.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Мега фен
    Според биологичният часовник сме най-активни през периода от 4 до 6 -7

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Знае ли някой ефективни упражнения за сила? Отидох на лоста и се набирам едва 2 пъти. Нямам сила ..

Супер фен Аватара на fatrat
    Ами например да смесваш машини със свободни тежести? Или да се набираш колкото можеш с почивки ?

Еми незнам и аз, затова питам. Ще пробвам това.

Супер фен Аватара на fatrat
    Цитирай Първоначално написано от Ashenvale
    Еми незнам и аз, затова питам. Ще пробвам това.
    това недей го пробва,че няколко приятелчета пропаднаха покрай него

Мега фен
    Най-добре върви на фитнес зала,поне докато заякнеш малко,защото дори и аз правя повече набирания от тебе Няма смисъл да ходиш на лостовете и да правиш по 2 набирания и айде..Следващият сет 1 набиране и после няма можеш нищо.. Не си мислите,че е толкова лесно,чуваш от някъде "street fitness" ей ся ше ги счупа тия лостове,не става така майна

То че не става така ми е ясно. Ако обаче ходя през ден и правя по две по три, след това ще почна да ги качвам и така, или няма да натрупам сила от лостовете само ..

Супер фен
    или няма да натрупам сила от лостовете само
    Без фитнес ще става много бавно,неизвестно колко време.Изобщо ли не си влизал в зала? Там можеш да дърпаш вертикалния скрипец зад врат и пред гърди.Когато стигнеш на скрипеца тежести,които са около 2/3 до 3/4 от твоето собствено тегло,ще можеш лесно и да се набираш.И освен това за набирания трябват силни бицепси,а в залата има много начини да станат големи и силни.Което само с лостове не става лесно и бързо. Влез малко в зала,а на лоста опитай първо набиране с тесен подхват което е най-лесния вид набиране.

Аз тренирам Муай Тай от скоро. Там има скрипец ще вдигам всяка тренировка. За бицепс гири и лост ли да вдигам?

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Източници на пълноценен протеин: Пилешко месо, пуешко месо, говеждо месо, риба тон, сьомга, риба меч, треска, омари, скариди, яйца, кашкавал, нискомаслено сирене, нискомаслено мляко.

Иточници на комплексни въглехидрати (богати на скоробяла, нишесте) – хляб (пълнозърнест, ръжен), картофи (обикновени, сладки), овес, леща, грах, боб, паста (пълнозърнеста), ориз (бял, кафяв, но най-вече кафяв) и др.

Източници на комплексни въглехидрати (богати на фибри) – аспержи, броколи, моркови, царевица, краставици, зелен боб, лук, гъби, грах, домати, спанак, зеле, маруля и др.

Източници на полезни мазнини – маслиново масло, рапично масло, слънчогледово масло, масло от шафран, ленено масло, фъстъци, фъстъчено масло, кашу и ядките като цяло и др.

това мисля ,че ще ти е полезно ,за да си направиш хранителен режим..на ден трябва да се храниш по 5-6 пъти
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Има ли начин да отслабна, смисъл да смаля само корема. Само той е подут... личат си формата на плочките обаче нямам :/ Сори за тъпите въпрости ма като не ги разбирам .. хихи

Мега фен
    Няма начин! Гориш ли , гориш отсякъде!

daaaaaamn. Okey Значи ще помпя яко коремни.

Абе намерих нещо, незнам какво е, но излгежда ефективно и мисля да го пробвам. Нарича се "Глутамин", 30 лева, но като видях накрая обощението:Поради многобройните се анаболни и антикатаболни действия, глутаминът би трябвало да се използва като добавка, тъй като е много ефективен, при изграждането на мускулна маса, и се отказах, незнам може би защото пише "анаболни" ...
    Дали ще има някакви странични ефекти ако го използвам един месец, примерно ?

Мега фен Аватара на Chacho
    Анаболният процес е процес на изграждане - в случая градене на мускулна маса. Катаболитен пък е процес на разграждане, като антикатаболитен е антонимът му. Тези две неща съставят метаболизма. Няма какво да се плашиш, означава просто, че спомага процесите на трупане на ММ.

Думата "анаболи" всъщност означава анаболни стероиди или такива хормони, които влияят са двигатели на анаболните процеси. Предозирането им води до нежелани странични ефекти, тъй като хормоните контролират голяма част от физиологичните процеси в организма.

Глутаминът не е анаболен стероид.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Абе намерих нещо, незнам какво е, но излгежда ефективно и мисля да го пробвам. Нарича се "Глутамин", 30 лева, но като видях накрая обощението:Поради многобройните се анаболни и антикатаболни действия, глутаминът би трябвало да се използва като добавка, тъй като е много ефективен, при изграждането на мускулна маса, и се отказах, незнам може би защото пише "анаболни" ...
    Дали ще има някакви странични ефекти ако го използвам един месец, примерно ?
    Защо си бягал от часовете по Биология?

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    И аз много ям, но нямам време за фитнес и не мога да стана повече от 50кг пък съм 175см висок на 18год от няколко години стоя 50кг и само пораствам на ръст и не мога да напълнея дори с 1кг сигурно имам бърз метаболизъм, но нямам време за фитнес и тем подобни! Ако можете да ми кажете на кои храни да наблегна повече и някви тренировки в домашни условия? Никъв спорт не тренирам и до ся съм правил само коремни преси и лицеви но няма никъв ефект

Опиши ни какво представлява едно твое "здраво ядене"? А пък и не опира само до самото ядене, а и до това кога и колко често ядеш.
    Audio ergo sum

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    И аз много ям, но нямам време за фитнес и не мога да стана повече от 50кг пък съм 175см висок на 18год от няколко години стоя 50кг и само пораствам на ръст и не мога да напълнея дори с 1кг сигурно имам бърз метаболизъм, но нямам време за фитнес и тем подобни! Ако можете да ми кажете на кои храни да наблегна повече и някви тренировки в домашни условия? Никъв спорт не тренирам и до ся съм правил само коремни преси и лицеви но няма никъв ефект
    Не говори глупости,лесно да се говориш за бърз метаболизъм,след като не знаеш нищо и си нямаш ни най-малка представа.. Кажи си хранителният режим и ще ти кажим дали ти е "бърз" метаболизма

Тренировки в домашни усповия,лицеви,коремни,усп редка,набирания,вземаш дъмбели ,щанги правиш си лег полулег една скамейка,има избор и за вкъщи!

И аз така си мислех "имам бърз метаболизъм, не мога да ям повече", ама за 20 дена качих 2 килограма. Яденето му е майката!
    Audio ergo sum

Да попитам пак, че ми казаха с глутамин абсурд да кача маса.
    И да питам наистина ли е така или ще трябва да си купувам и протен ?

Супер фен
    Вече ти обясниха,че с добро хранене ще качиш най-много маса.

Да разбрах, но просто искам да знам дали от този глутамин също се качва маса !

Мега фен Аватара на Chacho
    Според мен можеш по-добри инвестиции да направиш от глутамина.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Да попитам пак, че ми казаха с глутамин абсурд да кача маса.
    И да питам наистина ли е така или ще трябва да си купувам и протен ?
    Хранителен режим ти трябва! Тва нищо няма да направи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си