мъж ли е, кълве!