.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Моля за мнение!

Бяхме най-добри приятели, казах Й че я харесвам, карахме се, но сме приятели. И двамата знаем че искаме да се целунем.. но някак си смелостта не иде.. мисля си че няма се получи, а и междодругото, не съм се целувал преди. И искам ужасно много да го направя, но все нещо ме спира и смущава. Та въпроса ми е : как да преборя тая смут, да я целуна, как да подходя и от тоя род неща. Моля ви за менние мерси предварително!

Град
    София
    Като тръгваш да я целуваш,не мисли глупости от рода на ''дали ще се справя'',даже бих ти препоръчала да не мислиш за нищо.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Нали все някога ще ти се наложи да го направиш, просто се отпусни и както казаха преди мен не мисли за нищо! Успех (:
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Съгласна съм и с двете
    Не щото сa пραзнu в глaвaтa .,
    a щото сa пρaзнu в съρцaтa. ;]

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Няма да можеш да го направиш. Ще се усереш и ще те зареже мацката.
    ваУ рокс
    Grell

Супер фен
    Ква смелост, ти да не си участник в битка, че да ти трябва? Не е толкова страшно, просто се отпусни и не мисли за нищо.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    Ква смелост, ти да не си участник в битка

На мъжете им е по-лесно да участвуват във война като 2-рата световна,от колкото да показват чувствата си..

Тaйнaтa нa хубaвaтa целувкa не е в товa, дaли си го прaвил преди и кaк се спрaвяш, a в товa, колко хaресвaш дaдения човек и кооолко много искaш дa се нaслaдиш нa моментa. Не се притеснвaй, не мисли зa нищо. Имaй си едно нa ум (сaмо едно ;д) - И тя го искa.
    I'm your sunshine ~~~

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa

На мъжете им е по-лесно да участвуват във война като 2-рата световна,от колкото да показват чувствата си..
    Нямаш си на идея колко си права. Аватара ти кърти ... мисля че трябва да ми леят куршум.
    ваУ рокс
    Grell

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa

Адски си права - "По-добре да умрем, отколкото да си признаем.."

За темата... аз съм също така ,но при мене проблема е и че тя не иска да се виждаме ...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    В такива моменти 1во трябва да се замислите дали искате да загубите приятелството заради едната кратка връзка(квото и да си говорим приятелство след връзка няма). Виж сега ще усетиш кога е правилния момент, ще ти дойде отвътре, отпусни се не мисли за нищо и го направи не е голяма философия. Има го и варианта в точния момент тя да предприеме първата крачка, но тва се случва рядко.
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Да, раззбрах ви и благодаря! Мен не ми е до целувката (как да се целувам), а до това как да я предизвикам всмисъл-как да започна със действията. Благодаря на всички

Град
    София
    BladeDancer
    Колкото до аватара,това не е само аватар.
    Това са истинските ми очи.

просто не се отказвай, ако сте били най-добри приятели е явно, че ще бъдеш важен за нея, за няколко дни не и звани, не и пищи пръв, просто чакай да те потърси тогава и кажи че имаш да и дадеш нещо и отидете там където сте си говорили където ви е било най-приятно и просто я целуни

според мен я целуни и не се страхувай от това (забрави за всичко и действай) щом знаеш че и тя иска същото значи няма проблем нещо да се обърка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си