.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

на кой вината е по голяма

Ходих с едно момче два месеца и много го обикнах но онзи ден като ме изпращаше и тръгнах да го хващам за ръка и се дръпна аз го питах защо го прави и каза че си въобразявам и тръгна към мене и аз се пошегувах казах му махай се сега но на шега и той вика искаш ли наистина да си тръгна и той се обърна и си тръгна и си ходих сама и на следващата сутрин ми писа смс че иска да скъсаме и такива и че иска да си останеме приятели а в последствие разбирам че 2/3 пъти се е целувал с едно момиче от селото където ходят на дискотека а той казва че не е а ми го казват много хора и се е обаждал на бившата си да и честити именния ден и и е казал не да си жива и здрава а да си ми жива и здрава и поръчах на едно момиче да го пита да си поговорят тя е обща приятелка и е казал че не е заради тва момиче дето са се целували а просто няма чуства към мене а аз много искам да съм с него и ме гледа усмихва се но незнам а и между другото аз не го целувах с език беше ме страх да не би да не му хареса и да скъса с мене и такива затова че може би вината е в мене незнам кажете хора моля ви

Мега фен
    доста си неопитна, просто му е било скучно с теб. и, да, наистина не се интересува от теб. спри да се занимаваш с него, а със следващия- по- смело! не може цял живот да ги цункаш по бузките.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Варна, моретоо :)
    Пише се "На кого?"
    хЪх...

Град
    София
    По пътя на логиката си на 12.
    И изобщо не сте били гаджета..
    А мисълта ме навежда,че си на около 12,защото ти идва на ума такава глупост,че ще скъса с теб примерно,защото не можеш да се целуваш добре,не си опитна..итн.В следствие излиза,че няма смисъл да се бориш за него ,за да си ''го върнеш'',защото ти въобще не си го ''имала''.
    А и той като няма чувства към тебе,няма смисъл да продължаваш каквито и да било опити с него.3ащото просто няма смисъл.Заключението ми е ..нали се сещаш,че за една здрава връзка се искат двама човека,които да се обичат.А не единият да обича другият,а другият да няма чувства към другият,защото това си е чисто мъчение и за двамата.А особенно за този,който обича.Така,че по-добре го остави и се опитай да го забравиш.

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    4ай, не схванах - ходили сте 2 месеца, той те е ИЗПРАТИЛ до вас и не е поискал да го хванеш за ръка...... ако е искал да скъсате нямало е да те изпраща.
    А ина4е послушай колегите ^^^ и го забрави.
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Благодаря многоо

Сериозно връзки имат сериоани проблеми

Ами виновни няма,но държанието ви е било детинско,обад му се и поговорете.Успех
    .................

Абе ващо ходене не е било много ходене. 2 месеца без целува? Нормално да му е доскучало.. та вие какво сте правили друго освен да сте се държали за ръка?
    И накрая те къса с СМС без да поговори с теб.
    И му звънни да се изясните, питай го за причините, които са го накарали да скъса с теб и които знаеш, но предполагам, че той не.
    И другия път, както казаха преди мен - бъди по-смела.

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    По начина по който обясняваш си личи, че си малка. Пробвай да му кажеш, че искаш да си с него нищо няма да загубиш, но пък според мен не си заслужава. А и все пак 2 месеца само да се държите за ръчичка няма как да не му писне на човек, обади му се и му кажи, че искаш да се видите ако приеме тогава говори с него ако не няма нужда да му се вреш и да му се молиш .. и в никакъв случай не говори по скайп/телефон. Успех.

Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Пише се "На кого?"
    Мислех си да го напиша, ама ти си ме изпреварил.
    Иначе не че нещо, ама когато сте достатъчно зрели, за да можете да мислите по-трезво, тогава имайте връзки. Това е типично детско държание. Да се дърпа като искаш да му хванеш ръката, да те остави така тъпо, да скъса с тебе със смс... И как може да си помислиш, че ако го целунеш с език и не му хареса, ще скъса с тебе... Направи си услуга и просто го забрави. Щом е казал, че няма чувства, няма смисъл да се мъчиш. Още повече, че ни ти трябва момче, което само гледа къде да кръшка...

Вината е на форумните тролове, които насаждат грешни представи в ума на децата

Бахти дребнавите хора... В любовните отношения не трябва да има виновен, като цяло, а да не говорим за "по-виновен" или "по-малко виновен"...
    И какво, като се е обадил на бившата си, за да й честити и й е казал еди-кво-си? Куртоазия, мамка му...

Предполагам, че само си е тъсил причина да скъса с теб...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ти за препинателни знаци чувала ли си ?!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Изцяло твоя е вината!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И двамата си имате вина.. А на кого е по-голямата,ние не можем да кажем.. Иначе просто го забрави.. Той щом няма чувства към теб,а най-малкото ,което е ,че няма смелостта да каже всичко в очите ти - спри просто да мислиш за такъв страхливец като него..
    И наистина бъди по-смела.. Той ако те обича,ще те приеме такава,каквато си.. ДА не говорим,че някои момчета ги кефи да си неопитна,един вид за това,че те ще те учат..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Сaмо едно ще ти кaжa - момчето просто не е било зa теб. Щом се притеснявaш дa го целунеш по 'френски', знaчи отношенитa сa ви били нищо повече от 'познaти - гaджетa'. Не се рaзтройвaй, ще нaмериш идеaлнaтa половинкa, с която ще можеш дa си позволиш всичко, без дa те е стрaх или срaм.
    I'm your sunshine ~~~

Бий му шута смело! Този въшльо не е за теб!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си