- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ходите ли в Строежа : )))
Здравейте,
има ли хора тук, които ходят в Строежа? : )))
Представи си, съществуват.
Ама е станало много скъпо.
Тук няма нещо много...
Ходили сме по строежите. Цигара в ъгъла на едната уста, от другия ъгъл пиеш бира и псуваш слънцето, че напича![]()
...
Не.
Много е артЪ.
А аз съм истински.
активизъм/превенция; писане; музика
съгласявам се.Първоначално написано от semantics
Е то в Студентски освен него няма други такива клубове, освен Токан.
Ориент 33![]()
Чувала съм от приятели, че е яко, гледала съм снимки и съм чела за разни концерти. И чакам да стана на 18.![]()
плейхаус и котън бейбееееПървоначално написано от w0sh
знаааааааам диагнозата и чакам дозата!![]()
![]()
![]()
то густо, то пусто
Строежа беше яко преди. Не съм ходил от много време, обаче
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
мразя студентски град! МРАЗЯ
нема по-гнусно кътче в тоя свят![]()
ходя понякога - близо ми е и не е много гадно...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Брато, на пейки каквито неща са се случвали, никой клуб не може дори да подозира!
Това за "нормалния човек" ще го пропусна, щото е крайно субективно и вероятно се разминаваме в разбиранията си за него.
А това:
е проблем, да.че пускат чалга нали?
Но няма отношение към седенето на пейка, нека избегнем безумното бръщолевене.
в Студентски град няма хубави клубове, ямболия. атмосферата на мястото е неприятна, хората са заядливи и неприятни. и в крайна сметка, дори там ще ти се подиграват...![]()
И ти като нас си просто келеш...
не знам за вас, но на 16.4 съм на парти в един клуб дето бачкам от време на време.
Гостуват АМЕТ и орк. КРИСТАЛИ![]()
![]()
![]()
Всички цигани ще сме там. поръчах си нова тениска на армани от befashionbg.com специално за този велик ивент!
...
Отби се за малко в офиса си до НДК![]()
...
честно казано на фона на студенстка гад всичко е по-якоПървоначално написано от Barathrum
там е пълно с такива изверги като теб...селски помияри, за които ако се знае предварително какви ще станат...немаше да ги има
к'во да ми харесва?
щото в София нема клубове, барове, кръчми и т.н ?Възможно е, нека да видим обаче какво ще предпочете всеки нормален човек - да пие на улицата, като някой клошар, или да отиде на клуб, било то и в Студентски град. Където между другото си има супер яки клубове, но проблема всъщност е че пускат чалга нали?
а ти иначе за нормален човек ли се смяташ?![]()
AАХАХАХАХАХХАИ в двата клуба никой не ми се е подигравал?![]()
само аз ли виждам нещо нередно?![]()
Там имало много релси на трамвая и може да го удари тока. Опасно е.Първоначално написано от machoka
...