- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Зов за помощ!!!
Щеше ми се, да не ми се налага да пиша тук. Уви, от отчаяние търсим помощ отвсякъде. Става на въпрос за един приятел. Нуждае се от операция и се опитваме да съберем средства. Ето малко повече по въпроса:
Илиян Николов се нуждае от помощ за операция в Турция. Диагнозата е злокачествен тумор в главата с разсейки. Нужни са 15 000 лв за лечението му. Парите трябва да бъдат събрани в рамките на 1 месец. Приканваме всички да се отзоват и ако могат да помогнат дори с минимална сума ! Моля да разпространите групата възможно най-много !
IBAN: BG50UBBS80021045414530-BG
BG50UBBS80021439277210-EUR" Сметките са към банка ОББ
Ето я и фейсбук групата: http://www.facebook.com/home.php?sk=...38429359562278
1-2 лева също са от значение! Преводите в ОББ мисля, че са без такса. Не отнема много време (като се замисля колко вися във youtube) - няколко отделени минути от нашите животи могат да дадат толкова много на Илиян.
Ето и един текст, които може да прочетете, ако искате: http://modestpen.blogspot.com/2011/04/blog-post.html
Искрено благодаря на всички, които се отзоват. Няма смисъл да пиша, проява на какво и що е. Ако сте се мотивирали да помогнете, сами сте намерили причината. Само ще кажа, че всеки ден след това ще живеем с мисълта за вас и вашата доброта!
Едит:
Вдигам темата като "СЪОБЩЕНИЕ." Пиши ми като стане неактуална да я смъкна.
Успех!
амк933
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Какво стана, добре ли е момчето?
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Събраха се около 20хил. евро, изпратиха го на 1 процедура и дотам нещата са минали добре. Но това беше преди няколко седмици. След това му трябваха още процедури и в момента все още се събират пари, макар че първоначалната таргет група си изчерпа възможностите. (в което число влизам и аз). Има все още някакви инициативи, сметките са отворени все още. Имаше няколко репортажа по националните телевизии, но се оказа доста трудна задача. Общината също отпусна пари, така че и там вече не е вариант. Общо взето се надяваме на чудо и на това, да не ни изиграе лоша шега времето.
Жалко е, че а пръв поглед най-лесното - всеки да задели по един залък от хляба си, се оказва непосилна за повечето задача. "Непосилна" го оставям за свободно тълкуване, защото не мога да съдя никого по собствените си морални убеждения.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.