- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Продавам СИЛИКОНОВИ ЧАВОВНИЦИ
http://www.facebook.com/LiberecoShop
Продавам силиконови часовници. Те доста нашумяха напоследък и са наистина страхотни :О Много са шарени и доста оригинални. Мисля, че са страхотни за лятото и в България все още доста малко хора имат от тях. Така, че ако искате да сте в крак със световната мода и да сразите съучениците си .... Мисля, че тези часовници са за вас :P Може те да ги разгледате в страницата ми във facebook : напишете в търсачката LiberecoShop и ако ви интересуват подробности да ми пишете на libereco@abv.bg
![]()
много са яки , откъде си и как става доставката ???
Страхотни са налиОт София съм, а доставката става с Еконт, харесваш си някой модел, пишеш на e-mail-a libereco@abv.bg кой е той и го получаваш до няколко дни
![]()
Предлагам широк избор на часовници. На ваше разположение са различни модели както и цветове от всеки от тях. Часовниците са внос от САЩ. При по-големи покупки и за редовни клиенти предлагам отстъпка. Намирам се в София и пращам с куриерска фирма Ekont. За това цената на доставката зависи от населеното място, в което се намирате, както и от тежестта на пратката. Предлагам и опция за отваряне: когато куриерът пристигне при вас имате право да пробвате часовника и ако не ви хареса да го върнете заплащайки единствено цената на доставката. Ако някой от часовниците не се намира в наличност предлагам също опция за предварителна поръчка, при която часовникът Ви ще бъде поръчан и доставен от 2 до 3 седмици.
Не изпускайте !!!![]()
Ако нещо ви интересува питайтеМоделите можете да разгледате във facebook, а тук все още не мога да кача снимки, защото съм нова ;(
За да видите всички налични модели и цветве може да посетите страницата ми във facebook : http://www.facebook.com/album.php?id=196708230350340&aid=45007#!/pages/LiberecoShop-%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D 0%B2%D0%B8-%D1%87%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%86%D 0%B8/196708230350340
часовникът предава стил, но товая по-скоро говори "ооооооооооооооо, колкото съм прост"
Всеки си има собствен стил и ако това не е твоя не означава, че другите са прости ....![]()
Каква е цената на часовниците? (извинявай, но никъде не видях)...А часовниците иначе са много готини..![]()
Ако влезнеш в страницата ми във facebook http://www.facebook.com/album.php?id...0340&aid=45007 ще видиш цените на всеки часовник![]()
Това са най-новите часовници, за тях набирам предварителна поръчка, за това не пропускайте !![]()
Цена : 32 лв
![]()
аре бе пич кво стана с мойта поръчка . писах на имейл пощата . кв,бул,град :Д , модела кой искам и кво никъв отговор . кво става сега я ми изясни не трябва ли да ми потвърдят поръчката . поръчах го в неделя или събота незнам точно . я ми кажи кога ше дойде.
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
Искам и аз един чавовник ХАХААХАХ :P
Не се залъгвайте. Тия часовници ги има в ибей за 4-6 $ ...![]()
![]()
http://cgi.ebay.com/New-ODM-Spin-Spo...item3cb6f278f6
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОРИГИНАЛИТЕ са 130-40 $ ... но тов не са оригинали![]()
ти кат искаш си поръчвай от ибей мен не ми се чака и не ми се разпраа да поръчвам . 100 4аса 6е ми отнеме кат една такава поръчка е за 10 минутки и след три дни ти ги доставят . пък оригиналните нямат голяма разлика . аз имам на дийзел силиконов часовник за 350 лева и му ебах майката за това сега искам по евтин и това е перфектният избор .
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
Само където изпускаш факта, че трябва да имаш 18, за да се регистрираш в ебей, доставката отнема 3 седмици, обикновено доставкато до Бг е по-скъпа от самата покупка, не си сигурен, че часовникът ще пристигне, а и не се знае в какво състояние ще доиде.... Никой не те задължава да си поръчваш от тук все пак, всеки сам си приценява кое накрая излиза по-евтиноПървоначално написано от koshtramba
![]()
Една фирма с комисионна 30 %, която има адресна регистрация в щатите ти осигурява всичко. Само дето чакането ти е 3 седмици. Но пък го взимаш 3-но по-евтино.
По - добре да си го вземеш за 3 дни след поръчката отколкото да си го вземеш 3 седмици след това . Аз като гледам колко бързо се мени модата то докато ми дойде тоя часовник ще сменят модата :ДД
По случай Велик ден правим намаление на някои от моделите:
Само сега на невероятната цена от 5 и 50 лв !
![]()
![]()
![]()