.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Преса

Преса

http://www.profesionalist.com/%D0%9F...Q-details.aspx

дайте някакво мнние за тази преса
    People are not perfect .. ( except when trey smile)

мързела не е недостатък, а изкуство, което владея перфектно !! ;д

КРАСОТАТА КРАСИ СВЕТАА!!!

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Мм.. ако имаш права коса , и понякога леко се извива.. ще ти върши работа, но иначе ме съмнява да е хубава
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Супер фен
    Град
    Germany
    Не ми изглежда много надеждна..По-добре си вземи някоя маркова,ще ти върши повече работа :}

Дам... По-добре вземи някоя с която се регулира температурата.Моята е такава и съм много доволна

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не цената определя качеството на една преса.. Няма значение дали е маркова или не,тя ако не върши работа - няма и да върши,дори и да дадеш 500 лв..

Ако имаш права или чуплива коса ще ти върши работа,предполагам.. Пък и е евтина - така,че вземи си я,опитай я,виж дали ще ти хареса.. (: И така .. А иначе всяка преса гори косата
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Не цената определя качеството на една преса.. Няма значение дали е маркова или не,тя ако не върши работа - няма и да върши,дори и да дадеш 500 лв..

Ако имаш права или чуплива коса ще ти върши работа,предполагам.. Пък и е евтина - така,че вземи си я,опитай я,виж дали ще ти хареса.. (: И така .. А иначе всяка преса гори косата

++++

Имам преса за 30 лева, косата ми е къдрава и я изправя перфектно, както на една приятелка пресата за 110 паунда... Важни са градусите и покритието най-вече, кво ги гледате тия пари, пък като чели Белисима, Ремингтон и подобни не струват на същата цена, материалите не са толкова скъпи, за да си струват 90 лв примерно, плащате колкото 10-20 лв за опаковка, покритие, и всички материали които се използват, другото го давате на марката, не го ли разбрахте?
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Повече от фен Аватара на Greshka
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz

Ако имаш права или чуплива коса ще ти върши работа,предполагам.. Пък и е евтина - така,че вземи си я,опитай я,виж дали ще ти хареса.. И така .. А иначе всяка преса гори косата
    ++++

Имам преса за 30 лева, косата ми е къдрава и я изправя перфектно, както на една приятелка пресата за 110 паунда... Важни са градусите и покритието най-вече, кво ги гледате тия пари, пък като чели Белисима, Ремингтон и подобни не струват на същата цена, материалите не са толкова скъпи, за да си струват 90 лв примерно, плащате колкото 10-20 лв за опаковка, покритие, и всички материали които се използват, другото го давате на марката, не го ли разбрахте?
    +
    От евтините преси също има хубави.Не винаги цената отговаря на качеството.Разбира се ако имаш много къдрава и упорита коса по-добре да си вземеш преса, която нагрява до високи градуси.Моята преса също е Сапир и съм доволна, но не е точно тази.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Sapir имат хубави преси,но тази точно е пълен боклук!!! Моя позната си я беше купила,изправи се 10-тина пъти с нея и после й гръмна в ръцете За малко щеше да си подпали косата
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

косата мие права съвсем леко се чупи в края... взех си я и съм сравнително доволна надявам се да не гъмне скоро поне 2 месеца да издържи

Не става за нищo.
    Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.

за вас незнам ама на мен ще ми свърши поне малко работа ;д;д _)_

Град
    kardjali
    Купи си на Remington няма да съжаляваш :}

ще си купя по нататък... ааз искам да ми върши работа за сега... сега имам за какво да си харча парите

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Не очаквай чудеса от нея.

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    мойта коса, че е права само връхчетата се подвиват си взех вчера на ровента (тая дет и къдри) и съм горе-долу доволна, пък за теб, ако ти е и чуплива/къдрава не знам кво ще правиш с тая измислена
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

абе нищо не очаквам косата ми е права обаче имам малко бебешка коса или както му се вика отстрани и ми трябва за това... ама вие от каде да знаете

Цитирай Първоначално написано от ch0c0late44
    Не ми изглежда много надеждна..По-добре си вземи някоя маркова,ще ти върши повече работа :}
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си