.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Мега фен Аватара на Hilary_

Момчета, какво бихте направили? ..

Доообре, въпросът ми е предимно към мъжката част от форума.
    Имате следната ситуация: тя ви казва в очите съвсем човешки какво иска от вас и какво очаква (няма значение дали ще се отнася за приятелство или нещо повече) .. какво ще направите?
    Вариант 1: Ще й отвърнете със същата откровеност независимо какъв ви е отговора към нея ..
    Вариант 2: Ще й кажете "Ок, разбрах те!" и ще се направите на приятно разсеяни за неопределен период от време ..

МОЕТО МНЕНИЕ:
    Естествено ,че повечето ще посочат вариант 1 ама аз го заявявам от личен опит, че до сега всички, на които съм имала смелостта да им кажа в очите всичко са били страхливци и мизерници! (нищо лично) ..

.. мм някой ще се опита ли да ме убеди в противното?

Супер фен Аватара на BladeDancer

Re: Момчета, какво бихте направили? ..

Ще избера вариант 1.. защото ако съм харесвал момичето поне малко бих бил честен с нея колкото и гадно за мен да е. Пък и да не съм го харесвал поне малко уважение към даденото момиче ще имам щом въобще говоря с нея .

Явно ти си срещала само такива момчета. Не знам дали съм от множенството ама има такива който ще постъпят по същия начин .
    ваУ рокс
    Grell

Е то знам, че може и някъде да ги има ама май за момента са се скрили ..

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Е то знам, че може и някъде да ги има ама май за момента са се скрили ..
    Аз най-необезпокояван си се крия у нас. Ако някой ме открие здраве му кажи . Ех... късмет ако си търсиш такъв все пак .
    ваУ рокс
    Grell

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Първото.

Всеки заслужава истината, въпрос на чест е да я дадеш.

Писна ми от теми, в които хората се оплакват от боклуците/курвите, които са срещнали.. ВИНАГИ има изключения на каквото и да е, може просто да имаш кофти късмет.. рано или късно ще срещнеш и нормални пичове, за които до сега само си чувала.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Писна ми от теми, в които хората се оплакват от боклуците/к***те, които са срещнали.. ВИНАГИ има изключения на каквото и да е, може просто да имаш кофти късмет.. рано или късно ще срещнеш и нормални пичове, за които до сега само си чувала.
    ооо не .. в никакъв случай не слагам всички под общ знаменател!!
    Просто исках да разбера мненията ви ..

И аз съм за първия вариянт.
    По принцип съм си искрен а ако я харесвам си казвам всичко без проблем.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    ооо не .. в никакъв случай не слагам всички под общ знаменател!!
    Така прозвуча. Cool. Както прави най-добрия ми приятел, Keep Walkin' ..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Град
    Пловдив
    Как да те убедя в противното? Всеки човек е различен и има различни мотиви да избере своя вариант. Пробвал съм да увъртам - пълна катастрофа. Плета, суча и накрая се беся в собствената си мрежа. Съжалвам, че съм от "повечето", но аз съм си патил - наложи ми се да бъда разумен и да избера вариант 1 много отдавна
    Жестоко е да си сред бурените цвете

Аз лично такова момиче бих веднага го разкарал, защото обичам аз да опрделям правилата, а не да ми казват какво да очаквам и какво искат от мен Ама все пак зависи дали държа на момичето и дали ме е впечатлило по някакъв начин.

Град
    World Wide Web
    del

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от Eddie
    Аз лично такова момиче бих веднага го разкарал, защото обичам аз да опрделям правилата, а не да ми казват какво да очаквам и какво искат от мен Ама все пак зависи дали държа на момичето и дали ме е впечатлило по някакъв начин.
    Евала!
    Момиче съм, но пък ще се нътръпя и ще си кажа мнението. Ако е в началото на взаимоотношенията ти с конкретния човек, нали знаеш, че ще убиеш всякаква тръпка като му кажеш всичко в очите... А ако е чисто приятелски и директно си го срязала, еми какво да каже горкия. На дали му е да приказки.
    Аз лично от и нат и за да омаловажа това, което са ми "наредили" ще кажа - хуу.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Вариант 1 !! Не мога да си крия чувствата каквито и да са те.

Мега фен
    Град
    Earth...
    На този свят няма откровенни и честни хора!

ПС: Какво очакваш от мене? Майната ти!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: Момчета, какво бихте направили? ..

че до сега всички, на които съм имала смелостта да им кажа в очите всичко са били страхливци и мизерници!

Не знам какво очакваш от темата Ивче,но ти си знаеш защо я пускаш....

Ще ти кажа едно-много зависи от ситуацията,но имайки предвид (или аз поне така си мисля),че знам за какво става дума ще ти кажа следното.

Причините едно момче да се прави на "приятно разсеян" и ти си реши коя се отнася за твоя случай:

1.Не го интересуваш
    2.Интересуваш го,но отдавна знае че няма шанс да се получи нещо
    3.Не ти е казал съвсем всичко относно запознанството Ви и сега му е адски гузно...или не може да ти признае всичко и предпочита да остави нещата така,отколкото да се задълбава в тях,наранявайки и себе си и момичето.
    4.Идиот е

Това общо взето са нещата,за които се сещам.И не слагай всички под един общ знаменател,права си има доста мизерници както ти се изрази и е тъжно че досега си познавала само такива,но кои знае някой ден може да намериш някой който не е идиот

Ще й кажете "Ок, разбрах те!" и ще се направите на приятно разсеяни за неопределен период от време ..

Жена повече не заслужава
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Досега всички уж се изкарахте най - най искрените, ама аз пък ще си кажа честно че много зависи от самата ситуация и от момичето.Ако не ми се занимава въобще няма да и се обяснявам и ще се направя на приятно разсеян, но в крайна ако момичето ми харесва и си заслужава бих и казал истината, колкото и да й е неприятна.Бил съм и в двете ситуации, така че говоря от личен опит.Но пак казвам много зависи от самата ситуация и момичето
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Радославеее .. ти ако не ми отговориш на темата кой друг?

Колкото до предположенията ти:
    1-то ако знам, че е така изобщо няма да се занимавам да му казвам каквото и да е ..
    2-то аз ако му кажа, че има шанс, а той си реши все пак, че няма си е лично негов проблем ..
    3- то и това си е негова грешка .. след като аз съм решила да се казва всичко за к'во трябва да ми се прави ОТНОВО .. ?!
    4-то май най ми допада като отговор ..

MaLkaTa_LaDy накара ме да се замисля .. по принцип и аз обичах да чакам, но след поредното ми разочарование просто вече нямам търпението и нервите, за това предпочитам да си кажа каквото имам пък да става каквото ще .. може тук да ми е грешката, но така или иначе с чакане не се е получило ..

Благодаря и на останалите за отговорите! (:

Град
    Някъде из София...
    2-то аз ако му кажа, че има шанс, а той си реши все пак, че няма си е лично негов проблем ..
    А я се замисли дали и 2мата си мислите за едно и също,или желанията ви се разминават

Нека да раизграем една ситуация,която е напълно измислена,само се постави в положението.

Запознаваш се с момче примерно,след време решаваш че не си безразлична към него,но той ти казва че иска да сте само приятели и дотам 0.o

Ти при положение,че не ти е безразличен човека какво ще направиш:

1.Ще си замълчиш,ще кажеш ок ще си бъдем само приятели и всеки ден ще излизате,ще си бъбрите и ще слушаш как той ти говори за приятлеката си и тн.

2.Ще се направиш на "приятно разсеяна"

Примера е напълно случаен,защото знам че това не би се случило никога,поради факта че си имаш приятел в който си влюбена

Дали ще му призная въпреки неговите думи зависи от ситуацията (до колко го харесвам) и от момчето, но дори и да не го направя пак няма да мога да бъда с него "просто приятелка", а той ако не е прекалено тъп сам ще се досети .. И пак стигаме до извода, че според мен не трябва, който и да е от двете страни да се прави на разсеян, особено когато вижда че другата страна не е безразлична без значение какъв е отговорът ..

п.с. .. имаХ приятел и бяХ влюбена ..

Град
    Някъде из София...
    а той ако не е прекалено тъп сам ще се досети ..
    Може и да е нз говоря само хипотетично

Да приемем,че момчето е доста тъп,как мислиш дали има шанс момичето някога да му прости?

п.с. .. имаХ приятел и бяХ влюбена ..
    you serious?

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Да приемем,че момчето е доста тъп,как мислиш дали има шанс момичето някога да му прости?
    Може и да има ама не знам дали тъпотата няма да му попречи, а и май знаеш, че хората не се променят? (или поне аз не познавам такива)
    Както обичам да казвам: всичко зависи от момчето в случая .. (:

п.п. .. че защо ми е да те лъжа?

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Ивче, ще ти представя хипотетична ситуация.
    Момче и момиче се заиграват близо 2 месеца. Той иска само секс, но не го казва директно, ами увърта с разни ' ела у нас ' и т.н.
    Момичето и писва накрая и решава да му каже какво иска-повече романтика, а по между другото и секс. Така би трябвало и двамата да са доволни.

Да, ама не точно. Тя му казва всичко в очите, той казва че ще си помисли. Тя му дава срок от около 2 седмици докато не е в града и когато се връща на него винаги му е паднала батерията, зает е. И така 4 месеца. Накрая той си намира нова и тя си намира нов и продължават напред, въпреки че все още им е гадно. : )

(не беше точно хипотетична, но няма значение.С две думи-и аз все на такива попадам)
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    Ивче, ще ти представя хипотетична ситуация.
    Момче и момиче се заиграват близо 2 месеца. Той иска само секс, но не го казва директно, ами увърта с разни ' ела у нас ' и т.н.
    Момичето и писва накрая и решава да му каже какво иска-повече романтика, а по между другото и секс. Така би трябвало и двамата да са доволни.

Да, ама не точно. Тя му казва всичко в очите, той казва че ще си помисли. Тя му дава срок от около 2 седмици докато не е в града и когато се връща на него винаги му е паднала батерията, зает е. И така 4 месеца. Накрая той си намира нова и тя си намира нов и продължават напред, въпреки че все още им е гадно. : )

(не беше точно хипотетична, но няма значение.С две думи-и аз все на такива попадам)
    Това пък какво беше,нищо общо с темата няма...или пускаш коментари само за спорта ай така?

ей заядливец гаден .. не съм ти позволила да ядеш в темата ми!!

bloodyF много тъпо се е получило, явно такъв ни е късметът ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си