- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи път
Здрасти ! Значи аз съм на 15 години и след 1 седмица ще правя секс за пръв път . Пишката ми е 12 сантиментра и въпроса ми е какъв презерватив да си взема , който ще ми стои най-добре !
емии ще трябва да попиташ в аптеката дали имат презервативи малък размерстранно е ,че си на 15 и имаш пишка 12 см
![]()
аз съм на 14 и ми е 17 !!!
но все тая всеки с размера си
но няма нищо
ако ще правиш секс с момиче което обичаш надали ще обърне такова внимание на размера
![]()
^ ти тъп ли си кажи ми .. Наскоро влезнах в пубертета и едва от 1 седмица започна да расте .. И к'во ме ебе колко ти е голям на теб .. Аре еби п**ките като си голям ебач ! ВСЕКИ СЕ РАЗВИВА РАЗЛИЧНО ! СТРОГО ИНДИВИДУАЛНО Е !
Durex си вземи. Не търси за размери. Размерите отговарят за дебелината и аз от доста време не съм виждала презервативи, които да не са 56мм. Дължината не е от значение. Той презерватива се разгъва.
На твое място бих си взела durex love или durex classic - като за първи път да са по-обикновени.
И на 15 -12 см си е нормално. Всеки расте различно. Ще спре да расте чак около 18-21 години.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
естествено че дюрекс са най-добрите П.С. и спортекса не са лоши![]()
Да.Първоначално написано от Gr0zDan0v
А и имат лубрикант с тях, ако и на момичето му е първи път.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аз също се спрях на ДЮРЕКС , но на дебелина искам да ми е добре ..
Serphent,сигурен съм,че абсолютно всички ти повярвахме.Аз съм на 11 и ми е 35 см.
Първоначално написано от Greennight
Както казаха всичко е индивидуално ... и размера не е от значение а как го използваш .. всеки може да ръга , ама не е само товаиначе Love не са добри .. поне според повечето ми приятели ... първо пробвай дали понасяш , примерно вземи няколко различни от приятели и пробвай , не за друго ам примерно аз не мога с презерватив и да не стане кофти , а дебелината едва ли ще ти е проблем със стандартните ..
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Да ве, вярвайте сиПървоначално написано от Fizz
![]()
Направо ги забиПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
“When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.”
Розовата Пантера ли както там се пишеш и като ти гледам интелигентния вид на снимката ми стана ясно. Ти си от тея дето по 23 сантиметрови не им стигат , нали ?
Вярваме сиПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
☆ Addicted to Addictions
В Швейцария пускат детски презервативи. Поръчай си от там.
http://ezine.bg/n15-9001-%D0%9F%D1%8...B8%D0%B2%D0%B8
Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.
Първоначално написано от Kirofushnqta
![]()
Па тръгнал секс да прави.Горкото момиче тряа да е на 10 за да усети въобще тея 12см.
брей вече и график си си съставил .. похвално ..Първоначално написано от Kirofushnqta
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3