Карах я преди 2 години. Нямах никакъв сърбеж - нито като излизаха, нито като се образуваха корички, нито като падаха. Всеки ден си мажех пъпките с някакъв спирт (не си спомням вече) Също така, след време като се получат корички, НЕДЕЙ, повтарям, НЕДЕЙ да си ги чоплиш , пипаш и човъркаш! Ако ти си ги махаш сам остават белези!!! Аз въобще не съм ги пипала и нямам нито един белег, но имах 3 приятелки които заедно с мен я изкараха и си ги бяха махали сами, а сега лицата им са обезобразени буквално - имат дупки и белези. Не ми се ще да си мисля какво е и по тялото им Така че недей да си ги махаш! Изчакай ги сами да се махнат.
А относно това, че трябвало да го караш като малък - всъщност, да , така е. Аз я изкарах на 11 години и то точно горе долу по това време, когато брат ми имаше бал. Той не я беше карал, затова стояхме в различни стаи , за да не го заразя. За щастие , той не се зарази и аз се оправих до неговия бал. Може да се каже, че трябва да я изкараш като малък, защото като пораснеш и не си я карал, ще бъде много тежко. Познавам едно момиче, което я изкара на 25 . Мога да ти кажа, че е било кошмарно - имала пъпки на ОКОТО и на езика даже. Така че е по-добре като малък да я изкараш.