- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Солариум !!!
Искам да ви питам .. значи аз никога не съм се престрашавала да ида на солариум, но сега за бала някак ми се иска вече,но съм много бяла и с много чувствителна кожа.От малка имам от лакътя нагоре и от коляното надоло пъпчици.Все едно съм настръхнала/е не са толкова фрапиращи де/.Мисълта ми е, има ли някакъв риск с кожата ми после - като например да стане още по-чувствителна !?Изобщо има ли значение състоянието на кожата ми, за да отида на солариум !?Мноого ме е страх ..![]()
Big or small, lies are lies!
естествено че има ! ако си много бяла и лесно изгаряш по-добре ползвай соларна козметика против изгаряне , и влез за няколко минути за да видиш как ще ти понесе - ако всичко е ОК можеш да продължиш да посещаваш
а това на лакътя и аз го имам,мисля че се казваше гъша кожа![]()
Да,да,да - точно гъша кожа !!!![]()
Иначе не мога да преценя бързо или лесно изгарям - ако прекаля със слънцето от първия път - на места съм като рак, иначеее .. ддз, странно е.![]()
Явно ще опитам за по-малко време няколко пъти .. а тази соларна козметика кво трябва да представлява - предполагам някакво лосионче, нещо .. на какви цени е г/д - кажете кво е, що е.![]()
![]()
мила и аз съм по - бяла и с много чувствителна кожа затова ако се решиш да идеш на солариум на стои повече от няколко минути защото иначе няма да можеш да се помръднеш после да не кажа че изобщо няма да можеш да седнешсподеляли са ми го приятелки също с по бяла и чувствителна кожа
![]()
Колко да са тези "няколко" минути ?! 2-4 или ?Първоначално написано от Bonita1991
Да и аз мисля за бала да отида. Нищо драстично, просто съм много бяла и искам да имам тена на нормален човек, не някакъв натрапчив за окото загар. Искам да ви попитам колко ходене трябва според вас и колко преди бала е добре да започна. Също, ако е много деликатен тена, може ли до бала да изсветлее(сигурно е глупав въпрос, но не съм ходила и освен за бала не мисля и да ходя повече). От София съм ако препоръчате някой изпитан солариум в центъра ще сте ми от голяма помощ.
Ходи се по 3-4 минутки, 2 пъти в седмицата, доколкото знам.
И съм чувала, че вертикалният солариум е по-добър.
Впрочем, гола ли трябва да си?
оф тея солариуми са толкова вредни и наистина не знаеш какво можеш да си причиниш .. и все пак можеш да пробваш ама по малко
Да да, точно, защото са вредни ме е страх.А и си представям, че ще стане както по филмите хах ..
PinkPan7her ем попринцип на които както му е удобно, ноо аз по бельо хах.![]()
![]()
няма смисъл по бельоникой няма да те гледа - по добре да ти е равномерен тена ,аз примерно много мразя разлики
за козметиката не знам защото аз ползвам само ускорител за тен,иначе във всяка аптека или козметичен магазин ще ти кажат
ако си със светла кожа не се седи повече от 5 минути !
ами започни с 4 минутки щом си толкова бяла ии виж как ще ти понесе
аз съм си взела вече втора карта и в момента ходя редовно по 8 ,защото солариумът ми е доста силен и 10 са много![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
колко лв. ти излезе картата ? и колко минути вкл.Първоначално написано от POLLINA
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
картата е индивидуална. Моята представлява 9 посещение,които ти избираш по колко минути да са. Моите са всички 9 по 8 минути,значи общо 72 минути ,минутата е 50 ст , значи картата ми е 36 лв. И получавам бонус 15 безплатни минути![]()
аха , благодаря ти![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Мисля началото на април да започна.
Времето до изпращането ще ми е достатъчно, а да не говорим колко още има до балната вечер.Не искам някаква драстична промяна в тена ми.
Колкото до белоьото - само с долнище на бански ще бъда.![]()
по-добре гола, за какво ти е това долнище
Една приятелка има псориазис и за нея е препоръчително да ходи на солариум. Не прекалява, разбира се, но има случаи, в които uv-тата помагат![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
POLLINA оо да бе, глупости ..![]()
?! много по-добре е да имаш равномерен тен
?! много по-добре е да имаш равномерен тен
Естествено, че е по-добре, но на този етап няма кой да ме гледа. хахах.![]()
Естествено, че е по-добре, но на този етап няма кой да ме гледа. хахах.![]()
В солариума също.Първоначално написано от vagarious
![]()
Според мен пък разликата е доста секси!На гърдите не, но на други местаа!![]()
Дам.Първоначално написано от Goddess
![]()
stelkastel така е.