- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета, какво бихте направили? ..
Доообре, въпросът ми е предимно към мъжката част от форума.
Имате следната ситуация: тя ви казва в очите съвсем човешки какво иска от вас и какво очаква (няма значение дали ще се отнася за приятелство или нещо повече) .. какво ще направите?
Вариант 1: Ще й отвърнете със същата откровеност независимо какъв ви е отговора към нея ..
Вариант 2: Ще й кажете "Ок, разбрах те!" и ще се направите на приятно разсеяни за неопределен период от време ..
МОЕТО МНЕНИЕ:
Естествено ,че повечето ще посочат вариант 1 ама аз го заявявам от личен опит, че до сега всички, на които съм имала смелостта да им кажа в очите всичко са били страхливци и мизерници! (нищо лично) ..
.. мм някой ще се опита ли да ме убеди в противното?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ще избера вариант 1.. защото ако съм харесвал момичето поне малко бих бил честен с нея колкото и гадно за мен да е. Пък и да не съм го харесвал поне малко уважение към даденото момиче ще имам щом въобще говоря с нея.
Явно ти си срещала само такива момчета. Не знам дали съм от множенството ама има такива който ще постъпят по същия начин.
ваУ рокс
Grell
Е то знам, че може и някъде да ги има ама май за момента са се скрили ..![]()
Priceless .. <3
Аз най-необезпокояван си се крия у нас. Ако някой ме открие здраве му кажиПървоначално написано от Hilary_
. Ех... късмет ако си търсиш такъв все пак
.
ваУ рокс
Grell
Първото.
Всеки заслужава истината, въпрос на чест е да я дадеш.
Писна ми от теми, в които хората се оплакват от боклуците/курвите, които са срещнали.. ВИНАГИ има изключения на каквото и да е, може просто да имаш кофти късмет.. рано или късно ще срещнеш и нормални пичове, за които до сега само си чувала.
ооо не .. в никакъв случай не слагам всички под общ знаменател!!Първоначално написано от Eclipsercho
Просто исках да разбера мненията ви ..![]()
Priceless .. <3
И аз съм за първия вариянт.
По принцип съм си искрен а ако я харесвам си казвам всичко без проблем.
Как да те убедя в противното? Всеки човек е различен и има различни мотиви да избере своя вариант. Пробвал съм да увъртам - пълна катастрофа. Плета, суча и накрая се беся в собствената си мрежа. Съжалвам, че съм от "повечето", но аз съм си патил - наложи ми се да бъда разумен и да избера вариант 1 много отдавна![]()
Жестоко е да си сред бурените цвете
Аз лично такова момиче бих веднага го разкарал, защото обичам аз да опрделям правилата, а не да ми казват какво да очаквам и какво искат от менАма все пак зависи дали държа на момичето и дали ме е впечатлило по някакъв начин.
del
Евала!Първоначално написано от Eddie
Момиче съм, но пък ще се нътръпя и ще си кажа мнението. Ако е в началото на взаимоотношенията ти с конкретния човек, нали знаеш, че ще убиеш всякаква тръпка като му кажеш всичко в очите... А ако е чисто приятелски и директно си го срязала, еми какво да каже горкия. На дали му е да приказки.
Аз лично от и нат и за да омаловажа това, което са ми "наредили" ще кажа - хуу.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Вариант 1 !! Не мога да си крия чувствата каквито и да са те.
На този свят няма откровенни и честни хора!
ПС: Какво очакваш от мене? Майната ти!![]()
Първоначално написано от Hilary_
![]()
Не знам какво очакваш от темата Ивче,но ти си знаеш защо я пускаш....
Ще ти кажа едно-много зависи от ситуацията,но имайки предвид (или аз поне така си мисля),че знам за какво става дума ще ти кажа следното.
Причините едно момче да се прави на "приятно разсеян" и ти си реши коя се отнася за твоя случай:
1.Не го интересуваш
2.Интересуваш го,но отдавна знае че няма шанс да се получи нещо
3.Не ти е казал съвсем всичко относно запознанството Ви и сега му е адски гузно...или не може да ти признае всичко и предпочита да остави нещата така,отколкото да се задълбава в тях,наранявайки и себе си и момичето.
4.Идиот е
Това общо взето са нещата,за които се сещам.И не слагай всички под един общ знаменател,права си има доста мизерници както ти се изрази и е тъжно че досега си познавала само такива,но кои знае някой ден може да намериш някой който не е идиот![]()
Ще й кажете "Ок, разбрах те!" и ще се направите на приятно разсеяни за неопределен период от време ..
Жена повече не заслужава![]()
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Досега всички уж се изкарахте най - най искрените, ама аз пък ще си кажа честно че много зависи от самата ситуация и от момичето.Ако не ми се занимава въобще няма да и се обяснявам и ще се направя на приятно разсеян, но в крайна ако момичето ми харесва и си заслужава бих и казал истината, колкото и да й е неприятна.Бил съм и в двете ситуации, така че говоря от личен опит.Но пак казвам много зависи от самата ситуация и момичето![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Радославеее .. ти ако не ми отговориш на темата кой друг?![]()
Колкото до предположенията ти:
1-то ако знам, че е така изобщо няма да се занимавам да му казвам каквото и да е ..
2-то аз ако му кажа, че има шанс, а той си реши все пак, че няма си е лично негов проблем ..
3- то и това си е негова грешка .. след като аз съм решила да се казва всичко за к'во трябва да ми се прави ОТНОВО .. ?!
4-то май най ми допада като отговор ..![]()
MaLkaTa_LaDy накара ме да се замисля .. по принцип и аз обичах да чакам, но след поредното ми разочарование просто вече нямам търпението и нервите, за това предпочитам да си кажа каквото имам пък да става каквото ще .. може тук да ми е грешката, но така или иначе с чакане не се е получило ..![]()
Благодаря и на останалите за отговорите! (:
Priceless .. <3
А я се замисли дали и 2мата си мислите за едно и също,или желанията ви се разминаватПървоначално написано от Hilary_
Нека да раизграем една ситуация,която е напълно измислена,само се постави в положението.
Запознаваш се с момче примерно,след време решаваш че не си безразлична към него,но той ти казва че иска да сте само приятели и дотам 0.o
Ти при положение,че не ти е безразличен човека какво ще направиш:
1.Ще си замълчиш,ще кажеш ок ще си бъдем само приятели и всеки ден ще излизате,ще си бъбрите и ще слушаш как той ти говори за приятлеката си и тн.
2.Ще се направиш на "приятно разсеяна"
Примера е напълно случаен,защото знам че това не би се случило никога,поради факта че си имаш приятел в който си влюбена![]()
Дали ще му призная въпреки неговите думи зависи от ситуацията (до колко го харесвам) и от момчето, но дори и да не го направя пак няма да мога да бъда с него "просто приятелка", а той ако не е прекалено тъп сам ще се досети ..И пак стигаме до извода, че според мен не трябва, който и да е от двете страни да се прави на разсеян, особено когато вижда че другата страна не е безразлична без значение какъв е отговорът ..
п.с. .. имаХ приятел и бяХ влюбена ..![]()
Priceless .. <3
Може и да е нз говоря само хипотетичноПървоначално написано от Hilary_
Да приемем,че момчето е доста тъп,как мислиш дали има шанс момичето някога да му прости?
you serious?Първоначално написано от Hilary_
![]()
Може и да има ама не знам дали тъпотата няма да му попречи, а и май знаеш, че хората не се променят?Първоначално написано от Sh@d0w
(или поне аз не познавам такива)
Както обичам да казвам: всичко зависи от момчето в случая .. (:
п.п. .. че защо ми е да те лъжа?![]()
Priceless .. <3
Ивче, ще ти представя хипотетична ситуация.
Момче и момиче се заиграват близо 2 месеца. Той иска само секс, но не го казва директно, ами увърта с разни ' ела у нас ' и т.н.
Момичето и писва накрая и решава да му каже какво иска-повече романтика, а по между другото и секс. Така би трябвало и двамата да са доволни.
Да, ама не точно. Тя му казва всичко в очите, той казва че ще си помисли. Тя му дава срок от около 2 седмици докато не е в града и когато се връща на него винаги му е паднала батерията, зает е. И така 4 месеца. Накрая той си намира нова и тя си намира нов и продължават напред, въпреки че все още им е гадно. : )
(не беше точно хипотетична, но няма значение.С две думи-и аз все на такива попадам)
Това пък какво беше,нищо общо с темата няма...или пускаш коментари само за спорта ай така?Първоначално написано от bloodyF
ей заядливец гаден .. не съм ти позволила да ядеш в темата ми!!![]()
bloodyF много тъпо се е получило, явно такъв ни е късметът ..![]()
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3