- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли правили секс с човек от форума ?
Бихте ли правили секс с човек от този форум? Споделете и ако ви се е случвало вече![]()
Не нарочно (смисъл да си търся оттук), но ако стане случайно кво толкова,мъж като мъж![]()
+1Първоначално написано от fakesmiles
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Не, никой няма да се чука с теб , соз.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
'Що пък не. Аз бих...
Ама наистина се съмнявам да си намериш някого тук. Те не са много разкрепостени...![]()
![]()
Винаги стига да има дискретност.В смисъл на мене не ми пука но просто нема смисъл да се знае.Аз на момиче не отказвам!!!Освен ако не е 100 кила хахаха![]()
![]()
![]()
Бих, стига да ми допада и да е дискретна.
Welcome to the Jungle...
Мен не ме ебе. Ако иска да качи клип и да направи пълен анализ с оценки на различните елементи на "играта" ми и да оцени различните "играчи"..."Грам срам нямам"
Така си е,никога не знаеш къде ще те фане...ако има с кой от форма защо не???Първоначално написано от fakesmiles
![]()
![]()
>>DjBelev<<
хъх защо не![]()
![]()
"Такава съм - не съм идеална,
такава съм - емоционална,
такава съм - не се променям,
за друга никога не се заменям"
^^Първоначално написано от Eclipsercho
НЕ само на umri ,но и на wosh
![]()
![]()
![]()
ДА разбира се....тук има доста мръсници![]()
![]()
![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
Аз правя![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Еми не виждам причина, по която да не бих...Ако е яка и над 16 не бих и простил
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
ебaл съм ви всичките !
![]()
Бих спал с всяка която ми допадне поне малко. Имах предложение от форума но не беше мой тип. Въпрос на принципи..