- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Американизацията в България
Напротив.
Ще те опровергая.
В почти всички главни тв-та,т.e.БТВ и Нова,пускат турски сериали.
Иначе да,повечето лоши неща каточели дойдоха от Usa.
Такова усещане и такъв поглед имам.
Vamprikata няма ли да я правим модераторка? Айде! Старае се момичето!
...
Ти скочи директно в другата крайност, а това че във Франция има еди си колко процента цензура, не значи, че в България или където и да е трябва да е същото. Културата не е артефакт и е достатъчно податлива да се променя и да се развива, но това не значи, че може току-така да я продадем.Първоначално написано от CanisDirus
Ама ние продаваме ли си културата? колко й взимаме? Как се продава култура?
Кой ни я купува? На лизинг може ли?![]()
...
Мине не мине и некой любител на 70те, ощипан по оная работа от Мики Маус се изцепи на слабо време![]()
Чудесни допълнения към темата ми, демонстрирате възхитителен патриотизъм!
^^Първоначално написано от Rorschach
Не усещаш ли психическата атака на автора?
Опитва се да те вбеси ,и успява.И не само тебе де..всички![]()
Но с мен няма да успее.
Защото усещам тънките граници.![]()
indiekaths, според написаното от теб, трябва да избера алтернативата, колкото и по-нестойностна да е тя, само защото е алтернатива, така ли?
Защо трябва да бъдем лишени от избор, затваряйки и до голяма степен убивайки развитието на културата си, както каза Каниса, само и само за да не изберем Американското?
Дай да спрем и банани да ядем, а? Някак... абе, не е европейско.
И ти като нас си просто келеш...
Също и традиционните български: боб, царевица, домати - всичко това е вносно.Първоначално написано от HoldFast
Представяте ли си - такива неща като смислянски боб, качамак, шопска салата не са български. Вече ми горчат на езика.
А горките Румънци - мамалигата им е национално ястие...
...
Ако искаш си обръсни главата и си татуирай европейското знаме на челото, не ме интересува. Казах каквото казах, нямам намерение да се повтарям, пък и твоят приятел Каниса с удоволствие доразвива моите мнения.Първоначално написано от HoldFast