.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Супер фен Аватара на lqlq89

Депилиращи ленти

Ползвали ли сте? Доволни ли сте от тях? И от лентите на коя марка сте доволни?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на gabri3lla

Re: Депилиращи ленти

Веднъж си бях взела на Вийт. Повече не повторих грешката.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Дева и Стреп.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Бях си взимала на Дева , и останах доволна
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Супер фен Аватара на lqlq89
    Мерси много :P
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

вийт и стреп и аз съм доволна

Re: Депилиращи ленти

Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    и аз!

Повече от фен Аватара на Greshka
    Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    + Аз също не съм доволна от тях.

Lycia, много съм доволна, но ползвам само тези за чувствителна кожа, защото другите ми смъкват кожата направо. Други не съм пробвала, така че нямам база за сравнение.

Град
    България
    Такам. За да не правя нова тема пиша тук. Купих си лентички Nair (исках deva, но нямаше в дрогерията) искам отзивите на тъмнокосите приятелки като мен от форума
    Ако имате възможност и добро сърце моля Ви помогнете:
    Цена: 0.30 BGN , Кредити: 100
    Изпратете SMS с текст
    MAD115M133629
    на кратък номер
    1972
    (GLOBUL, MTEL, VIVATEL)
    * с включен ДДС във всички пакети.

Мега фен Аватара на babity
    Ползвам само ленти за лице. Доволна съм от тези на Елеа и Лучия

Голям фен Аватара на joannalof
    Цитирай Първоначално написано от VictoriaGospodinova
    Такам. За да не правя нова тема пиша тук. Купих си лентички Nair (исках deva, но нямаше в дрогерията) искам отзивите на тъмнокосите приятелки като мен от форума
    Повече харесвам Nair!!! Вършеха работа,докато Дева само скубят и нищо не откъсват Дева е 4 с нещо,а Nair 8+!
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    Бях си взимала на Дева , и останах доволна
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ползвам за лице Дева,ако няма Дева някакви други...последните пъти си взимам от тия на Вийт,май плодовите,защото лентата е розова...;д взимам си една и си я режа на по-малки,защото ми трябва за лице само

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Личия с лайка и тези на Дева .

дебре де,само аз ли съм некадърна и не мога да се справя с тези ленти на Дева,днес си купих и пробвах,но само 5-6 косъмчета се откъсват....мисля,че не затоплям добре лентите...не знам,пише да се задържи няколко минути между ръцете,предполагам да се запотли...някой ще ми обясни ли дали наистина е така е колко точно трябва да се затоплят.Мерси предварително

Цитирай Първоначално написано от mesmeri Виж мнението
    дебре де,само аз ли съм некадърна и не мога да се справя с тези ленти на Дева,днес си купих и пробвах,но само 5-6 косъмчета се откъсват....мисля,че не затоплям добре лентите...не знам,пише да се задържи няколко минути между ръцете,предполагам да се запотли...някой ще ми обясни ли дали наистина е така е колко точно трябва да се затоплят.Мерси предварително
    Държат се така за да се затоплят. Залепваш по посока на косъма и дърпаш срещу посоката на растеж. На дева и на мен не ми харесват, не скубят добре. Като цяло по-добре да дам на козметичката ми 18лв за цели крака, а един пакет хубави ленти са около 10лв (Стреп) и пак не ми стигат и не е като професионалист.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Държат се така за да се затоплят. Залепваш по посока на косъма и дърпаш срещу посоката на растеж. На дева и на мен не ми харесват, не скубят добре. Като цяло по-добре да дам на козметичката ми 18лв за цели крака, а един пакет хубави ленти са около 10лв (Стреп) и пак не ми стигат и не е като професионалист.
    ясно,значи не ги затоплям добре май

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    Аз съм доволна от вийт ,но те са малко скъпички , също съм доволна и от дева

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    аз ги затоплям като ги мърдам между ръцете ми и броя до 30 а понякога и до 50 , ама някои лентички като стоят много време в магазина на някои марки после изобщо не можеш да ги ползваш ,защото восъка е истинал прекалено многоо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си