Ами разпространяването общо взето за момента става от уста на уста, но за един ден в ФБ събрахме над 1200 човека.

Аз много рядко давам пари за благотворителност, защото също не съм сигурен дали парите наистина ще отидат за каузата. Затова ми е и изключително гузно да ви приканвам за подобно нещо. Все пак в групата сме публиквали снимки от диагнозата, както и на момчето. За момента с това разполагаме. Уикенда се прибирам до Враца и ще извадим и нужните документи от БЧК, с които може би ще изглеждат нещата по достоверни. Съжалявам, че ви приканвам по настояще само на доверие да ги дадете. Основателят на групата му е съученик, а е и също мой авер от ~15 години. С болното момче сме пили на една маса десетки пъти, на 8ми декември бяхме заедно, последните месеци се виждахме на кафе като се прибирах във Враца.

Скоро ще качим още информация и в групата ще държим в течение всички, които се интересуват от случая.

Дори и да решите, че това не е за вас, помолете се за момчето! Ние ще се помолим за вас. Доста се отчаяхме от цялата история. Благодаря Ви, че се интересувате!