.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Exclamation ЛЯТО!! Плажове, барове, дискутеки, море .. А килограмите?! ..

Здравейте. Моля ви, препоръчайте ми някоя диета с която мога да сваля около 5-10кг. Лятото идва, всъщност дойде, а мен ме е срам да облека бански и да отида с приятелите си на плаж а пък в главата ми не се побира как бих могла да прекарам една почивка на морето с тях, като те не се притесняват от външния си вид. На 18 години съм, висока съм 1,85 тежа 70кл. Бих искала (ако може разбира се) за около месец да сваля от 5 до 10кг. Ако има някоя диета, която можете да ми препоръчате ще съм ви много благодарна. Също така ако знаете за някои хапчета за отслабване (но да са ефикасни, но и не много скъпи) също ще ви бъда много благодарна. Благодаря Ви предварително.

Повече от фен Аватара на Falstad
    Че килограмите са ти екстра...НЕ се превръщай в поредната анорексичка.

Щом за цяла година не си могла да ядеш умерено, едва ли за един месец ще можеш да ядеш минимални количества.
    Спортувай.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Голям фен
    Град
    София
    За кобилската ти височина, килограмите може и добре да ти стоят. А, иначе-смешна си душице и жалка!!!
    Queen of the Damned

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    За кобилската ти височина, килограмите може и добре да ти стоят. А, иначе-смешна си душице и жалка!!!
    По-полека. Не знам комплекси ли избиваш, но всички са започнали от някъде. Забелязвам всеки твой коментар в подобна тема е от груб по-груб. Държанието ти е отвратително грозно за момиче, нищо лично
    А за авторката- дойде лятото и вече всички се сетихте, че сте дебели и трябва да отслабвате. Ако през цялата година си тренирате нормално и си се храните нормално, тия проблеми нямаше да ги имате. За 1 месец няма да стане,съжалявам.

оф..изруд,спри да избиваш комплекси..дразнишшшшш!!!

До авторката:не се превръщай в анорексичка..ако искаш да оформиш-спорт+здравословно хранене..не ти трябва да сваляш!

Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    Кой знае какъв дребен лилипут си... чакали като тебе тихо!

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    ^ а ти си малко груба. Момичето не си е избрала колко да е висока, че да я наричаш кобила.
    Да, глупаво е, че се е сетила в началото на лятото, но по-добре късно, отколкото никога.
    Това, че е решила да промени това, което не харесва в себе си в никакъв случай не я прави жалка.

За авторката: и според мен килограмите са ти добре, -10кг ще си много слаба.
    Не пий хапчета и не очаквай резултати за месец, с постоянство стават нещата.
    Успех!

Благодаря ви на всички за отговорите. През изминалата година бях постоянно на диети, т.е аз принципно не ям месо, мразя хлебни изделия и постоянно ям салати (без олио) плодове и това е... Просто не ми са вкусни другите неща. И колкото и да е странно не ям шоколад, защото просто някак си не ми доставя "удоволствие" ;дд Просто и той самия не ми е вкусен. Не съм няква кобила а съм си нормална по височина всичките ми приятелки са на моята височина. Кг. не ми личат чак толкова единственото нещо, което ме дразни в мен е коремчето ;д .. и малко баджаци ;д .. тях най вече искам да махна..

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от Em. Виж мнението
    Благодаря ви на всички за отговорите. През изминалата година бях постоянно на диети, т.е аз принципно не ям месо, мразя хлебни изделия и постоянно ям салати (без олио) плодове и това е... Просто не ми са вкусни другите неща. И колкото и да е странно не ям шоколад, защото просто някак си не ми доставя "удоволствие" ;дд Просто и той самия не ми е вкусен. Не съм няква кобила а съм си нормална по височина всичките ми приятелки са на моята височина. Кг. не ми личат чак толкова единственото нещо, което ме дразни в мен е коремчето ;д .. и малко баджаци ;д .. тях най вече искам да махна..
    Мацка, забавения си метаболизъм, който е настъпил в следствие на каране само на салати и плодове, няма да го оправиш с диети. По-добре започни да ядеш.

Цитирай Първоначално написано от Em. Виж мнението
    Месото е полезно. Казвам ти го като човек, който не обича месо, но се старае да хапва от време на време.
    Спортуваш ли?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Може би просто трябва да се стегнеш,не да сваляш килограми.

И на мен това ми дойде на ум. Но въпреки всичко съм си едно инато момиче и сега съм си втълпила да отслабна .. ;хх

Внимавай да не станеш грозно слаба... висока си, а тези килограми не са много за тази височина.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Виж 30 day shred, аз сега правя тези упражнения и определено забелязвам промяна.

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Ау,ама наистина всеки ден ли ще има такава тема?! Лятото е тук,мисли се за отслабване по - рано.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ако наистина храненето ти се изчерпва със салати и плодове не знам каква диета търсиш. Как въобще оцеляваш?

Вдигни си задничето и спортувай.

Но не очаквай резултати за броени дни. Търпение и упорство трябват. Целогодишно

BamBamBo, че и по 2-3 на ден. Стой и гледай.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

А не те ли притеснява това, че си неграмотна?
    Сложи снимка да видим колко си дебела.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Престанете всички с тоя хейт. Какво ви е направило момичето, че да я обиждате така?
    Мда, наистина малко късно се е сетила за това, но хората са казали по-добре късно, отколкото никога.

Пробвай 30 days shred, или си намери други упражнения в интернет?
    ps. Оправи си заглавието - дискОтеки.

За месец - 30 days shred Висока си, килограмите ти са добре, просто се стегни. Колкото до яденето - на гладуване и салати/плодове не може да го караш. От това, което ядеш, тялото ти не може да си набави нужните съставки и започва да се отпуска. Яж разнообразно. Каквото ти харесва, но в нормални количества. Намери си някоя лека лятна диета - 90 дневната например. Няма да стане за един месец, но след три ще се чувстваш прекрасно. По-добре късно, отколкото никога

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    70/1,85*1,85=70/2,89=24,2=Нормално тегло

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    70/1,85*1,85=70/2,89=24,2=Нормално тегло
    Теоретично. За моята височина и 60+ килограма излизат като "Нормално тегло", но на практика ще съм ужасяваща гледка.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    1.85 :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Добре са ти килограмите.

Голям фен
    Град
    София
    ^Не и ако тия килца са мускул4ета!
    Queen of the Damned

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си