.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Защо така реагирам?

... Имам наистина силни чувства към момче, което не е от моя град..
    Но вече ми писна.. не намирам смисъл да се занимавам с него.. какво ли не правя, как ли не намеквам, че имам чувства към него, а той - нищо от негова страна.. надявам се, поне като се видим в най-скоро време да се променят нещата.. Пък и да започна да общувам с други момчета - не мога. Колко момчета са се опитвали да се сближат с мен, да се запознаем и т.н., но аз все се отдръпвам , защото се познавам и знам много добре, че съм прекалено влюбчива, а пък и ме е страх да не бъда наранена отново.
    Искам да се запозная с друг и да стане нещо, но уви .. защитна реакция ли е? какво е? и аз не знам..

Дайте ми съвет как да спра с това мое държание..!!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Престраши се да започнеш да контактуваш и с други момчета.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    София
    ДА,това е защитно реакция.
    Преодолей страхът си и започни нова връзка.
    Но бъди предпазлива.

Супер фен Аватара на djipsito
    За кво пък трябва да започва нова връзка... ???

Просто се отпусни и общувай с момчетата, опознавай, преценявай... А не първия, който ти дойде... аре тоя ше е. Не давай надежди, ама и не бягай.
    Връзки от разтояние не ти трябват, според мен, ама там ти си знаеш.
    Защитна реакция е, ама може да се "тестваш", дали си се поучила от грешките си. И аз искам ама нема ;р

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Любовта от разстояние не е за всеки.. Особено ако си недоверчива по рождение,доста кофти ще се получи.. Просто наистина недей се занимава с подобен тип връзка,защото ще си причиниш едновременно: ревност,която ще породи и болката... А и "Невиждани очите се забравят"..

Както и да е.. Спри да мислиш за този и си говори с други момчета.. Смятай ги просто за приятели.. Дали ще се получи нещо след това - времето ще покаже.. Но недей само заради един,да ставаш необщителна.. Ако ме разбираш какво искам да ти кажа..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Щом не ти обръща внимание ... да го..... Гласи се, бъди красива, не му обръщай внимание, а на теб ще започнат да обръщат внимание повече момчета. Все някой ще се окаже по-добър за теб. От друг град е... ще го забравиш още по-лесно. Сега мислиш, че е много гадно, но ще видиш, че тинейджърските пориви на сърцето отшумяват бързо. Не се плаши. Повярвай ми, ще ти мине и ще се чудиш какво си му харесвала. Ни=аистина. Просто иска време.

Град
    София
    Мъжете поне в България,са 3пъти по-малко от жените.
    Така,следователно на 1 мъж се падат средно по 3 жени
    Една законна и 2 незаконни.
    Така,че кв'о излиза?
    Излиза,че колкото и да се гласиш,не само ти де..всички ние..жените,никога няма да сме единствените.
    Тези сладки приказки са само за в началото,първият месец..най-много 2,до като те омае..После като станеш ''негова'' и почва да ти се качва на главата.Това на мъжете им е вродено.
    КАКТО на повечето жени ни е вродено да лъжем и интриганстваме
    Мъжът,ако не изневери,не е мъж.
    Както и жената ,ако не поклюкарства с приятелки на кафе,нещо е збъркана..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa

Сериозно ли го вярваш?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

Сериозно ли го вярваш?
    Не го вярвам,защото го знам.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

Сериозно ли го вярваш?
    Не го вярвам,защото го знам.
    Има нещо вярно и в това, но ако мъжа обича жената до себе си, и й вярва ще си държи питона в гащите..

Иначе по темата: знам разбирам те как се чувстваш, но така ще е докато го забравиш.. Разбира се това не е задължително. Можеш да продължиш контакт с него.. стига разбира се да не е до предела на досадното. Но ако сега още докато изпитваш чувства към него започнеш да се запознаваш с други момчета и в един момент разбереш, че и той има нещо към теб, как ще се почустваш? ... изчакай да се развият нещата пък ти сама ще разбереш какво трябва да стане!!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Пусни се по течението, показвай истинската си същност, разбии тази преграда и бъди себе си .. Със сигурност ще бъдеш много наранявана и дори използвана, но в край на сметка човек се учи от грешките си .. Но никога не потъпквай гордостта и честта си заради някой, за когото не си струва ..
    "Знаеш ли какво е самота? -Знам какво е. -Но не знаеш какво е да си самотен, когато имаш възможност да бъдеш с когото си поискаш..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си